Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm! Azt megkérdezhetem, hogy gyógyszer után mennyi időre rá sikerult a baba? Én még az elején járok 1 hete szedem csak.
Natus
2020-02-17 21:59:11
Bius:
Lehet inni, nem lesz hatása a gyógyszerre. Én első terhességemkor ittam a gyógyszer mellett
Bius27
2020-02-17 20:37:15
Sziasztok!
Még van pár nap az ouvig, a grafikont később csatolom.
Aki szedi a pajzsmirigy alulműködésre a gyógyszerét (letrox vagy euthyrox) ovu után szerintetek lehet inni a palástfű teát?
Andi198729
2020-02-17 18:19:23
Köszönöm Micike:) használtál ovutesztet is? A fiúk hogy fogantak a pozi teszt utáni napon mikor már újra negatív volt a teszt? Van jelentősége hogy reggel vagy este történik az együttlét?
Józsa teljesen megértelek igazad van fölösleges inszemmel vacakolni.én is úgy vagyok vele hogy egy inszemet még esetleg bevállalok utána viszont lombik.nekem sincs kedvem inszemre pazarolni az időt és a pénzt.
Jozsa85
2020-02-17 15:21:10
Andi!
Majusban 35 leszek.En nem szeretnek vacakolni inszemmel.
Annyira mondtam hogy semmit se erzek a clostytol, na aztan ebed ota megbolondulok ugy faj a petefeszkem.Sztem csinalok egy lh-t este.De elobb meg betomik 2 fogamat a fogaszaton.Sejtem mennyi kedvem lesz utana szexelni..Vegig fogom nyaladzani sztem :D :D
Micike03
2020-02-17 14:05:43
Szia Andi,
Igen a Ceizel féle módszert alkalmaztuk, mert a két kisfiam a peteérés napján fogant, így hittem benne és sikerült is kislányt összehoznunk :-)
Nagyon kíváncsi vagyok, hogy most sikerül-e, igaz a kislányomnál a peteérés napján nem voltunk együtt csak előtte meg másnap most pedig apa hajthatatlan volt, hogy biztos ami biztos, a siker érdekében legyünk együtt a peteérés napján is így délután volt egy együttlétünk. Bízom benne, hogy a lányok már ott várták reggel a petémet ;-)
Elvileg vasárnapra nem várom, addigra kiderül, hogy egyáltalán sikerült-e...
Nagyon bízom benne, hogy igen ill.apró jelek is arra utalnak, meglátjuk...
Sok sikert kívánok neked is!!
Meli19802
2020-02-17 13:56:51
Sziszi, hétvégére nem várom 32 nap körül szokott megjönni. Nem akartam tesztelni inkább megvárom amíg nem jön meg. Persze kíváncsi vagyok, de bírok várni. :)
Sziszi259
2020-02-17 13:37:07
Meli holnapra nem várod? Nem akartál tesztelni? :D kíváncsi vagyok :)
Andi198729
2020-02-17 12:40:30
Szia Micike, meg akarom kérdezni, hogy a babák tervezésekor volt valami bevált praktika, hogy fiú legyen vagy lány? Mert írtad hogy legutóbb pl. kislányt szerettél volna, és az is lett. A Czeiczel féle praktikát alkalmaztad? Kisfiú tervezésekor hogyan kell együtt lenni? Előre is köszönöm :) Sok sikert kívánok a 4. babához ;-)
Józsa, ti rögtön lombikra mentek akkor? Lehet hogy jobb, sajna az inszemre sincs sokkal több esély mint a spontán próbálkozásra, a spontán próbálkozás esélye 10-15 % ,inszem meg kb. 15-20 %. Persze van, akinek sikerül, de sajna én is azok közé tartoztam, akinek persze még ez sem sikerült, aminek nem értem az okát, mert minden adott volt a sikerhez. Hatalmasat csalódtam, hogy még ez sem sikerült, pedig annyira bíztam benne.Lehet nekünk is lombikozni kellene, de Krizsa továbbra is az inszemet javasolja.
Micike03
2020-02-17 12:02:13
Sziasztok,
Natus :-) igen köszönöm, valóban :-D
Én ma így: