Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm! Megnézem ma is, este nyilalgatott kicsit az egyik oldal. Elvileg ma van ovu.
Lion86
2020-02-21 21:08:02
Bius, még ezt sem mondanám teljesen pozinak, de lehet, hogy délelőtt volt az LH csúcs. Vagy holnap lesz, ezt napi 1 teszttel nehéz megmondani.
Bius27
2020-02-21 20:10:10
https://kepkuldes.com/image/3SLCUg
Ma van a 14. Nap, ez már jó lehet szerintetek?
Micike03
2020-02-21 16:32:26
Szia Natus,
Úgy látom ugyan úgy jártunk...a tesztek nekem is halványak voltak anno mensi kimaradás után.
Most már én is azt várom, hogy megjöjjön!
Natus
2020-02-21 14:11:02
Teszteltem,de minek... negatív lett, bár nem túl érzékeny teszttel próbáltam.
Első terhességemkor 3 nap késés után teszteltem esküvőnk utáni napon, halvány pozitív volt.
De nem reménykedem, ha megjön legalább időben tegye :D
Jozsa85
2020-02-21 09:56:17
Andi!
Jutavit inozotol+folicacid port iszok, napi egyet.Mert en a folsavat nem tudom haszositani,ezt mar kideritettuk trompozis panellel.
800E,3000D,Q10 1db+folat.Ez a napi adagom.
Andi198729
2020-02-21 09:50:27
Józsa, mármint inofolicot iszol? Mio inozitolt én is iszok, az inofolicot azt letettem, nem igazán voltam megelégedve vele, inkább a mio inozitol port iszom, igaz, ugyanaz a hatóanyaga. Én is a gyógyszerfogyasztás helyett a természetes szerek irányába mentem, a diéta, és sport mellett. Így most amit használok: glükovitál kapszula, króm, útifűmaghéj+almapektin, maitakee és mandulagomba kivonat, erdei szederlevél tea, mio inozitol por. Akár lesz baba akár nem, de legalább nem mérgezem a májam a gyógyszerekkel, a másfél év gyógyszerfogyasztás elég volt, főként úgy hogy nem is hozta meg a sikert, mert baba sehol, akkor meg mi értelme van szedni? Most anélkül sokkal jobban érzem magam, legalább van étvágyam, utóbbi időben semmi étvágyam nem volt már, éhséget sem éreztem sosem, csak megszokásból ettem.
Micike03
2020-02-21 08:24:11
Sziasztok,
Hát én azt hiszem új hónap fog kezdődni...
A hőm mára leesett, csináltam reggel egy tesztet ami negatív, igaz mindhárom gyereknél a mensi kimaradása után teszteltem csak és akkor is mindig nagyon
halvány volt a második csík! Reggel a hasam is fájt, minta meg akarna jönni de ez az érzés már elmúlt. A cicim (bimbom) vasárnap óta fáj, érzékeny (nem szokott), fura...
A görbém egész jól alakult, lehet a m.nyálkahártyám még nem tudott úgy felépülni ahogy kellett volna, ugye 5 évig volt fent a spirál.
Most már várom a vasárnapot, hogy megjöjjön és kezdhessük az új hónapot!
Mindenkinek nagyon szurkolok!!!!
doriana
2020-02-21 08:11:29
Natus én napi kettőt is iszok :) nődoki mondta a kettőt
Meli19802
2020-02-21 07:20:46
Rosie, ez még nem nagy leesés bármi lehet még, de nagyon drukkolok.... :)