Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Na berakta az ovut de szerintem rosszul.
11 es 12. Napon volt pozi az lh teszt, tegnap este meg bazira fajtak a feszkeim.Ez mara elmult,szoval szerintem ma hajnalba volt ovum.
11,12 nap este voltunk egyutt, de ma meg ragyurunk.Biztos ami biztos..
Ovukor megfigyeltem hogy nem alszok jol,fenn is vagyok mar 5 ota
Varjuk a csodat..
Andi198729
2020-02-19 20:36:48
Natus erre voltam kiváncsi hogy szedtél-e gyógyszert.és látom gyógyszer nélkül sikerült teherbeesned.én meg gyógyszerrel sem estem teherbe eddig azért döntöttem úgy hogy nem szedem tovább.lehet pont az kavart be.úgyhogy hallgattam Krizsára aztán meglátjuk.de legalább a májamat nem mérgezem tovább.
Edit sajna a szomorúság a lelkem mélyén van próbálok a babaprojekt helyett más dolgokra koncentrálni de nem tudom véka alá rejteni a sikertelenségek miatt érzett kudarcot fájdalmat hogy bármennyire is szeretném és akarom nem jön össze bármit is teszek érte.el fogok járni pszichiáterhez hogy segitsen feldolgozni a gyászt amit az elveszitett babánk miatt érzek még mindig a lelkem mélyén. Segitsen feldolgozni a kudarcokat és esetleg azt is elfogadni hogy nem lehet több gyerekünk.szerintem ezzel kell együtt élnünk hogy a meghalt kisbabánk volt az egyetlen gyermekünk és nem lesz több.bár megszületett volna kevésbé fàjna hogy nem jön össze a másik baba.legalább lenne egy gyerekünk.
Bius27
2020-02-19 19:28:17
https://kepkuldes.com/image/39oWcP
12. nap, ez még negatív ugye?
Jozsa85
2020-02-19 17:23:13
Szia Edit!
Nem sorozok augusztus ota,miota kiderult az IR.
Viszont bazira fajnak a feszkeim.Alig birok haza menni.Sztem tornazok egy csomot otthon hatha kiszabadulnak a petek.Aztan elkapom az Uramat a Tibit! :D
Aztan Csokolom!
Málna27
2020-02-19 16:44:04
Lion: Köszi hogy kérdezed! :) Jól vagyok, betöltöttem a 15. hetet, egész gyorsan telik az idő. Még egyelőre dolgozok, ameddig tudok. A fiúk is jól vannak, már kb 10 centisek :)
Minden nap olvaslak titeket, mindenkinek nagyon szorítok!
Sziszi259
2020-02-19 15:41:12
Eees megint lemaradt a fele.. :)
Szóval örülök, hogy te már jobban érzed magad. Biztosan minden rendben lesz a vizsgálaton! :)
Sziszi259
2020-02-19 15:40:28
Edit köszönöm szépen! :) jobban érezném magam, ha már én sem émelyegnék és lennék farkas éhes állandóan
Sziszi259
2020-02-19 15:35:31
Meli köszönöm szépen! :) sajnálom, hogy nem sikerült nektek most :(
Jozsa szerintem annyiban számít, hogy ha mondjuk este van ovu és aznap reggel van szex akkor több ideje van a spermaknak. Mi az ovu előtt 2 nappal voltunk együtt este, és az ovu napján reggel
Natus
2020-02-19 15:25:18
Andi:
Kb. 4 éve diagnosztizáltak nálam IR-t, nekem elegendő a diéta és a mozgás hogy karban tartsam. 2018-ban mikor teherbeestem nagyon tartottam a diétát és hetente 3-4* sportoltam, csupa izom voltam és vékony. Akkorra sikerült a magas prolaktin szintet lecsokkenteni, igy sikerült a baba nagyon gyorsan.
Azóta se a pontos diéta, se a rendszeres mozgás nem része az életemnek... Bár a mozgáshoz próbálok visszatérni amennyire a kisfiam engedi.
Endodoki szerint jók az értékeim egy újabb terhesseghez, hát majd kiderül... Persze Letrox, Bromocriptin azóta is megy.