Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
rosie
2020-02-21 07:11:42

Szia Meli...Dpo 10 szokásos negatív teszt és szerintem már az ereszkedés is megkezdődött :-( :-(
Meli19802
2020-02-21 06:54:46

Józsa nagyon szorítok.. sikerülnie kell.. :)

Lányok szépek a görbék. :)
Rosie ma hogy állsz?

Nálam semmi extra még így az elején. :)
Jozsa85
2020-02-21 06:31:02

Natus,Rosie!
Szepek a gorbek!
Mikor teszteltek?
Jozsa85
2020-02-20 21:54:23

En iszok folatot minden reggel.IR-nek nagyon jot tesz.
Natus
2020-02-20 21:44:47

Jozsa:
Meg is lesz az eredménye a pattogtatasnak :)

Lányok!
Valaki használ Inofolicot?

Tegnap késő este kénytelen voltam bevenni egy fájdalomcsillapítót, mert annyira fájt a derekam,csípőm hogy nem tudtam elaludni. Így ilyen lett a hőm... :/
Jozsa85
2020-02-20 19:57:09

Nna Csajok!
Keszen vagyunk.
11,12,13 napokon voltunk egyutt.
Lh pozi volt 11 es 12 napon, 13mar negativ.
11. Napon volt tojcsis cucc, tegnap meg ma szarazsag.
Szoval sztem kimaxoltuk.Szerintem ket napig potyogtattam a kis peteimet.
Ilyenkor olyan vagyok mintha kukoricat pattogtatnek. :D
Hajra Mindenkinek!
doriana
2020-02-20 10:12:34

Rosie, nagyon szép a görbéd! Egyébként én is pont mondtam az Embernek, hogy ha ez a hónap se sikerülne, akkor próbálkozunk tovább, de én ezt a hőmérőzést-tesztelgetést és lássuk be, idegeskedést egy hónapra biztos hogy elfelejtem. Szóval abszolút megértem.
Andi198729
2020-02-20 09:07:53

Rosie, érthető, hogy elfáradtál. A sikertelen próbálkozásokba bele is lehet. És ez az abszurd, hogy tökéletes görbe, csodás ovu, tökéletes időzítés, aztán bumm megjön. Ez ismerős. A fene sem érti hogy miért, mikor minden passzol. Én is legalább az okát tudnám, miért nem sikerül, még inszemmel sem, mikor 3 évvel ezelőtt pikk pakk teherbeestem spontán. Persze rá van fogva hogy ir-es vagyok, de én ebben nem hiszek, mert egyrészt Krizsa más véleményen van, ő szerinte az értékeim alapján szó sincs ir-ről, másrészt ha fenn is áll, itt a fórumon voltak ellenpéldák rá, hogy igenis ir mellett is teherbeestek. Amúgy is 20 kg fogyás után, kemény diéta, kemény sport után már tökéletes értékeim kell hogy legyenek, szerintem a gyógyszer kavart be, amit indokolatlanul szedtem. Mert ha kiderült volna a vizsgálatok során valami, akkor azt mondom oké, emiatt nem sikerül. De a férjem spermaképe tökéletes, hormonjaim rendben pajzsmirigy rendben, petevezetők átjárhatók, peteérés rendben, elváltozás nincs, AMH rendben, oké voltak gondok a luteálissal, hogy 10 meg 11 naposak voltak, meg a progiszinttel, viszont inszem után emelt adagban kaptam a progi pótlást, ezzel ezeket ki lehetett küszöbölni. Szóval nekünk is a nagy kérdőjel van.
rosie
2020-02-20 08:21:30

Józsa megy a drukk!

Kismamik,Edit és Málna jó hallani felőletek :-)

Nekünk szerintem most se lesz semmi....a PMS összes létező tünete és nyavalyája a zabálástól kezdve az idegbajosságig a pattanásokon keresztül a mindjárt megjön érzésig mind mind rajtam van...még ezt a pár napot végigmérem aztán elmegyek egy kis hőmérőzési meg ovuteszt szabira...mert én elfáradtam azt hiszem.

a hőm szép,dehát mindig szép csak aztán mindig megjön.
Meli19802
2020-02-20 07:05:40

Sziszi, ez most így jött ki.. új ciklus új remény... Most megyek majd dokikhoz vissza velük megbeszélek mindent aztán meglátjuk a hogyan továbbot. :) Azért továbbra is tesztelek, mérek. :)

Málna jó hallani felőletek. Minden rendben lesz. :)

Lányok megy a drukk... Józsa nagyon szorítok.. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!