Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
rosie
2020-02-17 10:07:17

Halihó nálam semmi különös :-)
Jozsa85
2020-02-17 08:50:02

Sziasztok!
Holnap UH,megnezzuk hogy allnak a tuszoim.Nem nagyon erzek semmit.Ez az utolso clostys probalkozas.Marciusban elindulunk a lombik fele.Mar feladtam az itthoni probalkozast.Azert meg egyutt leszunk amikor a doki mondja de ha eddig nem sikerult..
Meli19802
2020-02-17 08:34:10

Sziasztok, ma így... Lányok hogy álltok?
Andi198729
2020-02-16 14:45:45

Beababa köszönöm az érdeklődést már jobban van a kezem.még nem tökéletes de járok bőgőpróbákra.majd helyrejön teljesen.
Hát sajnos mi hiába próbáltuk meg az inszemet nekünk nem jött össze.
Ja péntektől nem szedem az eucreast.elegem volt a hülye gyógyszerekből.hiába szedem baba sehol pedig az lett volna a cél akkor mit veszitek vele ha nem szedem? Semmit.a diétát tartom tornázom szerintem ez bőven elegendő.hiszen sosem próbáltuk mi a hatás gyógyszer nélkül.azt viszont tudom hogy gyógyszerrel nem haladok 5-ről a 6-ra.csak javulgat az inzulinszint.most hallgatok Krizsára h.nem szedem.nem örült neki h.nem tettem le eddig pedig megígértette velem.most úgy döntöttem ráhallgatok és meglátjuk.egyik kolleganőm is mondta h.neki magasabb volt az inzulinja mint az enyém mégse kapott rá gyógyszert elég volt a sport és diéta hogy meggyógyuljon.most már nem áll fenn nála.különben is mi a francnak szedek egy 2-es típusú cukorbetegeknek való gyógyszert mikor cukorbeteg nem vagyok.
Jozsa85
2020-02-16 10:31:32

Sziasztok!

Remesen uncsi a gorbem.Ebben a honapban nem erzem a mocorgast a petefeszkeknel,pedig mindig megerzem ha no a tuszom.Kivancsian varom a folytatast.
Meli19802
2020-02-16 10:21:19

Nagyon drukkolok lanyok szepek a gorbek.:)
Meli19802
2020-02-16 10:20:05

Sziasztok! En szepen megyek lefele... uj honap lesz sztem jovo heten hetvegen...
Natus
2020-02-16 10:01:47

Micike!
Milyen csodaszép nagy család vagytok már igy is :) szorítok hogy sikerüljön az álmotok.

Én ma így állok:
Micike03
2020-02-16 09:16:55

Sziasztok,
Nagyon rég jártam itt utoljára 2013-ban, remélem jól láttam, hogy az akkori időszakból nincs itt senki, bízom benne,hogy mindenkinek összejött :-)
Őszintén szólva akkor az volt a cél, hogy pontosan lássam a ciklusom alakulását.
Ekkor már volt 2 kisfiam és nagyon vágytam egy kislányra :-)
Szerencsére 2görbe vezetésénél össze is jött a kislányom!
Mindig az volt az álmom, hogy 4gyermekem legyen és most neki is láttunk a “négyeskének”
Jan.30.-án vettettem le a spirálomat (nem hormonos fajta volt)
10, 11,12, 14.-én este és 15.-én délután voltunk együtt apával.
P3 ovu tesztem 15.-e reggel volt pozitív.
Azért, hogy “egyenlőség” legyen jó lenne ha megint sikerülne kislànyt összehozni ;-) ill.én még (és már apa is) nagyon örülnék egy ikerpárnak is :-D
A hőm (szerintem) szépen alakul, szerdán, 10Dpon tervezek tesztet csinálni. A félelmet inkább arra irányul, hogy a nyálkahártyámnak volt-e elég ideje regenerálodni...
Na ez jó hosszú bemutatkozás lett :-)
Mindenkinek sok SIKERT, mielőbbi BABÁZÁST kívánok!!!
doriana
2020-02-16 07:49:10

Jó reggelt Lányok! Nekem van ma egy leesésem :( remélem holnapra visszamegy :)
Ti hogy álltok? :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!