Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Meli!
Majd a gorbetol fugg..Ha lesz leeses akkor esetleg.De nem erzek semmitse.Pont mint a mult honapban..Hiaba szep a gorbem ugy tunik nekem ez nem megy.
Meli19802
2020-02-23 10:42:42
Jozsa nagyon szep a gorbed. Szoritok nagyon...:) Tesztelsz nem vart elott?
Rosie sajnalom pedig olyan szep a gorbed amig nem jon meg van remeny :)
En ma igy..
Jozsa85
2020-02-23 08:44:54
Andi!
Ferjemnek csak egy sperma vizsgalatot csinaltak a mediben az inszem elott..Semmi komolyabb nincs a TB-s protokollba.
Andi198729
2020-02-22 22:01:59
Józsa voltatok kivizsgáláson még az inszemet megelőzően,a férjed spermáival minden rendben volt?
rosie
2020-02-22 15:31:03
Velem szórakozik a görbém...de már csak két nap mérés van és befejeztem...ma megint felugrott,de a tesztem akkora negatív mint a ház....gyönyörű görbe csak az eredmény marad el :-(
Jozsa85
2020-02-22 14:37:08
Sztem a ferjemnel lesz a gond.
Andi198729
2020-02-22 14:26:42
Józsa én tudom milyen érzés.én ugyanigy érzek.mióta elveszitettük a kisfiunkat és azóta nem sikerül teherbeesnem én is ugyanezt élem át.hidd el tudom mit érzel. Én is ezt élem át hogy a családban ismerősi körben sorra mindenki teherbeesik és születnek a babák csak nekem nem sikerül és csak nekem nem születhetett meg élve a gyermekem.át kellett élnem hogy a tesóm kisfia megszületett az én kisfiam elvesztése után fél évvel.ezt követően a sógorom párjának a lánya is terhes lett neki is megszületett a babája borzalmas volt mikor meglátogattuk őket könnybe lábadt a szemem. Es ezt követően is mindenhol babaváras van.középsulis barátnőm a 2.babáját szülte munkahelyen is már szinte minden korombeli már anyuka v.sorra teherbeesnek.és most férjem unokahúga is terhes.nézegettem a face-n és csak azt látom hogy minden ismerősöm már boldog anyuka v.babát vár.tényleg azt érzem hogy mindenkinek sikerül csak nekem nem. Én lelkileg nem birom már a babalátogatósdit.meg is mondtam férjemnek ha megszületik az unokahúga babája én nem megyek meglátogatni.még ha bunkónak is fogok tünni.nem birom már hogy nyeljem a könnyeimet és mosolyogva gratuláljak miközben irigykedve nézem h.milyen boldogok h.babájuk született? Ezzel csak egyre nagyobb lelki teher szakad rám és össze fogok roppanni a súlya alatt. Hogy ne éljem át ezeket a fájdalmakat (bár belül ugyanúgy szenvedek) és hogy ne az öngyilkosság körül forogjanak a gondolataim meg kell kímélnem magam ezektől a lelki terhektől h.kismamákat valamint más kisbabáját lássam látogassam.nincs más megoldás mint hogy elzárkózom.különben bele fogok roppanni.
Jozsa85
2020-02-22 09:00:54
Az este megszuletett az unokahugom 2. babaja.Rettenetesen irigylem es ettol sza...ul erzem magam.Kozben meg mindenkit utalok mert nekem ez nem sikerul.Selejtesnek erzem magam.Nyomorultnak!
Este meg jon a baratnom a csaladjaval.Hozzak a babat megmutatni hogy mar egyedul all...Megyek osszekaparom magam es fozok nekik vmi finomat.Aztan este mosolyogva fogadom oket.
Csak az tudja aki sajat magan tapasztalja..
Meli19802
2020-02-22 08:23:19
De szep Jozsa.... megy a drukk...:)
En ma meg semmi erdekes rajta
Majd a gorbetol fugg..Ha lesz leeses akkor esetleg.De nem erzek semmitse.Pont mint a mult honapban..Hiaba szep a gorbem ugy tunik nekem ez nem megy.