Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Doriana - szuper hir :) gratulálok, vigyázz magatokra
Andi198729
2020-02-24 19:04:38
Gratulálok Doriana te is nagyon szerencsés vagy! A görbe alapján mikor voltatok együtt? Azt megkérdezhetem hogy most hogy állt az inzulinod ir mellett estél teherbe? Mert ha igen akkor egy újabb pozitív példa és akkor meg fogalmam sincs hogy miért nem sikerül nekem még az inszem se jött össze.az ir-re fogtam az eddigi sikertelenséget de vannak ellenpéldák.
Szedtél az ir-re gyógyszert? Milyen fajtát?
doriana
2020-02-24 18:37:49
Sziasztok Lányok! Nem jelentkeztem pár napja, pénteken kellett volna megjönnie. Kivételesen volna :) sikerült pozitívat tesztelnem, ami szerencsére azóta is az. Egyelőre még nem merek örülni, de a tesztek erősödnek. Csatolom a görbém.
zsuzsi09
2020-02-24 13:48:21
Sziasztok
régebben jelentkeztem, de nem volt nálam semmi érdekes... Talán csak annyi, hogy elkezdtem járni akupunktúrára - hátha segít. Heti egy alkalommal a párommal együtt - van esetleg valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban???
Kedden és szerdán volt pozitiv az LH teszt a rendszer csütörtökökre be is húzta az ovut - most jön az izgalmas rész...hajrá mindenkinek
Meli19802
2020-02-24 13:17:35
Józsa még bármi lehet, ez lehet beágyazódási leesés is ne add fel...
Rosie sajnálom pedig szép a görbéd..
Én ma így semmi érdekes, aztán meglátjuk. A héten megyek én is dokihoz és majd velük átbeszélem még a hogyan továbbot, de lépünk tovább az biztos eldöntöttem nincs mire várni.
Jozsa85
2020-02-24 09:50:11
Rosie!
Korabban mertem azert alacsonyabb csak mar nem varialok a beirassal.Utalok mindenkit!Tuti megint kuka a honap.Csinalok egy fasza gorbet megint aztan kesz.Hagyom a picsaba az egeszet.Nekem mar jut gyerek.
rosie
2020-02-24 09:35:17
6. napon? Józsa ez simán lehet beágyazódási hősesés!
Én viszont megkezdtem az ereszkedést minden jel arra utal hogy még ma vagy holnap megjön....a hangulatom a béka sejhaja alatt kb 20 méterrel....nem fogok mérni és újrakezdem az edzést ezerrel....legalább a pms nem fog kínozni :-(
Jozsa85
2020-02-24 06:21:30
Sziasztok!
Sztem nem merem tovabb a honapot!Csak idegesit.Lesz majd vmi.
Jozsa85
2020-02-23 14:47:41
Nem tudom pontosan.Van egy csomo genetikai vizsgalat spermara.Meg az inzulinrezisztencia is lehet ferfinel is.
Andi198729
2020-02-23 13:32:06
Józsa milyen vizsgálatot szoktak még csinálni amiből megállapítható hogy gond van a férfinél? Mert a férjem esetében is csak spermavizsgálatot csináltak meg volt neki is vérvétel. És ennyi.engem vizsgáltak ki jobban A-Z-ig.lehet nem ártana neki sem egy alaposabb vizsgálat.