Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Radasul az ovum se húzta be még a rendszer, vasárnaptól algopirint szedtem, így alakul most... Ovu szerintem már volt teszt alapján és éreztem is.
Bius27
2020-02-25 10:17:40
Gratulálok doriana!
Én most nagyon megjartam ezt a hónapot. Próbálkoztunk elég szépen, aztán lett egy jó kis hugyuti gyulladasom, ami egészen odáig fajult, mindenféle házi gyógymód kiprobalasa után hogy antibiotikumot kell szednem, tegnap az ügyeleten kötöttem ki. Mondtam a dokinak babát akarunk olyan gyógyszert írjon, remélem nem okoz problémát ha esetleg lenne valami.... :/ eléggé aggaszt ez, ebben a hónapban tényleg megtettunk mindent... Erre...
Sziszi259
2020-02-25 08:36:48
Doriana gratulálok! Jó egészséget kívánok nektek! :)
Rosie mi újság?
Meli19802
2020-02-25 08:07:17
Doriana mondtam én. Nagy gratula és vigyázz magatokra. :)
A többieknek is megy drukk. :)
Jozsa85
2020-02-25 06:17:00
Gratulalok Doriana! :)
Andi198729
2020-02-24 22:02:38
Értem Doriana.köszönöm szépen a válaszokat. Jó igy tapasztalatokat gyűjteni kinek mi vált be főleg hogy azonos a probléma.nekem majd márciusban kiderül hogy áll az inzulinom.remélem rendben.addig nem is lépek tovább míg meg nem tudom hogy akadályoz-e az ir. 20 kg lement dietát tartom tornázom gyógyszert letettem és sokkal jobban érzem magam mióta nem szedem.Ezúttal Dr. Koppány Viktóriához megyek.vigyázz magatokra:)
doriana
2020-02-24 21:24:53
Bocs, Andi: ovu előtti nap délelőtt voltunk együtt. Az előtt meg kb három nappal este (tehát ovu előtti negyedik este).
doriana
2020-02-24 21:22:51
Köszönöm Lányok :) nagyon drukkolok nektek :)
Andi, november vége óta szedek az IR-re 500mg mercformin xr-t és napi két inofolicot (vagyis helyette inofemet). Nekem nem volt durva az IR-em, az endodoki nem is írt rá gyógyszert, a nődoki igen, hogy kicsit “rásegítsünk”. Emellett én szedtem q10-et, meg d és e vitamint, mást nem. Ez a 8. próbálkozós hónapunk.
Doriana gratulálok vigyázz magatokra!
Meli....sajnos így állok: