Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Micimarci
2016-11-13 10:59:04

Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni.Első hőgörbém.A ciklusaim 34-35 naposak szoktak lenni.3 napja késik.A hőm fent van,ma negatívat teszteltem.Szerintetek? Előre is köszönöm !
Tímeaaa9118
2016-11-13 10:56:58

Bár az esélytelenek nyugalmával irom de ma így állok:
Eprike
2016-11-13 09:55:28

Henrietta, ha szeretnéd, hogy jó helyre húzza be jelöld meg azt a napot pozi ovuteszttel, végül is a doki volt az ovu teszt :)4

Én azért gondolom, hogy nem sikerült, mert fura a görbém, meg olyan nehezen akart szerintem megrepedni a tüszőm, vagy 4 napig nagyon szúrkált... és nem is vagyok elég magasan... De hát még van idő, 7. dpo-n vagyok még csak...
henriettareka
2016-11-13 09:44:16

Sziasztok lányok!
Kivel mi a fejlemény?Nekem elég cikk-cakkosan alakúl a görbém. Bár a rendszer rossz helyre húzta be az ovumat, a doki ,megerősitette, hogy a ciklusom 13. napján volt meg. Megy a várakozás most a nemvártig.
Eprike miből gondolod, hogy nem sikerült ebben a hónapban? Ameddig nem jelentkezik a menstruáció addig még van esély.
Többiek, hogy vagytok?

Itt a görbém :)
Eprike
2016-11-13 08:57:34

Sziasztok, én ma így és az előző hozzászólásomban, hogy ez alapján nincs baba, 6. napon ovu után semmilyen módon nem is lehetne megállapítani, hiszen 6-9. napon ágyazódnak be :D Szóval tárgytalan a gondolat.

Emellett tuti nem sikerült, de bizonyítottan sokat javultam és ennek nagyon örülök.

Szép vasárnapot!
Eprike
2016-11-12 22:45:47

Sziasztok, megvannak az eredmények, nagyon sokat javultam és úgy tűnik volt ovu is :)

TSH: 1,3 lett :D Progi 27nmol/L
Prolaktin: 220,3mlu/L
Ösztradiol: 422,3pmol/L
Tesztoszteron 1,8nmol/L
SHBG: 20,20nmol/L

Minden tartományon belül mozog és megfelel a luteális fázisnak. Terhes ez alapján még tuti nem vagyok, bár nem tudom mi mennyi idő alatt növekszik, Ösztradiol 2800 felett van terhesség első felében.... no mindegy javultam az már biztos :D De ha valaki hozzátud még szólni, hátha valamit elnéztem azt megköszönöm :)

Szép estét :D
Szaby86
2016-11-12 16:15:00

Eprike, a ciklusaim változóak, az elmúlt 10 hónapban voltak 28-30-32, de 38-39 napos ciklusaim is.
Igaz olyan hosszú csak kétszer volt ez idő alatt, átlagosan inkább a 30-32 a jellemző.
Még nem mertem eddig tesztelni, mert ahogy behúzta az ovut a rendszer, az alapján még van 1 napom.
A biztonság kedvéért megvárom a hétfő-keddet és ha addig sem jön meg akkor tesztelek. :)
Jelus
2016-11-12 13:41:39

Sziasztok! Én most így állok. Szép hétvégét mindenkinek!
Eprike
2016-11-12 13:28:04

Kolibri... bár én lennék már rosszul xD ::D

Szaby, befolyásolhatja a kevés alvás, ha 4óránál kevesebb sikerült akkor nagyon, ha 6 óránál kevesebb akkor csak minimálisan, minden esetre én a helyedben tesztelnék :D már bőven 11-12. dpon vagy és elég biztató. Mennyi naposak a ciklusaid?
Kolibri84
2016-11-12 11:01:57

Koszi Eprike a kerdest, a pindurok rendben vannak. A tegnapi uh-n vegig nyujtozodtak es ficankoltak :)) most vagyok a 11. heten. Sajnos rosszulletek gyotornek, de mindig arra gondolok, hogy mennyire vartuk oket Sok-Sok honapon at.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!