Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kolibri84
2016-11-15 11:55:04

Nevergiveup de jo hallani rolad :) hogy vagytok?

En a 12.heten jarok es mar tudni, hogy ketpetejuek a porontyok :)
Nevergiveup
2016-11-15 10:44:24

Mistimi! Nekem emelte eléggé anno a barátcserje.:/ A palástfű meg kitolta a mensesem. Szóval ha alapvetően valakinek majdnemszabályos mensije van, nem szabad bekavarni szerintem semmivel...nekem ez a tapasztalat.

Szaby! Nagyon ígéretes görbe, holnap reggel tesztelhetsz!:) Nekem is ilyen kék kupakos műanyag burkolatos tesztem volt, valami komolyabb fajta.:) Azon nagyon szép két csíkom lett.:)

Kolibri! Nagy nagy gratula a bogyókákhoz!:) Írtad már, hogy lehet-e tudni egypetéjűek-e?:)
Szaby86
2016-11-15 10:39:46

Köszönöm Kolibri!!! :)
A napokban tesztelek majd.
mistimi
2016-11-15 10:22:25

köszi! igen pajzsmirigy alulműködésem van, szedek is rá gyógyszert, de amúgy ez egy korábbi görbém, itt alacsonyabb volt az alaphőm 36,6 körül...lehet, hogy a barátcsserje miatt lett most magasabb? ha jól emlékszem pont itt írta valaki, hogy attól neki is magasabb lett az alaphője..
Kicsifény
2016-11-15 09:19:03

Mistimi, elképzelhető, hogy a 36,8-as hőnél repedt csak meg a tüsző.
Eléggé magas az alaphőd, pajzsmirigyed nézték már?
Kicsifény
2016-11-15 09:17:19

Jashmine, meg is jött?
Nagyon magas az alaphőd, ami utalhat valami gondra.
mistimi
2016-11-15 09:13:03

sziasztok! Ma jött meg 49. napra. Szerintetek mikor volt peteérésem? mert ha 14 napot számolok vissza, akkor nem ott ahol behúzta, hanem később. Vagy lehet, hogy nekem nem 14 nappal kellene számolnom? az is lehet hosszabb? amúgy ennyire nem szokott hosszú lenni egy ciklusom inkább 35-38 nap, most szedtem barátcserjét, lehet h amiatt...nem tudom már...tanácstalana vagyok...
Eprike
2016-11-15 08:27:35

Ma így...
Kolibri84
2016-11-15 07:02:43

Szaby ha jo helyre huzta be az ovudat a gep akkor 16.dpo-n vagy, szerintem tesztelhetsz.
En clearblueval teszteltem 15.dpo-n es pozitiv lett - a tobbi hagyomanyos csak 18.dpo utan kezdte normalisabban kimutatni.

Nagyon szoritok, hogy ott lapuljon valaki :)
Szaby86
2016-11-15 06:56:53

Sziasztok!
A görbém alapján van esély terhességre, de még nem mertem tesztelni.
Tudnátok segíteni, hogy a nem várt után kb. hanyadik napon érdemes tesztet csinálni?
És milyen típusú tesztet javasolnátok ami megbízható?
X-epil-ről esetleg tapasztalatok? Azért gondoltam elsőnek arra, mert abban 2 van.
Nem merem még beleélni magam.
Tüneteim még igazán nincsenek, annyi, hogy hétvége alatt többször volt, mindjárt megjön érzésem, illetve kicsit érzékenyek a melleim, de nem vészes, általában jobban szoktak fájni.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!