Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jashmine
2016-11-14 23:12:26

Sziasztok.Eddig még ilyet nem tapasztaltam, hogy ennyire korán megjöjjön.Fogalmam nincs mitől lehet...
Valaki volt már igy?
Norina850225
2016-11-14 15:43:25

Sziasztok!
Nekem nagy meglepetésemre 11-én megjött.Az én számításaim szerint ma kellett volna.Ilyen se volt még a 20 év alatt.Kimentem reggel a mosdóba erre látom,hogy megjött.Nem tudtam mire vélni,mert még sose jött meg korábban.A múlt hónapban is pont 11-én jött meg.Annyi előzménye volt a dolognak,hogy kb.2 hete éreztem,hogy egy kicsit fáj a mellem,meg egy kicsit görcsölt a méhem.De semmi egyébb.Pedig én aztán szenvedni szoktam a PMS-től.Most meg semmi,a szokásos első napi görcsöm se volt(aminek persze nagyon örülök).És a szokásos 5 nap helyet 3 napos volt a ciklusom.Úgy hogy most nagyon nem tudom mire vélni a dolgot.Úgy hogy az előző hónapban is jiába erőszakoltam meg az uramat.De,hogy mitől volt most ilyen a cilkusom nem tudom.A párom szerint a Letrox miatt,de szerintem nem.Már vagy 4 éve szedem és egyszer se volt ezalatt ilyen.
Na mindegy.Próbálkozunk tovább.
Andi198729
2016-11-14 13:34:13

Drukkolok nagyon Eprike! Nekem is végre beállt a grafikonom a normálisra, rájöttem, hogy azért is húzta be az ovut, mert csak 4 mensis napot jelöltem meg, de most hogy 5-öt, így már kivette a rendszer szerinti ovumat, én jól éreztem, hogy még csak lesz ovum.
Eprike
2016-11-14 11:06:55

Sziasztok. Még fent..bárcsak feljebb menne :)
Andi198729
2016-11-13 18:23:44

Köszönöm szépen a tanácsot Niki, próbálkozni fogunk, előző hónapokban szerintem pont nem jól időzítettünk. Henrietta, igen, szoktam érezni az ovumat, mindig van tojásfehérjés nyák, szúrkálódás, és teljesen fönt szokott lenni a méhnyakam, és nyitott a méhszáj. Eddig ez még nem volt, tehát az ovum még csak most következik.
henriettareka
2016-11-13 17:59:57

Andi nekem a doki erősitette meg, hogy a 13. napon volt ovum, mert a vizsgálaton már látszódott a sárgatest termelődés. Én ovu tesztet nem használtam, csak 3 naponta vagyunk együtt a férjemmel. Azt hittem énis, hogy lekéstük a peteérést, de meglátjuk jövőhéten, hogy sikeres volte ez a hónap :) Legyetek minél többet együtt. Te érzed-e az ovudat?
Niki080495
2016-11-13 17:34:15

Andi
Ne csak a pozitív utáni napon legyetek együtt mert nem tudhatod mikor reped meg a pozitív teszt után így ha csak a negatív napon vagytok együtt még annak is idő kell hogy felérjenek a katonák tehát le is késhetitek. Inkább a pozitív és az utána való negatív napon is legyetek együtt.
Andi198729
2016-11-13 15:47:07

Henrietta, nekem is rossz helyre húzta be a rendszer az ovut, hisz még nem volt meg az ovum, a 7.napon? Ilyen korán sosem volt még, ennyi nap alatt ideje sincs megérni, nem hogy megrepedni! Semmi jel nem is volt rá, hogy megtörtént volna.Tesztelgetek, rendeltem normál érzékenységű ovu tesztet, kíváncsi vagyok, eddig még nem volt pozitív, de hát van még időm bőven, általában nekem is a 13. napon szokott lenni ovum, de majd meglátjuk. Most az ovu tesztben bízom, ha pozitív, akkor az utánavaló napon fogunk próbálkozni, ha nem jön össze, akkor onnantól kezdve nem fog érdekelni sem a hőmérőzés, sem pedig a teszt, csak együtt leszünk kétnaponta, aztán egyszer csak sikerül majd.
Micimarci
2016-11-13 12:08:31

Köszönöm szépen :)
Niki080495
2016-11-13 11:25:12

Micimarci
Ha ott volt ovud ahova behúzta akkor 1napja késik mert ovu után 14nap múlva van a nemvárt. De az is lehet hogy csak a 31.napon volt meg az ovu akkor pedig még csak a 8.napon vagy.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!