Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Timi, neked ilyen hosszúak szoktak lenni a ciklusaid? Hány naposak szoktak lenni általában?
Tímeaaa9118
2016-11-07 22:40:18
Én így állok ma:
copfos
2016-11-06 23:46:00
Henrietta, a fogamzásgátló abbahagyása utáni kvázi mellékhatás simán lehet az összevissza és kevés menzesz. Egy ismerősömnek abbahagyást követő 1 év után is csak 2 napos menzesze volt.
Kicsifény
2016-11-06 22:09:20
Sziasztok!
Én így állok. Az elmúlt 5 napban nem itthon aludtam és sokszor keltem éjjelente és alacsonyabb a hőm. Nem volt sokkal hidegebb mint itthon,de lehet befolyásolta a hőmet.
Reggel meglátjuk mit mérek itthon.
Cicik érzékenyek, ami mensi jel nálam, vagyis inkább vmi hormongond.
henriettareka
2016-11-06 19:45:22
Andi mi 7 hónapja próbálkozunk eddig eredménytelenül. Hétfőn megyek dokihoz vizsgálatra, mert amióta abba hagytam a fogamzásgátló szedését össze vissza jár a menstruációm, hol 25-36 napra jön meg és ebből kifolyólag nehéz kiszámolnom a ovumat (már ha van egyáltalán). Pár hónapja regisztráltam az oldalra és ez a második hónapom, hogy hőmérőzök. Holnap talán valamivel okosabb leszek a vizsgálat után.
Jól teszitek ha elmentek vizsgálatra, hogy tudjátok minden rendben van. Én úgy voltam vele, hogy majd a következő hónap biztos sikeres lesz...de közben a menstruációm sem normális,mert nagyon kevés van, első két nap van normálisan utána meg csak pecsételget...ez is lehet egy ok amiért nem jön a baba :(
A vizsgálat után majd többet tudok.
Andi198729
2016-11-06 14:55:30
henriettareka, mi igazából 1 hónapja próbálkozunk, mert szeptemberben is úgy volt, hogy próbálkoztunk, csak idejekorán voltunk együtt, ovu csak később volt, aztán szeptember végén meg lekéstük az ovut, így ezeket nem is számolom.
Pár hónapot még próbálkozunk, nem adjuk fel, de ha félév eredménytelenül telik el, akkor kivizsgáltatjuk magunkat, mert akkor valami gond van, mert azt nem akarom elhinni, ha van ovu, és akkor vagyunk együtt, akkor miért nincs belőle baba?
Ti mióta próbálkoztok? A mostani ciklusnál tényleg nagyot ugrott a hőd, elképzelhető, hogy ovud volt, mert azóta is tartja magát a hőd, magasan. Ez a rossz, ha nem mindig azonos időben van ovu, és nem mindig napra pontosan jön meg, mert így nehéz követni az ovut is. Ez a rendszer sem tudja normálisan kiszámolni, sem előre, sem pedig utólag.
henriettareka
2016-11-06 11:36:12
Sziasztok lányok!
Reni drukkolok, hogy baba legyen a dologba,a többieknek pedig akik új ciklust kezdtek kivánom, hogy az új ciklus meghozza a rég várt eredményt :)
Ki mióta próbálkozik a babával?
Nekem sajnos a rendszer behúzta az ovumat, de ha valóban akkor volt ez a hónap is kihúzva. Na de talán majd a következő. Csak nem értem, lehetséges ilyen hamar peteérés a ciklusom 6. napján?
Itt a görbém
Renata1989
2016-11-06 09:11:09
Annal jobb dolog nem is történhetne velem. :) De lehet a masik dolog is :( na majd kiderul ..
Niki080495
2016-11-06 09:03:46
Reni
Lehet beágyazódás miatt is pecsételés.
Renata1989
2016-11-06 08:56:16
Sziasztok. ugye nem rég irtam hogy ciklusom 19.npjan volt egy kis pecsételés. ami el is mult.. most szintén volt tegnap ciklusom 23.napjan ,ami csak a papiron látszott.. Ez most mi ? Ciklusom 28 napos általábn :)