Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Eprike
2016-11-10 10:05:15

Sziasztok!

Elmúlt két ciklusban minden oké volt pozi ovu teszt + emelkedett hő, normális ciklushossz.

Most ebben a ciklusban kell egy rakás hormont nézetnem és megyek kontrollra, erre mit csinál??? Pozi ovuteszt, másnap megugrott hő, aztán meg úgy dönt mégse... hőm alacsonyabb, a szúró feszítő érzés továbbra is fenn áll --- tehát nem repedt meg a tüsző.

Szombaton megyek vérvételre, de most nagyon pipa vagyok. :(
Andi198729
2016-11-09 15:00:39

Én is most a hónapban csak 1 szemet szedek belőle, bár nem tudom, megéri-e szedni, mert nekem semmilyen problémám nem volt, ami indokolttá tenné a szedését, csupán szeretném azt, hogy még nagyobb esélyem legyen teherbeesni. Azért is gondoltam úgy, hogy elegendő most a hónapban 1 szem, és nem 2. A hónapban most elhagyom a cickateát, a málnalevélteát fogyasztom, barátcserje napi 1 szem, méhpempő, cink, szelén, vas+folsav, Q10, ligetszépe olaj kapszula, E-vitamin, és majd a ciklus végén, ovu után fogok inni palástfű teát. Most inkább feltöltöm a szervezetem vitaminokkal, ártani nem ártanak.
henriettareka
2016-11-09 13:54:37

Sziasztok. Én két hónapig szedtem a barátcserjét, első hónapban kitolta a menstruációmat 36 napra, a második hónapban pedig 25 napra jött meg. Más észrevételem, tapasztalatom nem volt ezen kivül, de tovább nem szedtem. Mindenkinek másképp reagál rá a szervezete, mert nem vagyunk egyformák. A barátnőm ciklusát szépen beállitotta 28 napra, neki is össze vissza járt ( ő már babázik)
Én most az Elevitet szedem és a ciklus második felétől iszom a palástfűteát.
Andi198729
2016-11-09 13:07:06

Arra én is kíváncsi vagyok, hogy a barátcserjével kapcsolatban van-e valamilyen tapasztalat? Én is szedem 1 hónapja, de még nem tudok se negatívat, sem pozitívat mondani.
copfos
2016-11-09 11:33:10

sziasztok lányok, barátcserjével kinek milyen tapasztalatai vannak? milyen változásokat, esetleges mellékhatásokat tapasztaltatok a szedésekor? endokrinológus javasolja. Volt-e valakinek allergiás reakciója? Volt-e és milyen hatással a menzesz hosszára vagy mennyiségére? Javult-e és mennyire ettől a progeszteronszint? Hangulatváltozást, alvászavart okozott-e?
Tímeaaa9118
2016-11-08 17:31:43

Mar voltam mar csak a dokihoz kene eljutnom a leletekkel.
henriettareka
2016-11-08 16:06:27

Köszi Andi, reméljük a legjobbakat és kivánok mindenkinek mielőbbi babásodást.
Timi szerintem jobb lenne elmenni dokihoz kivizsgálásra ha még nem voltál,mert nem jó, hogy ilyen hosszú a ciklusod. Már csak magadért is, hogy tudd mi a helyzet.
Tímeaaa9118
2016-11-08 14:44:11

Nem de sajnos egyre hosszabbak ☹
Andi198729
2016-11-08 14:20:39

henriettareka, örülök, hogy megnyugtatott a doki, hogy megvolt a peteérés. Pont akkor lehetett, amikor leesett a hőd, és aztán felment, tehát a rendszer megfelelően jelölte. Ha pont akkor voltatok együtt, akkor szívből kívánom, hogy sikerüljön a baba nektek!
henriettareka
2016-11-08 14:12:23

Sziasztok lányok!
A tegnap voltam dokinál vizsgálaton. Az ultrahangos vizsgálat szerint szombaton vagy vasárnap lehetett ovulációm és szerinte pont jókor voltunk együtt...igy van még remény erre a hónapra. Ha mégsem sikerül ebbe a hónapba sem a baba akkor irány a hormonvizsgálat. Ma szépen felment a hőm 36,9-re remélem ott is fog maradni.
Veletek mi újság? Hogy álltok lányok?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!