Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Jashmine
2016-11-16 12:12:39

Kicsifény.Most először lett ilyen rövid.Máskor normális volt mindig.Ha ez ismétlődne akkor mennék.
Szaby86
2016-11-16 10:56:47

Köszönöm szépen nektek is Eprike, Andi, Nevergiveup!!!!!! :)
Sok sikert kívánok Nektek!! Nevergiveup Neked pedig további problémamentes terhességet, és könnyű szülést kívánok!!!
Nevergiveup
2016-11-16 10:50:42

Kicsifény! Február 23 a kiírt nap, de tuti hamar el fog szaladni, még csak most teszteltem én is nemrég.:) Bízom benne kicsivel hamarabb jön.:) Vannak neveink, de nem publikusak.:P
Nevergiveup
2016-11-16 10:48:29

Szaby! Annyira csini kis görbéd van, hogy tegnap is le mertem volna fogadni!:) Nem hazudik az a teszt!:) Gratulálok!:)

Andi198729
2016-11-16 10:43:15

Timi, drukkolok, hogy sikerüljön! Jasmine, szerintem is el kellene menned orvoshoz mindenképpen, hiszen csak az orvos tud segíteni ezen a pajzsmirigy problémán, ír majd föl gyógyszert, és megoldódik a gond.
Andi198729
2016-11-16 10:42:03

Gratulálok Szaby! Nagy lehet most az öröm! A görbe alapján szerintem egyértelmű, hogy a teszt is igazat mond.
Eprike
2016-11-16 10:31:20

Szaby, én gratulálok :)

Egyébként hozzátenném, hogy teljesen mindegy milyen tesztre guglizol mindegyikre írták már, hogy sokszor álpozitív vagy szellemcsíkos :) 7 év alatt szerintem az összes tesztet kipróbáltam és mindenről olvastam ilyet :D Görbe plusz pozi teszt, szerintem egyértelmű :) De tesztelj még, mert jó látni, hogy igen igen ott van :D
Szaby86
2016-11-16 10:13:50

Köszönöm Kicsifény!!!!! :)
Kicsifény
2016-11-16 10:12:21

Szaby!
Halkan gratulálok. :)
A HCG szint a vizeletben kétnaponta duplázódik, úgyhogy ha holnap csinálsz egy tesztet, a másikat hagyd meg holnaputánra. :)

Dokihoz kb. a 6.héten érdemes menni, látszik, hogy jó helyen van-e és lehet, hogy már szívműködés is lesz.
Drukkolok, hogy minden rendben legyen! :)
Szaby86
2016-11-16 10:00:13

Sziasztok!

Ma reggel teszteltem Predictor Early nevű tesztet használtam.
Pozitív lett!!!! :)
De még nem merek annyira örülni, mert most olvastam utána a neten, hogy ez a fajta teszt gyakran szellem csíkos, és álpozitívat is mutathat.
Ha ezt előbb elolvasom, akkor nem ilyen tesztet veszek.
Vettem ma egy X-epilt, ami 2 db-os és holnap még megcsinálom azt is.
Tüneteim nem igazán vannak még, egyenlőre annyi, hogy fájogat a hasam, mintha meg akarna jönni, utána meg semmi.
Melleim is érzékenyek, de nem vészes, máskor is szokott menstruáció előtt.
Ha az X-epil teszt is pozitív lesz, akkor mikor érdemes orvoshoz menni?
Hányadik héten?
Köszönöm előre is a válaszokat!!
Ez a mai görbém.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!