Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Zsuzsa83
2016-11-16 09:55:04

Kedves lányok!
Nekem ez még csak a második hónapja vezetett görbém, 7 hónap sikertelen próbálkozás után.
Most igy állok és bizakodó vagyok.
Szép napot nektek!
Kicsifény
2016-11-16 09:09:58

Timi, drukkolok! :)

Nevergiveup, hogy repül az idő, 26. hét :)). Sokat gondolok rátok!
Mi a kiírt szülési dátum? Neveken gondolkodtatok már?

Jashmine, nem értelek teljesen... ha ilyen rövidek a ciklusaid és tudod valahonnan, hogy nem jó a pajzsmirigyed, akkor miért nem mész orvoshoz?!?!? Ha gond van, akkor magától nem fog megoldódni. :)

Tímeaaa9118
2016-11-16 08:36:38

Lányok nem tudom mi lesz
Jashmine
2016-11-15 23:55:53

Köszi, hogy válaszoltál Kicsifény.Igen..meg is jött a 20. napra rendesen.Annyi, hogy most nem gorcsoltem annyira mint legutobb,mert az valami kinszenvedés volt. :/ Lenyegében ez a nagyon furcsa, hogy 25-27 napos ciklusnal ilyen koran jott. Lehet idegesség miatt? Vagy más? A pajzsmirigyem az tul mükodik azt tudom.Nem voltan vele meg orvosnal soha...de a magas pulzus arra utal meg, hogy bármennyit ehetek barmit...nem tudok hizni..
Eprike
2016-11-15 20:00:20

Henrietta nem lehet, hogy a mensis napokat nem adtad meg rendesen? Valakinél volt már hasonló ott ez volt a gond . Amúgy bíztató görbe :) Én is szombat max vasárnapra nem várom, de az enyém fele ennyire sem bíztató :( XD
henriettareka
2016-11-15 15:37:28

Köszi Andi! Ebből még bármi lehet...de csak pozitivan állunk hozza. Drukkolok neked énis, hogy sikerüljön a kis baba.
Andi198729
2016-11-15 15:01:01

Henrietta, nagyon drukkolok, hogy ez a hónap sikeres legyen! Nagyon biztatóan alakul a görbéd ;-)
henriettareka
2016-11-15 14:21:13

Sziasztok!
Na én hiába jelöltem be a pozitiv ovutesztet, a rendszer úgysem tette át. Szombaton van a nemvárt napja ahogy ovu után számoltam, akkor majd kiderül, hogy sikeres volt-e ez a hónap vagy sem.

Én ma igy állok
Andi198729
2016-11-15 13:55:03

Nevergiveup, örülök, hogy jól vagytok, és minden rendben veletek, én is alig várom, hogy a pocakomban legyen a kisbabám, csodás érzés lehet! Nyugodtan beleszólhatsz a fórumba, hiszen szükségünk van a leendő anyukák jótanácsaira, mit kell tennünk, mi a siker kulcsa, hogy mi is átélhessük azt amit ti :)
Nevergiveup
2016-11-15 12:30:56

Kolibri! Az szuper lehet, ha már ikrek, akkor szerintem az az izgi ha kétpetéjűek!:) Nagyon jó lesz, Nektek!:)))

Mi 26 hetesek leszünk 2 nap múlva.:) Minden rendben a fiunkkal, növöget, már nagy a pocak is.:) A héten meglesz a terheléses cukor eredménye, remélem jó lesz! Egyébként jól vagyok, néha keményedik a hasam, de azon kívül nagyon élvezem, semmi negatív tünet, mint amivel ijesztgettek.:)

Olvaslak Titeket minden nap, de nem akarok beleszólni a dolgokba.:)

Drukkolok Mindenkinek, sose adjátok fel!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!