Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Szaby86
2016-11-17 17:46:12

Eprike ez nagyon jó hír!! Drukkolok én is neked!!!! :)
Köszönöm Csajok a nyugtatást!! :)
Remélem én is, hogy a negatív teszt ellenére van baba!!
Vettem ma egy Benu early pregnancy tesztet ez 10-es érzékenységű.
Szombaton majd megcsinálom.
A második X-epilt ami pedig megmaradt vasárnap vagy hétfőn.
Kíváncsi vagyok lesz-e megint eltérés.
Még lenne egy kérdésem, ami lehet, hogy bután hangzik,de szerintetek én most kb. hanyadik héten lehetek?
Azt tudom, hogy az utolsó menstruáció első napjától szokták számolni, de mivel nekem valószínűleg az ovum eléggé kitolódott ebben a hónapban és lehetett akár a 25. napon is, így akkor a hetek is tolódnak nekem, nem?
Bocsánat ha hülyeséget kérdeztem. :)

Andi198729
2016-11-17 17:16:57

Ez szuper Eprike! Nagyon drukkolok, hogy baba legyen :) Melyik napon volt ovud? Neked is az érzékenyebb ovuteszt vált be? Szerintem nekem sem jó a normál, folyton negatívat mutat, tegnap délelőtt volt egy nagyon halovány tesztcsík, szóval most megint nem tudom, mikor van vagy volt, vagy még csak lesz ovum.Petefészekszurkálódás, és tojásfehérje nyák az még nem volt, úgyhogy valószínű, még nem volt meg az ovu. Megvárom a következő napokat. A görbém így néz ki idáig:
Eprike
2016-11-17 16:29:01

Sziasztok! Kezdődjön :)

Ma délután halvány nagyon halvány pozit generáltam :D

Remélem a halványkánk erősödni fog, mensiit nem várom szombatra max vasárnapra.
(Tegnap 10es teszten én láttam valamit, de azt szugerálni kellett... 25ös teszt ma szépen látszódó halványka :)
Kicsifény
2016-11-17 14:27:21

Szaby, rákerestem neked a tesztekre. Az X-epil teszt érzékenysége 25 mIU/ml, a predicator early-é 15 mIU/ml. Tehát a predicator jóval érzékenyebb teszt, mint az x-epil.
Várj két napot és akkor tesztelj újra és nyugiiiiI! :))
Nevergiveup
2016-11-17 13:08:42

Szaby! Ne aggódj, ott van az a baba!:) Nekem se mutatta minden teszt azonos erősségben azt a 2. csíkot! A görbéd meg nagyon szép tényleg, sőt még magasabb lett a hőd!:)

Vehetsz még másféle tesztet is, én is vagy 3 különböző fajtát elhasználtam, pedig nem vagyok nagy tesztelgetős.:)
Andi198729
2016-11-17 12:57:59

Nyugodj meg Szaby! Biztosan azért mutatott a másik pozitívat, mert ahogy írtad nagyobb érzékenységű, így az már hamarabb észlelte a terhességet, egy másik pl normál érzékenységűnek lehet több idő kell ahhoz, hogy kimutassa. Én nagyon szorítok neked, hogy babád legyen, és lesz is, majd meglátod :) Légy türelmes! :)
Szaby86
2016-11-17 10:53:22

Köszönöm a többieknek is a gratulációt!!!
Hát lehet hamar kezdtünk örülni.
Csináltam ma egy másik tesztet X-epilt és az meg negatív lett.
Ha nagyon nézem akkor egy halványocska csík látszik.
Így most nem tudom mit higyjek. :(
várok még 2 napot és megcsinálom az x-epilből a 2. tesztet is, mert kettő van a dobozban.
Lehet, hogy még sincs baba? :(
Vagy az lehet, hogy a Predicator early nagyobb érzékenységű és azért mutatott pozitívat?
A mai görbém ilyen:
Jelus
2016-11-17 07:06:26

Szaby gratulálok! :)
csöpszi
2016-11-17 06:06:56

Sziasztok!
Szaby gratulalok :) vigyazz magatokra!
Andi koszonom a kerdest, minden rendben velunk, mar felidonel jarok, kerekedik a pocakom. Megvolt a 2.genetikai uh, minden oke :) mar kivulrol is erezheto sot neha lathato a babo rugdosasa, mocorgasa :) csodas erzes, mindenkinek kivanom, hogy mihamarabb atelhesse :)
Drukkolok hogy Szaby most beinditson egy jo kis babadompinget :)
Szaby86
2016-11-16 21:20:03

Köszönöm Henrietta!! :)
Sok sikert!! Remélem összejön nektek is hamarosan a baba!!!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!