Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Hajni, biztos, hogy meg tudná különböztetni a doki a tüszőt a sárgatesttől. Hol méred a hőd? Azért furcsa, hogy ilyen magas. Néha 2 tüsző is megreped, de ekkora idő nem szokott eltelni a kettő között, max 48 óra (így lesznek ugye a kétpetéjű ikrek). De 1 hét már túl sok lenne. Szerintem most lesz. Lehet, hogy a nyák meg azért volt, mert már próbálkozott a szervezeted. Nekem amúgy is jóval előtte van már, általában 3-4 nappal, de van, hogy már 5-6 nappal ovu előtt is van tojásfehérjés nyák és ovukor már csak vizes.
Hajni0919
2020-02-28 12:17:31
Hát én nagyon sajnálom hogy nem mértem az elejétől.. Tegnapi uh alapján még nem volt ovu(?) viszont 16.cn-on volt a tojcsis nyák.. : l Szerintetek lehet hogy mégis volt és azért is magasabb már a reggeli hőm, és ez a tegnapi 20,2mm foll már sárgatest lenne? Vagy azért azt már látná a doki (szerkezetében más mint a tüsző?) elég tapasztalt orvosnál voltam anno ő is ott volt a születésemnél szóval nem fiatal.. Vagy ehhez nagyon" jó szeműnek" kell lennie?
Ha neki van igaza akkor nem értem a nyák dolgot..
Jozsa85
2020-02-28 11:07:41
Szia!
Igy allok..Sztem nem okes.
Sziszi259
2020-02-28 09:25:11
Bevike halk gratula! :) a 10.Dpo-n nekem is halvány volt, aztán két naponta ellenőriztem. A 14.dpo-n már szép erős volt. Ha holnap reggel még nem erősödik akkor se ijedj meg, mert két naponta duplázódig a hcg :)
Meli19802
2020-02-28 07:36:48
Bevike... halk gratula... :) erősödni fog az. :)
Józsa nagyon szorítok...hogy állsz ma?
Én ma így.
Hajni0919
2020-02-28 07:35:58
De szuper :)
Hajrá erősödni fog :)
Én meg tegnap voltam egy másik dokinál és 1!nap alatt a 15,8mm ből 20,2mm lett. Még érzem a petefészkem rendesen úgyhogy még nem repedt meg. Már a 25.napon vagyok.. Ha meg is reped nem tudom hogy lesz e elég lutealis "idő". Viszont azt beszéltük a dokival, ha most sem sikerül, átjárhatóságit csinál. (3 éve nem védekezünk). Úgyhogy én most kíváncsian várom mi lesz : l
bevike
2020-02-28 07:16:57
Köszi csajok! Ma teszteltem egy halvány pozitívat, de még nem merek örülni, lássuk holnapra erősödik-e :D Ma megint fent van a hőm :D
Hajni0919
2020-02-28 05:23:02
Nekem van tapasztalatom a barnás pecséttel.. Mikor kisfiammal terhes lettem nekem is volt úgy 8-9.dpo-n én is gondoltam "na ennyi" ez egy hétfői nap volt, aztán pénteken 11 körül fogott el az érzés és csináltam 2 tesztet és szép pozitív volt. Drukkolok :)
doriana
2020-02-27 21:12:41
Köszönöm, Bevike, nagyon szép görbe, drukkolok! Nagyon-nagyon halványan nekem a 11. dpo-n mutatta ki először a 10-es facelle (nem a kazettás, hanem a sima) :) drukkolok nagyon!
bevike
2020-02-27 17:39:17
Gratulálok Dorina, nagyon szuper hir :) Azt szeretném kérdezni, hogy hányadik dpo-n teszteltél pozitivat? Nekem holnap 11 dpo, nem tudom már kimutatná-e, érdemes-e tesztelni vagy várjak vele hétvégéig :) 8 dpo-n volt egy kis barna, el is keseredtem, biztosra vettem hogy ennek a hónapnak vége, de azóta nem barnáztam igy egy kis reménysugár felcsillant :D
Nekem is felirta a doki az inozitolt, következő ciklusba már fogom szedni ha most megjön :) Remélem segít majd, illetve hormonvizsgálatokra is elmegyek jövőhéten. A férjemnek javasolta a doki a sperma vizsgálatot.
Hajni, biztos, hogy meg tudná különböztetni a doki a tüszőt a sárgatesttől. Hol méred a hőd? Azért furcsa, hogy ilyen magas. Néha 2 tüsző is megreped, de ekkora idő nem szokott eltelni a kettő között, max 48 óra (így lesznek ugye a kétpetéjű ikrek). De 1 hét már túl sok lenne. Szerintem most lesz. Lehet, hogy a nyák meg azért volt, mert már próbálkozott a szervezeted. Nekem amúgy is jóval előtte van már, általában 3-4 nappal, de van, hogy már 5-6 nappal ovu előtt is van tojásfehérjés nyák és ovukor már csak vizes.