Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Azért én is parázok ám mindenen, jövő hét szerdán megyek újra uh-ra, elég hosszú idő, remélem szépen fejlődött a kis babónk és már lesz szívhang is, akkor leszek 7 hetes és kb. 3-4. napos.
Szaby, én is Progesteron Exeltist kaptam, napi kétszer kell használni, nekem hüvelyen keresztül. Utána pihenek is kb egy órahosszát, hogy szívódjon fel valami, ez a reggelre vonatkozik, mert este eleve elalvás előtt csinálom :) Olvastam fórumon, hogy ez a gyógyszer hatékony a vérzés, barnázás megszüntetésében. Így lesz nálad is :)
Eprike, már várom az élménybeszámolót :)
Kata, egészen szépen megugrott a hőmérséklet :)
Csak jóra gondolunk!!!! :) Minden a legnagyobb rendben lesz :)
Szép estét mindenkinek!
BKATA77
2016-12-05 17:54:48
Ez a mostani görbém
BKATA77
2016-12-05 17:53:57
DÁgi,Szaby köszönöm :)
Én is úgy gondolom ha görcsök vannak akkor minél hamarabb orvos,főleg ha vér is kíséri. Sokat pihenj,amennyit csak tudsz,minden rendben lesz ne idegeskedj mert az sem jó. Tudom nehéz nem idegeskedni,de próbáld magad lefoglalni valamivel.
Andi198729
2016-12-05 13:19:29
Szaby minden rendben lesz, csak a legjobbra kell gondolni! Bár tudom, ilyenkor mindig a legrosszabbra gondol az ember, ha vérzést tapasztal, azonban nem minden vérzés jelent rosszat, ha legutóbb mindent rendben talált a doki, akkor nincs ok aggodalomra. Szerintem ha görcsök is vannak, akkor lehet el kellene menni ismét a dokihoz, hogy megvizsgáljon, és megnyugtasson. A lényeg, hogy nincs erőteljes vérzés, és erős görcs, az jelenthetne problémát. Drukkolok, hogy minden rendben legyen veled, és a babával :)
Szaby86
2016-12-05 12:02:57
Sziasztok!
Ági Gratulálok!! :)
Eprike ne aggódj, minden rendben lesz!!!!
Kata, sok sikert Neked is!!!
Nekem sincsenek még igazán tüneteim.
Nincs hányinger. Mellem csak ritkán feszül.
Azt talán írtam 1 hete, hogy barnázás miatt bementem az ügyeltre 27-én, ahol még csak petezsákot látták 10 mm-eset, benne szikhólyaggal. és csak Rutascorbint javasoltak szedni.
Szerdán viszont, jött piros vér is, akkor nagyon megijedtem, de szerencsére csak akkor az 1szer fordult elő, azóta csak a barna jön.
De mivel megijedtem elmentem magándokihoz szerda este, aki írt fel progeszterines gyógyszert. Progesterone Exeltis a neve.
És ez mellett sokat kell pihennem, szerencsére a munkahelyemen megtudtam beszélni, hogy már idén ne kelljen bemennem.
A doki , akkor csinált hüvely ultrahangot is ,akkor ő már 16 mm-es petezsákot látott benne a szikhólyaggal.
De embriót még sajna ő sem látott,
A héten lesz majd egy másik ultrahang, remélem már látszódni fog.
Akinek esetleg volt ilyen barnázása, mennyi idő után múlt el kb.?
2 napja görcsölget is a hasam, de ilyen hullámszerűen jön, pár percig tart, utána hirtelen megszűnik, mintha semmi gond nem lenne.
Eléggé aggódok!! :( Próbálok nem a legrosszabbra gondolni!!
Kb. a 6. héten, vagy a 7. hét elején lehetek. De nem tudom pontosan.
Október 7-én volt az utolsó menstruációm első napja.
De biztos, hogy hosszú ciklusom volt kb. a 38-39. napon kellett volna megjönnie.
Kb. November 14. körül számoltam.
Eprike
2016-12-05 11:17:32
Szia Ági, én szerdán megyek dokihoz, már nagyon várom. Amúgy meglehetősen jól vagyok, nem igazán vannak tüneteim. (ez egy kicsit aggaszt) De mivel két napja reggelente lufit játszik a pocakom ezt jó dolognak veszem :D Fáradt vagyok, melleim érzékenyek néha, leginkább este, és reggel, émelygés, csak, ha nagyon éhes vagyok, ha sokat iszom sokat járok wc-re, hasamat két napig nem éreztem aztán hanyatt fekve hapcisztam és befeszült az egész méhem... kellemetlen volt, ma reggel ugyan ezt tapasztaltam mikor átfordultam a másik oldalamra. Remélem ezek is csak jó jelek, na meg ma visszatért a mindjárt megjön érzés, ezt viszont nem tudom hova tenni. Na de már csak két nap :)
Remélem mindenki jól van :)
DÁgi79
2016-12-05 09:24:28
Sziasztok!
Kata, sok sikert Nektek, drukkolok :)
Eprike, Te mikor mész dokihoz? Hogy vagy?
Szaby, veled mi újság?
BKATA77
2016-12-04 19:46:51
Köszönöm!
Eprike
2016-12-04 08:57:45
Sok sikert Kata :)
BKATA77
2016-12-03 21:43:58
Voltam sajnos, 6 hetesen elvetéltem :( ez év júliusában volt. Utána képtelen voltam újra próbálkozni:(
2 hónapja döntöttem úgy,hogy újra meg próbálom. Ismét vezetem a hőgörbémet is. Remélem most már sikerülni fog...
Köszönöm szépen a gratulációkat :)
Azért én is parázok ám mindenen, jövő hét szerdán megyek újra uh-ra, elég hosszú idő, remélem szépen fejlődött a kis babónk és már lesz szívhang is, akkor leszek 7 hetes és kb. 3-4. napos.
Szaby, én is Progesteron Exeltist kaptam, napi kétszer kell használni, nekem hüvelyen keresztül. Utána pihenek is kb egy órahosszát, hogy szívódjon fel valami, ez a reggelre vonatkozik, mert este eleve elalvás előtt csinálom :) Olvastam fórumon, hogy ez a gyógyszer hatékony a vérzés, barnázás megszüntetésében. Így lesz nálad is :)
Eprike, már várom az élménybeszámolót :)
Kata, egészen szépen megugrott a hőmérséklet :)
Csak jóra gondolunk!!!! :) Minden a legnagyobb rendben lesz :)
Szép estét mindenkinek!