Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Blake, az időzítésetek jó és a görbikéd is :D Drukk drukk!!!!
Én a hason fekvésre szavazok ;)
Ma befejeztem a hőmérést, megnyugodtam és be is jelöltem mikor lett pozi a teszt, így több adatot már nem fog engedni felvinni.
Szép napot és sok pozi tesztet karácsonyra :D
Blake1757
2016-11-30 07:53:18
Behúzta az ovut a ma reggeli hő alapján :) pont ovu napján sikerült elkapni apát... Csak jöjjön össze :) kismamik egy illetlen kérdés. Aktus után valami praktika? Fekve maradni? Esetleg lábakat megemelni?
Eprike
2016-11-29 08:54:13
Ági, jó hallani felőled és, hogy te is azon agyalsz amin én (mi) ... hőmérőőő ma is megnéztem még lejjebb ment... hát meg se mertem normálisan nézni gyorsan leráztam XD De annyi nyugtatott, hogy lombikos ikerbabás barátnőmnek is lejjebb ment a hője ő is bepánikolt, de többet nem is mért és minden rendben. Szóval többet tényleg nem mérek, mert csak pánikolok. Jó neked, hogy már holnap mész :) Én már majd megbolondulok... messze van még jövőhét szerda :D Csak úgy akarok menni, hogy akkor már tutira tudjam, hogy miújság odabent. És ezek a tünetek, jönnek mennek és ijesztgetnek xD Már már úgy érzem semmi bajom leszámítva a fáradtságot főleg a progipótlás miatt, meg néha a mellérzékenység... na mindegy kitartás!
Lányok remélem lesznek még idén pozi tesztek :D Hajrá ám :)
DÁgi79
2016-11-29 07:50:20
Sziasztok lányok!
"Nyaralni" voltunk így nem voltam net közelben, csak néhány hozzászólást olvastam el, gyorsan annyit, hogy Eprike, én is hőmérőzök még és megáll a szívem amikor egy tizedet leesik a hőmérséklet, teljesen bepánikolok. Tudom, nem tesz jót. Szaby, nekem sincs szédülés, hányinger, én holnap megyek vizsgálatra, már nagyon izgulok. Elvileg tegnap voltam 5. héten, azt mondta a doki, hogy nézzük meg jó helyen tapadt-e meg. Endometriózis esetén rizikófaktor a rossz helyen történő beágyazódás. Egyébként én is minden nap azon forgok, hogy minden rendben van-e, ha nincs jel az a baj, ha fáj az a baj.
Kívánom, hogy legyen minden rendben és jó egészséget Nektek is és babócátoknak is! :)
Szorítok mindenkinek!
Jelus
2016-11-28 15:30:57
Blake, ez jó hír, remek időzítés! :)
Eprike, hőmérő eldug :). Örül babócának és nem idegesíti magát csacsiságon :) Jól van ez a 37 ° C :)
Eprike
2016-11-28 07:10:10
Blake, hajrá és igen eldugom :)
Blake1757
2016-11-28 07:08:10
Eprike, dugd el gyorsan azt a lázmérőt.... Neked csak pihizni kell.
Lányok, elvileg tegnap lehetett ovu (nyák alapján) ma szépen felugrott a hőm ;) remélem tényleg meg volt :)
Még apát is sikerült elkapom az este :)
Eprike
2016-11-28 03:32:46
Azt hiszem lassan eldugom a hőmérőt mielőtt szívrohamot kapok xD ....
Szaby86
2016-11-27 19:11:06
Köszönöm Eprike!!
Neked is jó egészséget, kitartást, boldog babavárást és minden jót kívánok!!!
És persze a többieknek is!!!! :)
Eprike
2016-11-27 18:20:41
Szaby, ezek így nagyon jó hírek :) Nem jársz sokkal előttem és igen ilyenkor embrió szinte sose látszik, de a méretek és a szikhólyag nagyon bíztató :):)
Abból lesz a picuri :D Egy hét múlva már simán lenne szívhangos embrió :) Jó egészséget és pihenj amennyit csak tudsz :)
Nekem most kezd a mellérzékenység erősödni, már egész mellem fájdogál, és mell felett izomlázszerű "húzódás" érzésem van.
Én a hason fekvésre szavazok ;)
Ma befejeztem a hőmérést, megnyugodtam és be is jelöltem mikor lett pozi a teszt, így több adatot már nem fog engedni felvinni.
Szép napot és sok pozi tesztet karácsonyra :D