Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Blake, nagyon szurkolok neked, hogy baba legyen, bár szerintem ez kezd bizonyossá válni ;-) Henriettareka, veled mi a helyzet? Hogy álltok?
Andi198729
2016-12-12 10:25:28
Sziasztok lányok! Örülök a kismamiknak, hogy minden rendben van veletek! Nekem csak annyi az örömhír, hogy végre bevált a 20-as erősségű ovuteszt :) Azonban sajnos lekéstük az ovut :( Pedig minden jel megvolt, nyák, magas méhnyak, és szurkálás, a ciklus 9.napján, csak nem akartam elhinni, hogy ilyen korán lenne ovu. Délután teszteltem, és a második csík határozottan kivehető volt, bár kicsit halványabban, tehát ha előző napon teszteltem volna, akkor erős lett volna. Csak akkor azt hittem, hogy csak akkor kezd el erősödni. Másnap délelőtt már negatív volt. Tehát nem minden esetben a 13. napon van ovum.Előző hónapban sztem nem volt ovum, és most a szervezetem kicsit megzavarodott, vagyis kezd helyreállni. De sebaj, következő ciklusban már a mensi után kezdem a tesztelést, és akkor talán sikerül elcsípnem.
Eprike
2016-12-11 19:55:27
Rá egy hétre 81,7 lett, de doki, szerint ez jó, és egy hétre rá ugye vert a pici szíve. Azt olvasta, hogy hüvelyi progipótlás esetén jobban felszívódik a progi viszont a vérből nem lesz állandó értéke. Így semmit nem jelentett a csökkenés :) Azóta nem volt nézetve és nem is lesz. Szedem amíg kell aztán majd fokozatosan leépítem. már nagyon várom 21-ét, hogy láthassam, hogy szépen nőtt a picurim.... azért még izgulok így is :S
DÁgi79
2016-12-11 18:34:02
Eprike, Te nézettél azóta progi szintet, legutóbbi 91-93 körülre emlékszem, hogy írtad. Ha igen, milyen értéked lett? Vagy Szaby, Te nézetted már?
Köszi a választ előre is :)
Eprike
2016-12-11 17:17:55
Blake, nem is lesz olyan :)
Nekem ilyen volt a 16. és a 22. dpo-n :)
http://kephost.com/image/vNN7
Blake1757
2016-12-11 17:13:45
Ági köszönöm, igen erősödik, a tegnap reggelin már egész jól látható volt, azonban még nem olyan erős mint a controll csík. Ma vagyok a 14. Dpon.
DÁgi79
2016-12-10 14:51:22
Sziasztok Lányok!
Bocsi, hogy eddig nem írtam, nem nagyon volt erőm, történt egy kis baleset a kezemmel, de már jobban vagyok.
Eprike, Szaby: Nagyon-nagyon örülök, hogy minden rendben :) annyit gondoltam rátok.
Blake: még halkan, de gratula :) ugye jól olvastam, erősödik a csík? Én kb a 18. dpo-n teszteltem, akkor már erős volt, de nekem egyébként is 16 napos volt a luteális. Szóval biztató :)
A progeszteront nekem is a 12. hétig javasolta a nőgyógy. Én jövő héten szerdán megyek uh-ra, akkor kb. 7 hetes és 3 napos leszek :)
Sok-sok sikert a babára váróknak!!!!! Drukkolok :)
Szép napot!!!
henriettareka
2016-12-10 09:15:07
Szivből gratulálok minden kismamának. Gondmentes babavárást, élvezzétek ki minden egyes pillanatát és ne aggódjatok minden rendben lesz.
Szaby86
2016-12-09 19:50:50
Andi, Köszönöm szépen neked is!!!!!
Blake1757
2016-12-09 13:06:24
Erősödött a csíkom:) vasárnap csisnálok még akkor leszek a 14. Dpo-n akkor már hátha szép erős lesz :)