Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Köszönöm Eprike!
Ha nem múlik akkor jövőhéten mindenképp elmegyek orvoshoz!!
És megfogadom a tanácsod, szedek Evitamint is. :)
Te is próbálj nem idegeskedni, minden rendben lesz!!!
Eprike
2016-11-26 10:20:15
Szaby, először is ne idegeskedj :D (mondom én XD )
Másodszor, így viszont érdemes lenni most menni dokihoz hamarabb, nehogy progigond legyen. Viszont addig ami nagyon jó és segít is (most szült barátnőm dokija is javasolta) E-vitamin! Főtt tojás.
Kitartás :) Hasam nekem is fájdogál most épp baloldalt szúr... Azt mondják teljesen normális... hát ez van :)
Szaby86
2016-11-26 09:19:26
Sziasztok!
Pár napig nem igazán voltam netközelben.
Gratulálok minden kismamának, a többieknek pedig sok sikert, meglátjátok mindenkinek összejön hamarosan!!
Én kb. az 5.-6 héten lehetek, orvosnál még nem voltam.
Gondoltam érdemesebb várni a 7-8. hétig mikor már szívhang is van a picinek.
Hányinger, hányás egyenlőre nincs.
Az alhasam szokott fájogatni néha tompán, remélem ez normális ilyenkor.
Ami eléggé aggaszt, az az, hogy tegnap és tegnapelőtt, mikor pisilni mentem reggel a wc papíron egy nagyon kicsi és halvány barnás pöttyöt láttam, meg is ijedtem és onnantól egész nap ha wc-re mentem figyeltem, de semmi.
csak napi egyszer volt.
tehát tegnap is egyszer, és tegnapelőtt is.
Nem tudom, hogy ez mitől lehet és rossz lehet-e a babára nézve?
Nagyon ideges vagyok ez miatt!
Eprike
2016-11-26 04:53:19
Ha valaki nem lenne a face csopiba. Jelzem szépen emelkedett a progim kb 3 nap alatt :) 41.7 ről 93.3ra :) van esélye a picurnak :) ma még a hőm is feljebb ment xD
Szép napot és mindenkinek hajrá !
Blake1757
2016-11-25 07:20:16
Gratulálok a kismamiknak:)
Énegyelőre így állok.
14 . nap körül volt halvány ovuteszt azóta nem , az eddigi hónapok alapján még csak most kellene lennie. Hát majd meglátjuk.
Eprike
2016-11-25 06:55:03
Móni, a görbéd elég bíztató, nem tudom a tesztet meddig nézted, de ilyenkor 10 percig érdemes, kb 15 perctől meg már szárad a teszt, akkor jönnek a száradásik. Tesztelj egyet holnap reggel, és próbáld megvárni a maximum 10 percet, ha akkor is lesz csíkocska, akkor már van bőven remény :)
Drukkolok!!!
Én meg vonalzózok bár nem tudom minek mérek XD Lehet lassan abbahagyom csak néha majd megnézem.
Szép napot!
monika80
2016-11-25 05:59:48
Itt a görbém
Tegnapra nem vártam
monika80
2016-11-25 05:58:21
Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap kellett volna megjönie de még mindig semmi, és remélem nem is fog.
A hőm még mindig 37.0. Teszteltem egy ideig mindig rápillantottam de teljesen negatív volt. Visza aludtam és egy óra múlva fel kelltem rossz álomból és erőlködés nélkül ott volt a második csík is.
Szerintetek az száradási csík vagy lehet babóca?
Csináltam már pár tesztet mikor azt híttem terhes vagyok, de órák múlva is negatív volt nem volt semilyen csík.
Kinek mi a tapasztalata?
Tudnátok segíteni?
Jelus
2016-11-24 14:54:52
Zsuzsa, Ági gratulálok! :)
monika80
2016-11-24 11:13:20
Előbb volt az ovum, csak a rendszer át tette pár nappal tovább. Nem tudom. Hogy miért. Feszülnek a melleim is és nem szokott mensi előtt sem.
Na majd méglátjuk mi lesz. Azért köszönöm a válaszokat
Ha nem múlik akkor jövőhéten mindenképp elmegyek orvoshoz!!
És megfogadom a tanácsod, szedek Evitamint is. :)
Te is próbálj nem idegeskedni, minden rendben lesz!!!