Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2016-12-09 08:38:54

Szaby, szívből örülök, hogy minden rendben van veletek, és hogy jól van a picurid :) Blake, drukkolok neked :) Jelus, ne aggódj, hogy későn volt ovud, szeptemberi ciklusomnál nekem is előfordult, hogy a 13. nap helyett a 16. napon volt ovum. Biztosan ilyen elő szokott fordulni, hogy több idő kell ahhoz, hogy az érett petesejt kiszabaduljon.
Kolibri84
2016-12-09 06:33:43

Blake szoritok nagyon! :)
Szaby86
2016-12-09 05:46:47

Oké, rendben akkor beszélek majd az orvosommal a gyógyszerről.
És Köszönöm szépen Mindenkinek!!! :)
Eprike
2016-12-09 04:32:16

Szaby örülök, hogy rendben vagytok :) Amúgy én is 6+4 voltam mensi szerint, de picuri csak 6 hetes. Ennyi nap meg belefér :) Furi hogy neked már hasi uh-t csináltak...ilyenkor még nem szokás xD Na de minden szuper és ez a lényeg. A progit 12 hét úgy kell szedni ahogy mondták utana kb 2 hét alatt kell fokozatosan megvonni. Maajd dokiddal egyeztess :)

BLAKE neked meg szorítok :)
Kicsifény
2016-12-08 22:25:25

Szaby, 12.hétig kell pótlás, utána pedig csak fokozatosan lehet leépíteni a progit, nehogy baj legyen. Erről majd beszélj az orvossal!
Nagyon nagyon örülök,hogy minden rendben veletek!!! ;-)
Jelus
2016-12-08 22:13:20

Szaby 12. hétig kötelező a progi pótlás
Szaby86
2016-12-08 19:47:15

Sziasztok!
Köszönöm az érdeklődéseket!! :)
Bocsánat, ma nem tudtam előbb géphez kerülni.
Ma voltam hasi ultrahangon.
Már látszott a picikénk 8 mm-es, és már van szívhang is. :)
Kb. 6 hetes 5 naposnak becsülték a korát.
Én pár nappal többet számoltam itthon magamnak, meg a rendszer alapján ahogy írogattam a hőmet stb. én 7 hetes 3naposnak gondoltam már.
Na, de mindegy a lényeg, hogy végre látszódott és, hogy jól van!! Örülünk nagyon!!! :)
A progeszteronos gyógyszert még szedem, meg sok pihi.
de mintha már enyhülne a barnázgatás.
azt nem mondta a doki, hogy kb. meddig kell szednem.
remélem, hogy ha tovább szedem, akkor ártani nem árthat.
Eprike örülök, hogy minden rendben veletek!!! :) Pár nap van akkor a babáink között. :)
A többieknek is sok sikert kívánok!!!
Kicsifény
2016-12-08 19:19:42

Szaby, mi újság Veled?!?!?!?
Blake1757
2016-12-08 18:24:14

Lányok az ovutesztem majdnem pozitív, ami nálam jót jelent mivel ha nincs ovu akkor csak a kontroll csík van. Most délután csináltam az ovu mellett hcg-t is és ugyan nagyítóval kell kergetni de halvány zebra :)
Reggel csinálok első vizeletből is.
Jelus
2016-12-08 16:47:17

Sziasztok!
Andi remélem mielőbb rendeződik a ciklusod, :) kívánom, hogy minél előbb kopogtasson a gólya.

Blake bíztató a görbéd, várjuk a tesztet :) Megy a drukk.

Nekem most elég későn lett ovum, eddig 11-13 nap között volt általában.

Kívánok mindenkinek mielőbbi zebracsíkokat!

:) A mamiknak és a porontyoknak jó egészséget. :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!