Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok! Nagyon sok új fórumozó lett itt mióta nem voltam, kicsit vissza is olvastam pár oldalt. Gratulálok akinek sikerült babásodnia:)
Eprike
2016-12-01 13:36:19
Hűha akkor jó gyorsan fejlődsz :D már pulzálás :D Átlagban 6. héttől látható :) Nekem okt22. volt az utolsó, szóval remélem szépen fogjuk látni a pici bogyókámat :)
DÁgi79
2016-12-01 12:56:24
Köszönöm szépen!
5. hét és 3. nap, szóval nagyon korai még, de bízom benne, hogy minden rendben lesz. Bár ugyanúgy vagyok vele, mint Te, ha nem érzem, hogy feszül a mellem, már rosszra gondolok. Nekem kicsi rosszullét csak két napja van, reggel, de nem jelentős ... eddig :)
Tudom mit érzel, de nyugiiiii :) minden rendben lesz!
Egyébként nekem utolsó menszesz kezdete október 25.
Eprike
2016-12-01 09:41:13
Ági ez remek hír :) Gratulálok :) És hanyadik héten jársz? Méretek alapján? Én már nagyon izgulok, ma be is pánikoltam ahogy szoktam, hogy nincs tünetem, aztán metró óta hányingerem van... holnap vérvétel újra progi szint mérés. Izgulok :)
Ági, hát úgy irigykedem :D Na de majd jövőhéten :)
DÁgi79
2016-12-01 08:56:12
Sziasztok! :)
Nagyon boldog vagyok, jó helyen van kismanó, és azt írta-mondta a doki, hogy a petezsákban élő embrió látható, 2,6 mm-es, és mutatta, hogy már pulzál, ohhh ... hát akkor elkezdtem pityeregni. Legközelebb két hét múlva kell menni, remélem akkor már hallható lesz a szívhang, és rendben lesz minden. El sem tudom hinni, hogy ez velünk megtörténik. Pedig már lombikra készültünk.
Ma már nem mértem a hőmet, de néha én is fogom, csak megnyugtatás miatt.
Eprike, biztos nálad is minden rendben lesz, és már látni-hallani fogjátok Őt. Nagyon szorítok, hogy így legyen!!! :)
Kívánom minden babára váró/vágyó nőnek, hogy minél hamarabb sikerüljön az álma :) Drukkolok nagyon!
Akinek sikerült, annak pedig nagyon jó egészséget és minden, de minden jót kívánok!
Ez most nem búcsú, csak tényleg így érzem, és ki kellett írni magamból :)
Szép napot!!!!
Blake1757
2016-11-30 20:25:32
Eprike, Ági drukkolok. Hamarosan lesz szép stárfotótok a babóról:)
Eprike
2016-11-30 17:12:08
Ági, már nagyon várom, hogy miújság :) Szorítok!!
Eprike
2016-11-30 10:36:48
Ági, nagyon szorítok neked :) Én is mennék már... messze van még kövi szerda :( XD
DÁgi79
2016-11-30 10:33:57
Sziasztok lányok!
Eprike, én is éppen ma írtam be, hogy pozitív teszt, de ma is mértem még egyet :) a biztonság kedvéért.
Izgulok, hogy mit lát a doki, lát-e valamit és jó helyen van-e.