Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Te hogy vagy, te voltál a 3. pozis tesztes kismami, nem hallottunk felőled azóta, rendben vagytok a picivel?
Dorka, veletek miújság van, nagyon régen írtál, kíváncsi vagyok, hogy tudjátok-e már a babátok nemét.
Andi198729
2016-12-14 08:25:50
Köszönöm szépen Jelus! Én is azt kívánom neked, hogy pozitív teszted legyen :)
Blake, gratulálok neked! Lassan mindenkinek összejön a baba, remélem következő alkalommal már nálam is bekopogtat a gólya, és mindenkinél, aki még hozzám hasonlóan várja :)
Blake1757
2016-12-13 20:19:48
Sziasztok lányok ! Tegnap du már a 25-ös teszt is mutatta, hogy bizony lakik itt bent valaki :)
Henriettareka ne csüggedj, nekem is cikk cakkos volt a hőm. Csatolom a görbém.
Kkay11 milyen erősegű tesztet csináltál? Nekem az első 6 napban csak a 10-es erősségű mutatta, tegnap már a 25-ös is.
20-án megyek először dokihoz :) drukkoljatok, hogy minden rendben legyen .
Küldöm a gólyát mindenkihez. Kismamik jó egészséget :)
Jelus
2016-12-13 20:06:04
Andi! Örülök, hogy bevált a 20-as teszt! Sok sikert a használatához, és kívánom, hogy a sikert egy pozitív terhességi teszt koronázza! :)
Szaby86
2016-12-13 17:40:30
Szia Ági!
Nekem mikor felírták barnázásra a Progesterone Exeltist nem néztek progi szintet, csodálkoztam is.
És azóta se, jövőhéten megyek majd újra orvoshoz.
November 30-án írták fel. És múlthét péntek óta múlt el a barnázás.
Azóta is szedem a gyógyszert, majd megbeszélem az orvossal, hogy meddig kell, többen írtátok, hogy a 12. hétig javasol és fokozatosan csökkenteni.
Eprike örülök, hogy láthattad a picurit!! :)
DÁgi79
2016-12-13 16:31:15
Sziasztok Lányok!
Eprike, örülök, hogy minden rendben van :) és hamarabb megláthattad picurt :) Nagyon kíváncsi vagyok, hogy nálunk mi újság, mi holnap megyünk uh-ra, már nagyon izgulok. Nálam nem igazán van szédülés, hányinger, talán néha szédülök egy nagyon kicsit. Nekem csak a mellem érzékeny és duzzadt és a hasam nő meg minden délutánra, estére, mint egy lufi és fáradtabb, álmosabb vagyok mint korábban voltam. Kicsit aggódom emitt, hogy nincs tipikus tünetem. Nekem a progeszteron múlt szerdai vérvétel alapján 112,8 nmol/l. Remélem minden okés.
KKay, remélem jól írtam :) az biztató, hogy a luteális már túlszárnyalta a 14 napot. :)
Megy a drukk mindenkinek!
Kismamik, jó egészséget!!! :)
KKay11
2016-12-13 10:19:52
Sziasztok!
Új vagyok itt.
Véleményt szeretnék kérni Tőletek.
Ma van a 32. napom, nincs menstruáció, csak néha görcsök, menstruációs jellegűek, meg másfélék. Mellfeszülés napok óta, és meg is nőtt. :)
Tegnap és ma negatív tesztem lett.
A korábbi 2 hónap hőmérsékleti eredményei alapján, a luteális szakaszom 14 napos.
Mit gondoltok?
Lehet, hogy csak túl korán teszteltem?
Köszönöm a segítséget!
Andi198729
2016-12-13 08:17:33
Eprike, örülök a jó hírnek, hogy minden rendben :)
henriettareka, ne aggódj, nem ment le teljesen cover line alá, és ez a lényeg. Majd holnap kiderül, lejjebb megy-e vagy föntebb. Amúgy ovutesztet is csináltál, vagy a hő alapján tudtad, mikor van ovu? Drukkolok nagyon, hogy mégis legyen karácsonyi ajándék, egy pozitív terhességi teszt ;-)
henriettareka
2016-12-12 20:07:30
Sziasztok lányok!
Köszi Andi kérdésedet, jól vagyok, megvolt az ovum is és a jelek szerint elkaptuk, csak ami aggaszt, hogy a hőm nem maradt fent, hanem szép lassan jön lefele...lehet,hogy mégis elmarad a karácsonyi ajándék :(
Még van egy hetem a nemvártig, majd kiderül mi lesz.
Lányok veletek mi újság van?
Eprike
2016-12-12 18:09:56
Andi gratu legközelebb elkapjátok az ovut :)
Nálunk pici esemény volt, tegnap este rózsaszín maszat volt a wc papíron, picit megijedtem ezért reggel elmentem az sztk-ba. Öröm az ürömben, hogy láthattam a picikémet, aki már 10,07mm-es :) Nagyot nőtt és minden rendben, doki szerint normális, ha csak ilyen nagyon halvány valami néha előfordul. (egyébként lehet megkarmoltam magam utro felhelyezéskor)
Remélem minden kismama jól van, nekem csak egész napos émelygés van továbbra is.
Mindenkinek küldöm a gólyákat, Blake-hez oda is ért :D Drukkolok nagyon!
Te hogy vagy, te voltál a 3. pozis tesztes kismami, nem hallottunk felőled azóta, rendben vagytok a picivel?
Dorka, veletek miújság van, nagyon régen írtál, kíváncsi vagyok, hogy tudjátok-e már a babátok nemét.