Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Eprike, örülök, hogy minden rendben van veletek, és jól vagytok :) Most már semmi idegeskedés! Szaby, veled miújság, remélem jól vagytok, és minden rendben.
Henriettareka, köszi az érdeklődést, próbálkozunk tovább ebben a hónapban, 2 napja múlt el a mensim, most az ovut várom. Hőmérőt letettem, nem mérek tovább, elég volt a stresszből. Csak vitaminokat szedek, és méhpempőt, leraktam a cickát, és a barátcserjét is, mett nagyon bekavart a ciklusomba, sztem előzőleg ovum se volt ezektől, mert annyira cikk-cakkos volt a görbém. Most pedig mensi előtt pecsételtem, pedig mióta menstruálok, immár 17 éve, egyszer sem volt pecsételés, sem pedig barnázás. Remélem most rendben lesz a ciklusom, ezek nélkül, és végre nálunk is bekopogtat a gólya, igyekszem nem rágörcsölni a témára. Szerintem túlzásba vittem eddig a görcsölést, bízom benne, ha lenyugszom, akkor sikerülni fog. Kívánom mindenkinek, hogy sikerüljön a baba! :)
Eprike
2016-12-08 09:15:12
Blake, akkor így reménykedni lehet :D Így utólag semmit nem számít, hogy korábban vagy később méred, a lényeg, hogy minimum 4 óra alvásidő meglegyen :) De mindig az első mérés a jó. Viszont a 9 napos luteális nem a legjobb, mert alig van ideje beágyazódni, ezért ez gond lehet :S
De, most határozottan bíztató görbikéd van főleg, így, hogy már a 11. napon vagy ami már alapból jó :D :) Nagyon szorítok érted!!!! Szárnyaljon a hőd és végződjön két csíkkal :D
Blake1757
2016-12-08 08:29:48
Lemaradt a görbe :)
Blake1757
2016-12-08 08:29:24
Eprike,tudom, hogy mindenkinek más, de nekem eddig mindig 9 napos volt a luteálisom. 2 hónapja 10 napos. A nyák , méhnyak és egyébb jelek alapján akkor volt az ovum és aznap voltunk együtt.
Ma megint feljebb ment a hőm bár kevesebbet aludtam, mint szoktam.
Eprike
2016-12-08 07:02:32
Sziasztok!
Igen voltam dokinál és minden rendben volt :) mensi szerint 6+4 lettem volna, de csak 6 hetes a babóca, 4 nap nem oszt nem szoroz, mert mint tudjuk, nem lehet tudni pontosan mikor fogant :D
Méretei így is jók 4mm-es a picuri, és ugyan sokat nem láttam belőle, de azt, hogy hogy pulzált a szívcsöve, na azt egyből kiszúrtam :D Erős picuri, már most erősebb mint a tavalyi angyalkánk :)
2hét múlva megyek újra, mert 3 hetet akart a doki, de az két ünnep között van és nem rendel. Én meg januárig nem bírom ki xD szóval 21-én kukucskálunk még egyet legalább mutogatható képecske készül róla kari előtt :)
Nekem terhes vitamin helyett inkább Spirulina, hidegen préselt alga tablettát javasolt ami IR-mellé is nagyon jó, és jókat is olvastam róla, nem drágább max 2000 forinttal mint a simák, de nagyobb dózis vitaminnal és ásványi anyagokkal van ellátva :D Na meglátjuk.
Szép napot, és remélem mindenki jól van :)
DÁgi79
2016-12-07 22:18:37
Sziasztok lányok!
Eprike, mi újság? Voltál dokinál? Nagyon szorítok Nektek :)
Szaby, hogy vagy? Használ az Exeltis?
Drukkolok minden babára vágyónak!!!! Sok sikert! :)
Eprike
2016-12-07 20:45:59
Blake ovu alapján még bőven van a mensiig :) nézd meg előző görbéket kb hany nappal ovu után jön meg. A luteális mindig azonos +-1 nap. De min12 max 16 nap. És te még csak 10. Napon vagy :) kitartás a görbéd szép! Drukkolok !
henriettareka
2016-12-07 15:07:24
Blake ha akkor volt az ovud amikorra a rendszer behúzta akkor még csak a 10. napon vagy. Drukkolok, hogy ne jőjön meg és pozitivat tesztelj :)
Andi veled mi újság van? Nekem megvolt az ovum és most várom a fejleményeket :)
Gratulálok az újdonsült anyukáknak és ne idegeskedjetek, minden rendben lesz. Élvezzétek a babavárás minden egyes pillanatát...reméljük mi is hamarosan csatlakozunk hozzátok :)
Andi198729
2016-12-07 13:18:17
Drukkolok Blake, hogy sikerüljön a baba! Azon a napon volt ovud, mikor a rendszer behúzta? Ovu teszt mikor mutatott pozitívat?
Blake1757
2016-12-07 11:43:20
Sziasztok nekem ma kellett volna megjönnie, elvileg eddig mindig pontos volt.
Predictor early teszt reggel negatív, hőm még mindig fent, az oldal szerint vasárnap kellene teszteljek, szóval egyelőre várás van....
Henriettareka, köszi az érdeklődést, próbálkozunk tovább ebben a hónapban, 2 napja múlt el a mensim, most az ovut várom. Hőmérőt letettem, nem mérek tovább, elég volt a stresszből. Csak vitaminokat szedek, és méhpempőt, leraktam a cickát, és a barátcserjét is, mett nagyon bekavart a ciklusomba, sztem előzőleg ovum se volt ezektől, mert annyira cikk-cakkos volt a görbém. Most pedig mensi előtt pecsételtem, pedig mióta menstruálok, immár 17 éve, egyszer sem volt pecsételés, sem pedig barnázás. Remélem most rendben lesz a ciklusom, ezek nélkül, és végre nálunk is bekopogtat a gólya, igyekszem nem rágörcsölni a témára. Szerintem túlzásba vittem eddig a görcsölést, bízom benne, ha lenyugszom, akkor sikerülni fog. Kívánom mindenkinek, hogy sikerüljön a baba! :)