Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Eprike
2016-12-15 17:15:48

KKay én vateráról rendeltem 20as teszt szintén ami bevált. Lipplizzi (lehet rosszul írom) az eladó neve és mindig hamar megkaptam a csomagom, sose volt gond :)

Sok sikert mindenkinek :)
Andi198729
2016-12-15 15:25:52

KKay11, én a fastest.hu oldalon rendeltem ovutesztet, 2 nap alatt kiszállítják. Jó árban vannak, és ki tudod választani, milyen erősségűre van szükséged, nekem a 20-as erősségű vált be. Én személy szerint jobban kedvelem a hivatalos oldalakat, és futárral kiszállítatni, és akkor átadni az árát, amikor kézhez is kaptam a küldeményt, máshonnan, magánszemélytől inkább azért nem rendelek, mert nem szeretem az előre utalást, amíg nem kaptam meg a megrendelt árut. Nem túl megbízható forrás.
KKay11
2016-12-15 10:23:00

Sziasztok!

Köszönöm a válaszokat!
Sajnos, nem jött össze a babó. Tegnap előtt este nagyon erős görcsöm volt, majd megérkezett a nemvárt. :(
Nektek gratulálok! Kellemes babavárást Eprike, DÁgi, Blake!
És szorítok a várakozóknak is!

Van esetleg valamilyen jól bevált tippeket, amit nekünk,próbálkozóknak ajánlanátok?
Esetleg tudtok egy jó oldalt, ahonnan jó ovutesztet lehet rendelni?

Szép napot mindenkinek!
Eprike
2016-12-15 07:18:37

Ági gratu, szépen növöget :) remélem szerdán én is jó hírekkel érkezem :)

Szép napot mindenkinek és sok sok pozi tesztet a fa alá :)
DÁgi79
2016-12-14 20:59:50

Sziasztok!

Minden rendben van :) hallottuk a szívhangját is a kis pocaklakónak. Már 17 mm nagyságú, annyira de annyira boldogok vagyunk :) Láttuk a köldökzsinórt is. Az orvos 8 hetes terhességet állapított meg, naptár szerint még csak 7 hét és 2 napos :)

Gólyát mindenkinek!!! :)
DÁgi79
2016-12-14 16:21:32

Sziasztok!!!

Henriettareka, Jelus HAJRÁÁÁ! :)
Drukkolok nagyon!
És mindenkinek, aki várja a gólyát :)

Igen, már nagyon várom, hogy mi újság, izgulok ezerrel. Bízom benne, hogy minden rendben van. :) Majd jelentkezem, most nem tudok másra koncentrálni.

Andi198729
2016-12-14 15:19:17

henriettareka, drukkolok neked, remélem a gólya hozzád is elért :) Látod, a görbéd most egy szinten van, nem ment lejjebb. Én várom a következő ciklust, és az azt követő ovut, már előzőleg írtam, hogy sajnos lecsúsztunk az ovuról, nem kapcsoltam időben, most hamarabb volt az ovu, de legalább a hónapban biztosan megvolt. 20-as erősségű tesztet használok most, és ez végre bevált :) A következő ciklusomnál körültekintőbb leszek, és odafigyelek a jelekre, és korábban kezdem el a tesztelést, hogy a korábbi ovut is észleljem.
henriettareka
2016-12-14 14:34:36

Sziasztok!
Blake1757 köszi a biztatást, még pár nap és kiderül az eredmény.
Hétfőn van a nemvárt napja...addig még bármi lehet :P
Andi veled mi újság van? Milyen ovutesztet használsz? Én nem használok, mert felejtek bele. Szoktam érezni az ovut és a nyákomból is következtetek rá.
Jelus szépen felment a hőd. Drukkolok, hogy ott is maradjon és meglegyen az eredménye :D
Eprike örülök, hogy minden rendben van veletek és szépen fejlődtök :) Ez csodálatos dolog, remélem mihamarabb átélhetem én is ezt az élményt.
DÁgi biztosan már nagyon várod, hogy láthasd a picurit :)
Szaby ne aggódj minden rendben lesz.
Én most igy állok:
Eprike
2016-12-14 10:10:07

KKay bíztató görbe és 14 napon már túl vagy :) Lehet korai volt a teszt, 2 nap múlva ismételje, vagy akár minden nap ahogy jól esik :)

Jelus nagyon szépen feljebb ugrott a hőd :D

Drukkolok mindenkinek ezerrel :D
Jelus
2016-12-14 09:33:40

Köszi szépen Andi!
Én ma így állok. (nekem ez a 14. ciklusom, mióta próbálkozunk). Hátha az új év tartogat számomra is ajándékot.
Mindenkinek szorítok! Újaknak és régieknek egyaránt!

Kismamáknak boldog babavárást kívánok! :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!