Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Mistimi: jujjj szerintem ez teljesen jó ez a stagnálás.Jaaaj nagyon drukkolok! ;) mikorra nem várod?
Global de jó legalább visszaugrott.Kiderül a holnapi mérésből mi újság.
Nekem visszament a hőm bár vmi magasabb ugrást képzeltem mára :) Meg most nem is kúszik úgy fel mint szokott de szerintem ez betudhato hogy a héten nem sokat aludtam.Kb 5 órát tudtam csak megaludni.Észrevettem minél többet alszok annál magasabb hőt mérek.Ezt a múlt havi ciklusméréskor figyeltem meg.Akkor tudtam kesőbb mérni mert pont ugy esett hogy csak 2 nap kellett reggelre mennem dolgozni. A többi napon 3/4 6kor mértem abban a ciklusban.Amugy fél 5 kor szoktam mérni.
global
2017-05-27 07:45:22
Szia mistimi!Nagyon szépen alakulsz! :))
Nekem visszaugrot,de sok ciklusomban van puputeve jelenség ! :))
mistimi
2017-05-27 07:20:55
Hello lányok! Ki hogyan áll ma?
Én beálltam 37fokra.
mistimi
2017-05-26 17:07:13
Köszi Andi, egy hét múlva ilyenkorra kiderül☺️
Andi198729
2017-05-26 13:43:43
mistimi, szerintem nem volt korai, mert ha 16-án és 17-én történt az együttlét, a szívósabb spermiumok simán célbaérhettek, 2 napig biztos hogy életképesek.
mistimi
2017-05-26 11:41:44
16-án, meg 17-én...lehet akkor túl korai volt, utána sajnos nem...erre akarok majd a következő hónapban figyelni, h a negatív napokon is együtt legyünk...bár akkor uh-s követésem is lesz, szóval úgy tuti majd úgyis látszik
Andi198729
2017-05-26 11:13:30
mistimi, én arra tippelnék, hogy ovud inkább a 18. vagy a 19. ciklusnapon lehetett, mert a 19. napon emelkedett meg a hőd. Pozi ovuteszt után akár 48 óra is eltelhet a pete kiszabadulásáig. Melyik napokon voltatok együtt?
mistimi
2017-05-26 11:06:08
szia Andi, igen elvileg jól húzta be, 16-án kedden volt pozitív az ovu teszt, vagyis kb. 1 hétig használva aznap volt a legerősebb a 2. csík.
De nekem mindig ilyen szép magas a hőm a ciklusom 2. felében, szóval sajnos ez még nem jelent semmit :(
Andi198729
2017-05-26 10:49:45
mistimi, nagyon szép a görbéd, biztató, reméljük így is marad. Akkor volt ovud, mikor a gép behúzta? Ovuteszted mikor volt pozitív, és utána mikor negatív?
mistimi
2017-05-26 09:31:09
sziasztok lányok,
global olyan már hallottam, hogy ha a második 14 napban volt leesés és utána visszament a hő, akkor az babagyanús.
van egy jó könyv amúgy:Babaprojekt könyv
Babatervezők gyakorlati kézikönyve
Ha valakit érdekel meg adom a könyv szerzőjének mail címét, mert Németországba él, nekem apukája adta fel a könybvet, korrekt volt nagyon.
neten találtam a babatervezők otthona honlapon és rendeltem meg, na abba mindent pontosan leírnak, van egy csomó görbe, lh teszt, terhességi teszt...
én kb. 3 nap alatt elolvastam annyira érdekes dolgok vannak benne
Mistimi: jujjj szerintem ez teljesen jó ez a stagnálás.Jaaaj nagyon drukkolok! ;) mikorra nem várod?
Global de jó legalább visszaugrott.Kiderül a holnapi mérésből mi újság.
Nekem visszament a hőm bár vmi magasabb ugrást képzeltem mára :) Meg most nem is kúszik úgy fel mint szokott de szerintem ez betudhato hogy a héten nem sokat aludtam.Kb 5 órát tudtam csak megaludni.Észrevettem minél többet alszok annál magasabb hőt mérek.Ezt a múlt havi ciklusméréskor figyeltem meg.Akkor tudtam kesőbb mérni mert pont ugy esett hogy csak 2 nap kellett reggelre mennem dolgozni. A többi napon 3/4 6kor mértem abban a ciklusban.Amugy fél 5 kor szoktam mérni.