Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Kira: görbéd alapján szerintrm mèg nagyon korai a teszt. Szerintem várj még. Hát global csinálod még az ovu tesztet?
Newsee: elvileg sok embernek volt megjön érzése aztán meg mégsem reméljük nálad is ez lesz a szitu.
Én egy két század eltéréssel de folyamatosan 37 fokon.
Sziasztok!Hát én már nem tudok mit mondani erre a ciklusomra!Elméletileg8-9 napon vagyok egy nagy eséssel, semmi mást nem érzek!Mindenkinek szorítok!
newsee85
2017-05-28 07:26:25
Én így állok ma reggelre
newsee85
2017-05-27 23:05:17
Hát Kira lehet hogy ez hozza meg a sikert neked is hogy elengedted a témát a rástresszelést. Ki tudja lehet tényleg pozit tesztelsz?
Képzeljétek ma megjön érzésem volt a ciklusom 22 napján :o. Igaz szokott mensi előtt egy héttel kicsit fájni a hasam meg kezd érzékeny lenni a mellem.Az most is megvan de ez a fura enyhe mensi görcs féleség érdekes.Remélem nem fog megjönni ilyen korán.
Kira84
2017-05-27 19:31:55
Sikerült elérnem a dokimat,mondtam neki hogy fura a görbém és a ciklusom,mondtam neki hogy felment a hőm és nem jött meg.Azt mondja csináljak a jövőhéten 1 tesztet,én egy kicsit még korainak tartom,Szerintetek?
Kira84
2017-05-27 14:17:37
Hát csajok mivel most nem figyeltem úgy a napokat,így ahogy most nézem a 29-dik,a 32-ik és a 36-napon voltunk együtt,hát nem tudom hogy mi lesz,Az biztos most sokkal nyugisabb volt a hónapom nem gondoltam folyton erre,igazából rábíztam magam a vak szerencsére...Nem tudom esélyes e a dolog.
mistimi
2017-05-27 14:08:54
Global, newsee: tök jó h visszaugrott a hőtöl maradjoj is így vagx menjen feljebb szépen.
Kira: egyetértek globallal, tuti h a closty zavart be. Nekem is mindig hosszabb ciklusokat csinált. Görbéd alapján egyértelmű h csak most volt ovud. Tudtatok akkor együtt lenni?
global
2017-05-27 12:49:06
Szia!szerintem a 34-35 napon volt ovud!
Kira84
2017-05-27 09:05:11
Sziasztok lányok!
Hát most már totál kész vagyok,Még a hónap elején voltam uh és akkor azt mondta a doki nincs peteérésem ez volt máj-4.Úgy elment a kedvem hogy utána nem is mértem minden nap a hőmet,el is könyveltem magamban hogy ez a hónap egy üres járat lesz ,teljesen elengedtem magam nem foglalkoztam a baba projektel sem szóval nem azon pörögtem.Na már most ugye várnám már napok óta hogy megjöjjön erre semmi,nem hogy lement volna a hőm hanem felment ezt nem értem, beteg nem vagyok,higanyos hőmérővel mérek.. De ez tényleg fura olyan 30-34 naposak a ciklusaim
Newsee: elvileg sok embernek volt megjön érzése aztán meg mégsem reméljük nálad is ez lesz a szitu.
Én egy két század eltéréssel de folyamatosan 37 fokon.