Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!Köszi mindenkinek a drukkot.
Mistimi nagyon szép bizakodo a görbéd.
Kedebaba sajnalom de én úgy látom meg fog jönni a menzesz.Mikorra nem várod? Egyébként lehet tényleg az a nyaralás lesz, ami meghozza a várva várt babát. :)
Global neked is olyan fura ez a hónapod mint nekem ;)szerintem megvolt az ovud tuti ez a hőleesés nem gáz főleg ha visszamegy.
Nekem ma ismét leesett a hőm én se nagyon értem ezt a ciklusom.Jól jönne nekem is holnapra egy jó kis emelkedés :)
global
2017-05-26 05:31:49
Sziasztok!Én ma estem egy nagyobbat!Kicsit jobban vagyok de még nagyon nem az igazi!Persze minden ovuteszt negatív még mindig!Én már nem értem ezt a hónapot! :((
Andi198729
2017-05-25 14:59:11
Bizony a szívemen viselem, hiszen én is így voltam, annyira vártam már, hogy kisbabám legyen, de nekem sem rögtön elsőre jött össze, amikor elterveztük, hogy próbálkozunk, úgyhogy átérzem teljesen. Én is párszor már szembesültem azzal, hogy megjött, és szomorúan vettem tudomásul, hogy most sem sikerült, és sokszor nem értettem, miért. Nagyon helyes Kedebab, hogy pozitívan állsz hozzá, és hinned kell benne, hogy tényleg közel van :) Jönni fog a baba, előbb-utóbb mindenkinek ;-) Sose keseredjetek el végérvényesen, akkor sem ha hónapról hónapra nem jön össze, mert mindig reménykedni kell az új hónapban, amelyek közül az egyik majd sikeres lesz :)
Kedebab
2017-05-25 14:53:21
Andi annyira aranyos vagy,hogy így a szíveden viseled a sorsunkat:-))
Tudom,hogy màr nagyon közel van.Érzem...:-)
Andi198729
2017-05-25 14:39:33
Kedebab, bizakodj még, hátha összejött a baba, végülis nem zuhant le olyan sokat a hő, de ahogy érzed. Ha most esetleg nem sikerült, akkor a nyaralás alatt fog, főként ha pont akkor lesz ideális az időzítés is ;-) Mert sokan voltak már úgy, hogy teljesen kikapcsolt az agyuk, nem görcsöltek rá a témára, és így összejött. Olyankor az ember csak a pihenésre koncentrál, és egymásra :)
Kedebab
2017-05-25 14:27:05
Ez a mai:
Kedebab
2017-05-25 14:20:05
Sziasztok Csajok!Most nézem h reggel nem küldtem el a hozzászólásomat.Sajnos esett a hőm,érzem is h megjön.Most viszont úgy vagyok vele,hogy nem fogom mérni,június végén hosszú repülőútra megyünk,majd utána jönni fog az a pici baba:-)
Még nem jött meg,de szerintem holnap megfog.
Nektek megy a sok Drukk!!!
Andi198729
2017-05-25 09:10:43
Global, szerintem is megvolt már az ovud, de a biztonság kedvéért csinálj még ovuteszteket, ha az megnyugtat, és akkor láthatod majd, hogy valóban megvolt-e, vagy csak tényleg még lesz.
Kedebab, miújság van veled? Remélem nem esett a hőd, hanem maradt, vagy még feljebb emelkedett :)
global
2017-05-25 08:57:14
Sziasztok!Ha beteg vagyok akkor fel szokott ugrani a hőm de másnap visszamegy, szóval csak egy napos ugrás szokott lenni benne!Azért még folytatom az ovu teszteteket!Nem akarok semmiről lecsúszni!Talán vasárnapig nézem aztán várom a csodát! :))
mistimi
2017-05-25 07:35:33
Sziasztok! Global én azt mondanám h volt ovud a görbéd alapján. Mennyire vagy amúgy hajlamos h betegség miatt menjed fel a hőd? Csak mert én is kb. Minden tavasszal meg ősszel elkapok egy torokfájás, megfázás kombót de nekem nem nagyon szokott emiatt felmenni a hőm.
Newsee: drukkolok h így is maradjon a hőd v menjen feljebb.
Én ma így de szerdáig semmi izgalmas.
Mistimi nagyon szép bizakodo a görbéd.
Kedebaba sajnalom de én úgy látom meg fog jönni a menzesz.Mikorra nem várod? Egyébként lehet tényleg az a nyaralás lesz, ami meghozza a várva várt babát. :)
Global neked is olyan fura ez a hónapod mint nekem ;)szerintem megvolt az ovud tuti ez a hőleesés nem gáz főleg ha visszamegy.
Nekem ma ismét leesett a hőm én se nagyon értem ezt a ciklusom.Jól jönne nekem is holnapra egy jó kis emelkedés :)