Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2020-04-13 21:10:44

Még egy kérdés Natus mikor teherbeestél akkor is ir-es voltál? Akkor milyen gyógyszert szedtél rá? És most szedsz-e valami gyógyszert? Én merckformin xr 500-sal kezdtem napi 1 aztan napi 2 merckformin xr 750, utana eucreas, es most merckformin xr 500 napi 2 plusz a reggeli adag mellé 1 szem galvus.
Andi198729
2020-04-13 21:05:32

Natus ezzel nem vagy egyedül.én sem fogom fel hogy miért nem sikerül masodszorra teherbeesnem mikor 3 évvel ezelőtt sikerült spontán.te szerencsésebb vagy mint én mert van gyermeked az én kisbabám sajnos halva született köldökzsinórcsavatodás miatt:( és így terveznénk a második első gyermekünket.2 év sikertelen próbálkozás áll a hátunk mögött. Hiába voltunk együtt az ovuteszt szerinti pozi meg nega napon a vége menzesz. Hiába kapcsolódtunk ki a nyaraláson 2 naponta együttletekkel szintén menzesz lett a vége.szóval bármit is csinálunk bárhogyan is próbálkozunk folyton menzesz a vége.szintén ir-es vagyok mint te.minden létező dolgot kipróbáltam már gyógyteák vitaminok természetes szerek.az ir kezelve van diéta sport gyógyszer rohamosan javul.túlvagyunk a meddőségi kivizsgáláson nincs semmi problémánk ezért a doki inszeminációt csinált januárban rásegitésnek minden tökéletes volt 4 petesejt meg is repedtek időre ahogy kell és akkor helyezte fel a spermiumokat kaptam progeszteront és a vége egy full negatív teszt lett.szóval még orvosi rásegitéssel sem sikerült.én már tehetetlen vagyok.úgy érzem én már mindent megtettem ami lehetséges.esetleg végső mentsvárként ott lenne a lombik.viszont abba nem merek belevágni mert sok pénz és megterhelő is a szervezetnek.meg a sok kudarc után ha ez is sikertelen lenne akkor mérgelődhetnék hogy kiadtam egy csomó pénzt meg kockára teszem az egészségem hogy ugyanúgy menzesz legyen a vége? Mi a garancia rá hogy sikerül? Semmi. Úgyhogy jelenleg én a beletörődésnél tartok hogy ez csak másoknak adatik meg nekünk sajnos nem.
Józsa nem jelentkeztél sikerült végül az inszem vagy hogyan tovább? Remélem hogy nektek sikerült.
rosie
2020-04-13 19:07:20

Natus...mennyi idős vagy? szabad kérdezni?

Katica igen a méhpempőt menstruáció után kell elkezdeni...nekem azt mondta a hölgy akitől vettem hogy a mensi alatt szünetet kell tartani...reggel éhgyomorra nyelv alá téve legalább 5 percig mielőtt lenyeled mert a nyálkahártyáról nagyon jó hatásfokkal szívódik fel.....egyébként én is energikusabb vagyok tőle.

Hajni ...szerintem nem lehet vagyis én nem találtam max úgy hogy beregisztrálsz más néven újra.
Hajni0919
2020-04-13 18:27:08

Sziasztok
Kicsit off, de lehet törölni ciklust, hogy ne vegye figyelembe?
Régieket szeretném, ha lehet valahogy..
Natus
2020-04-13 14:52:45

A méhpempőt menstruációt követően kell szedni.
Én nem tudom hogy nálunk mi a fő ok, hogy miért nem sikerül a tesó.
Elvileg peteeresem van, az ovuteszt és a hő is ezt igazolja. IR-es vagyok, kb. 1,5 éve nézethettem meg utoljára igy nem tudom azzal mi a helyzet. Talán most a második hónapja hogy tényleg újra dietazok, hátha ez az oka.
Pajzsmirigy értékek, prolaktin december végén voltak nezetve akkor jók voltak a beállított gyógyszerekkel. Most nem igazán akarnám ezeket megnezetni. Reménykedem hogy rendben vannak.
Natus
2020-04-13 14:40:54

A méhpempőről egy cikk: https://babafalva.hu/mehpempo-baba-elott-baba-utan-es-ugy-altalaban/
Reggel, éhgyomorra kell bevenni a méhpempőt, én várok utána 30percet míg reggeliznék.
Én nem csak a babatervezes miatt kezdtem el szedni a méhpempőt, azóta sokkal jobban tudom tartani az ütemet a kicsivel, energikusabb vagyok.
Katica70
2020-04-13 12:57:20

Hát sajnos ez van :(
Ez a méhpempő a peteérést, vagy a megtermékenyítés segíti elő?
Ti mikor szeditek?? Menszesz után kell elkezdeni?
Nekem sztem a peteéréssel van problémám
Nektek meg
Natus
2020-04-13 11:34:54

Katica:
Nagyon szorítottam pedig.
Rosie:
Ez nagyon jó hír. A barátcserjéről jókat lehet olvasni.
Én első terhességem előtt használtam, nekem sokat segített a menstruációs fájdalmak enyhítésére.

Nekem most ilyen a gorbem... Melleim fájogatnak, olyan mint egy kályha lenne bennem, de simán lehet hogy csak produkalom a tüneteket. 6napom van a következő menstruációig, majd akkor kiderül addig nem reménykedem.
Most ovulacio óta palástfű teát iszok minden nap 2*, reggelente méhpempőt szedek.
rosie
2020-04-13 09:59:30

Húú Katica pedig drukkoltam neked...hááát igen ...mi ugyan 23 éves házasok vagyunk de nekem is sokszor megfordul a fejemben hogy 5 évvel ezelőtt kellett volna ezen dolgozni....csak akkor az élethelyzetünk viszont nagyon más volt és a lányok is kicsik voltak még a vállalkozásom akkor indult ...nem kívánta se testem se lelkem akkor.

Képzeljétek kennem kell barátcserje krémet....úgy érzem hat az ösztrogén dominanciára ....nincs mellfeszülésem ezt jónak veszem viszont tegnap a 8.cn-on megint mintha megjelent volna a nyák...van 2 db ovu tesztem szerintem ránézek ma. Jaa és a hőm is egész nyugodt,lentebb is van nem ugrál
Katica70
2020-04-13 09:18:06

Többieknél mi a helyzet??

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!