Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Bius ez tényleg jól alakul :)
Éva nálad mi ujság?
Én esküszöm még ennyire nem vártam, hogy vége legyen a ciklusnak. Alig várom, h megjöjjön, és végre kezdhessem az új hónapot.
Bius27
2020-04-17 22:51:28
Köszönöm szépen!
Natus
2020-04-17 22:16:58
Bius:
Első terhességemkor én mindig azt éreztem hogy meg fog jönni és gorcsoltem, de mégsem történt meg.
Nagyon szép a gorbed, van remény, szorítok.
Nekem sem vált be az Inofolic.
Bius27
2020-04-17 15:34:11
Én így állok...
Tegnapra vártam, de mivel ebben a hónapban már nem ittam az inofolicot simán elkepzelheto, hogy vissza fog állni az eredeti 28-30 napra, már annak is nagyon örülnék. Ha tudtam volna attól lett ilyen rövid nem is szedem. Nagyon nagyon enyhén néha érzek mestris görcsöt, de nem vagyok felpuffadva. Kb napi 30 percet szoktam érezni összesen, pár percre mindig, általaban délután vagy ha aktívabb vagyok.
Natus
2020-04-17 13:40:45
Miujsag nálatok lányok?
rosie
2020-04-15 21:33:58
Húú Bius ez nagyon ígéretes!
Én így állok...kb nyugalom :-)
Katica70
2020-04-15 16:26:53
Ez borzasztó, nagyon sajnálom.
De nem szabad szomorkodni, aktív - energiagombóc leendő anyukaként kell gondolkodni. Jönni fog az a babóka.
Én még mindig sehogy sem állok. Tegnap elött pattanásaim jöttek, (ami peteérés környékén szokott lenni) Tegnap reggel páfrányos volt a tesztem is. Apát este megerőszakoltam (igazából nem kellett) hátha ....lehet cikluson belül 2 peteérésem volt?
Ma körbenéztem a neten és találtam fsh gyorstesztet, ami kimutatja ha esetleg a menopauza miatt nem jött meg. Mellette azért rendelnék LH tesztet is, amit nem is tudom ki mondott, hogy talán jobb, vagy pontosabb mint a PG53.
Ti milyen érzékenységű LH tesztet használtok?
Egyébként meg így állok
Bius27
2020-04-15 16:20:09
Elérkezett megint az a bizonyos 23.nap, ebben a hónapban nem ittam az inofolcikot mivel valószínű az rövidítette le a ciklusom, az itteni orvos is megerősítette. Egyébként eddig ez a legszebb görbém mióta vezetem, az ovut elvileg jól húzta be, mert tapasztaltam is a velejárókat. A hőmérő ebben a hónapban amikor jelzett egyből kivettem és nem tartottam bent percekig még. Kb 3 napja húz enyhén a hasam, mást nem érzek, majd kiderul mi lesz...
Andi198729
2020-04-14 13:33:14
Igen Natus, még mindig nem dolgoztam fel, nagyon kegyetlen a sors, hogy nem kárpótol egy újabb kisbabával. Lelkileg egyre nehezebben bírom, hogy a családban, baráti körben, munkahelyen sorra teherbeesnek, babák születnek. csak nekünk nem születhetett meg a babánk, és csak nekünk nem sikerül a baba. És már 3 év elteltével jönnek a kérdések, hogy nem lesz még újabb baba? Fel sem fogják, hogy nem azért nincs mert nem akarunk, hanem mert nem jön össze, ha a fejem tetejére állok akkor sem. Lombikot illetően, őszintén, gondolkodom rajta, ha csak így lehet gyerekünk, akkor bevállalom, még ha félek is tőle. Az még egy utolsó lehetőség. Egyszerűen fel nem fogom mi lehet a probléma, amiért nem jön össze sehogysem. Nem találtak semmilyen problémát nálunk a kivizsgálásokon, mert ha legalább találtak volna, amire rá lehetne fogni hogy azért vagyok meddő.
Natus
2020-04-14 12:25:43
Rosie:
Egy hónap múlva töltöm a 3. X-et.
Andi:
Az IR miatt én még sosem szedtem gyógyszert, mert elvileg enyhe. Elég a 180 gr ch diéta, mozgás. A megállapítása ota nem tudom, hogy állok vele.
Terhesbe eseskor magas dózisban szedtem gyógyszert a magas prolaktinomra, letroxot a pm alulműködésre.
Annyira sajnálom ami a kisbabatokkal történt, feldolgozhatatlan.
Megértem, hogy nem könnyű döntés a lombik program. Annyi minden szól mellette és ellene is.
Én nem tudnám vállalni se lelkileg, se anyagilag. De nálunk ilyenről szó sincs és nem is lesz.
Bius ez tényleg jól alakul :)
Éva nálad mi ujság?
Én esküszöm még ennyire nem vártam, hogy vége legyen a ciklusnak. Alig várom, h megjöjjön, és végre kezdhessem az új hónapot.