Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Tüdő
2020-04-07 07:06:35

Sziasztok!
Rosie!
Ez tényleg rövid volt, talán a következő hónap sikeres lesz .:)
Szerintem is fel kell függeszteni a mensi alatt a méhpempőt.
Nézegettem én is akkor olvasgattam, de nem rendeltem.
Kitartàst!
Bius!
Hàt a kettő együtt? Persze, hogy bekavart.
Infolicot én is ittam, de csak napi egyet két hónapig. Nekem meg hosszabb ciklust csinàlt.
Nekem nincs, nem volt pm alulműködésem, csak a stressztől feljebb ment a prolaktin szintem, azt kellett vissza csökkenteni. Most ez így rossz, hogy hónapok telnek el, mindenféle vizsgálat, segítség nélkül.Nekem se sikerült, ma holnap megfog jönni.
Sziasztok!
Bius27
2020-04-06 20:48:27

Tudo: nem tudom pontosan csak sejtesem van. Mindig is és a Closti + mehpemo mellett is 28,30 naposak voltak, majd Clostit nem szedtem teljesen új hónap volt amikor felirtak PM alulmukodesre (enyhe értékre 3,2-re) euthyroxot 50mg mellé inofolicot napi 2 x ittam, ebben a 2 hónapban lett ilyen rövid, soha nem volt ilyen rövid, biztos hogy a kettő közül valamelyik kavart be. Inofolicot nem iszom ebben a hónapban, a gyogyszert pedig csökkentettem 25mg-ra, orvoshoz nem tudok eljutni.
Rosie: igen, én úgy tudom ha megjott akkor nem kell szedni, én sem szoktam.
rosie
2020-04-06 18:54:45

Gyerekek...életem legrövidebb ciklusa....18 naponként menstruálni azért annyira nem de hű de fényesen jó....a méhpempő csinálhat ilyet? Aki szed méhpempőt ...ezt most mensi alatt nem kell szedni ugye?
Tüdő
2020-04-06 17:08:55

Sziasztok!
Rosie elhiszem, hogy rossz az ilyet àtélni, de tényleg fel a fejjel , próbàlj ki valami újat,ami boldoggá tesz.
Én imàdok biciklizni, munkàba is azzal jàrok és teljesen kikapcsol .
Nekem se alakul valami fényesen, de ez van ezt kell elfogadnom.
Bius!
Hàt neked mi keverte meg így a ciklusod?
Ez a rendszer nekem is össze vissza írta egyik nap volt peteérés a ciklusomban, màsik nap nincs, vagy nem akkor. Szerintem is több idő kell , hogy megérjen az a pete szép nagyra.kérdezz meg itt egy dokit, hàtha mondd valamit erre.
Bius27
2020-04-06 08:18:55

Sziasztok! Kb 2 hónapja 23 napos ciklusaim lettek. Így odáig jutottam hogy 10. nap környékére teszi az ovut a rendszer. Jóformán meg teljesen el sem múlt dr már próbálkozni kellene. Akinek szintén ilyen korán van, szerintetek mennyi az esélye hogy addigra egy szép méretű peteje legyen és ehhez szükséges mehnyalka is felepuljon addigra? Korábban 28-30 napos ciklus esetében hüvelyi uh-on amikor nézték a 12. napon sem volt még megfelelő méretű nekem egyik sem.
Eva114
2020-04-06 06:34:50

Sziasztok ! Ohh roise :( Ne csüggedj még van remény:)
Egyik ismerösömnek is ilyen volt,aztán hirtelen megugrott ,baba lett belőle :)

Itt az enyém ,még bizakodok :)
rosie
2020-04-06 06:19:49

Hát lányok az én görbém nagyon csúnya :-( :-( :-( :-(
Natus
2020-04-05 20:07:52

Micike miujsag veletek?
rosie
2020-04-04 15:43:18

Sziasztok!
Tüdő! Nekem előtte valószínűleg anovulációs ciklusom volt böjtöltem sokat és valósznű hogy nem volt ovum rövid is lett a ciklus..gyenge is volt a mensi.ilyenkor előfordul hogy egy anovulációs ciklust egy koraibb peteérés követ...igazolta egyébként az Lh teszt is....Hááát úgy érzem nem sikerült...ma lejjebb ment a hőm is bár nem releváns mert nagyon nagyon korán keltem....hasam néha fájdogál...még talán a mellfájdalom se annyira kifejezett már...
Lion86
2020-04-04 11:32:44

Sziasztok!
Kismamik, örülök, hogy jól vagytok :)
Köszönöm az érdeklődést Málna. Tavaly augusztus óta beállt a ciklusom mindenféle gyógyszer nélkül, most is 31-33 napos. Március 27-re lett volna időpontunk a meddőségibe, ami természetesen elmaradt. Úgy érzem újabb időpontot már nem fogok kérni. Erre is nehezen szántam rá magam, de a sors úgy látszik nem akarja, hogy legyen közös gyerekünk is a férjemmel. Nyáron lesz 3 éve, hogy próbálkozunk. Úgy érzem elfogadtam, hogy nekem már nem lesz több gyerekem. Ez volt a legutóbbi görbém, ma jött meg.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!