Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Húúúú Bius ne csigázz ez olyan trifázisos görbe hogy majd megszólal! :-) nagyon várom a teszted!
Bius27
2020-04-20 18:24:02
Köszönöm az érdeklődést! :) a mestris görcs elmúlt, most nem éreztem. Tesztelessel még eg várok, mert lehet az is, hogy vissza fog állni 28-30 nap közé és azért nem jött még meg.
Tüdő
2020-04-20 16:48:11
Bius mi a helyzet? Hogy vagy?
Tüdő
2020-04-20 16:45:36
Natus, Bius, Rosie csak így tovább, biztatóak a görbék!
rosie
2020-04-20 06:38:29
Lányok!
Visszanéztem az összes ciklusomat...majdnem egy teljes évem van....mindegyiken...lassan kúszott a hőmérséklet 10-12 nap volt a luteális és Dpo 2. napon mindig bezuhant....elkezdtem diétázni lassan 1,5 hónapja ...minimál szénhidrát...szinte ketogén diéta...el kell hog mondjam sokkal jobban érzem magam,kenem a barátcserjét a ciklus első felében a második felében pedig természetes progi krémet....megszűnt a mellfeszülésem a hangulatom kiegyensúlyozottabb és megszűnt a vízvisszatartásom is.....a görbém pedig soha nem volt ilyen szép..itt a második dpo és nem zuhant be ez tök jó...ha nem is sikerül még a baba de úgy érzem mindenképpen a javulás útjára léptem :-) :-) :-) ....elhatároztam hogy a kis dolgoknak is fogok örülni:-) és rájöttem hogy a sok görbéből annyi minden kiolvasható és érdemes vezetni :-)
Andi198729
2020-04-19 17:27:49
Szia ASDFMercike! Az értékeid alapján tényleg egyértelmű PCOS. Az Lh-d nagyom magas az Fsh-hoz képest. Csináltass 3 pontos cukorterhelést inzulinnal mert nagy a gyanú az inzulinrezisztenciára.valószínű ez a ludas a PCOS kialakulásában. Ha bebizonyosodik hogy ir-ed van endokrinológushoz kell fordulni és azt is kezelni kell gyógyszer+ diéta+torna. Ha az kezelve van akkor a PCOS is rendbejön.Általában elmondható hogy minden PCOS Ir-es de nem minden Ir-es PCOS. Én is Ir-es vagyon viszont nincs PCOS-em. Viszont másodlagosan meddő lettem emiatt. Hiába a kezelés 20 kg fogyás diéta sport javulás az értékekben, a baba nem akar jönni még orvosi segítséggel sem.
ASDFMercike
2020-04-19 17:05:34
Sziasztok!
Dokihoz fordultam idén január elején mert tavaly árpilis óta nem estem teherbe és LH teszt nem mutattott peteérést, rendszertelen a ciklusom, szőrősödöm. Ő ekkor PCOS-t állapította meg aazóta szedem az inofolicot. Következő vizsgálat során Elevit és Vitagamma szedését javasolta.
Majd köv. mensim március 5-13 között volt ekkor 9.-én a ciklus 5, napján voltam vérvételen ahol az értékeim a következők voltak: (Sajnos már a lelet megérkezte után a dokim a kialakult vírus helyzet miatt már nem tudott fogadni)
-Inzulin 10,1 uU/mL
-TSH 2,714 mIU/L
-fT4 9,06 pmol/L
-fT3 5,65 pmol/L
-LH 20,77 IU/L
-FSH 5,88 IU/L
-Prolactin 247,74 mU/L
-Oestradiol 255,88 pmol/L
-Progeszteron 2,06 nmol/L
-Testosteron 2,01 nmol/L
Majd a doki által javasolt vitaminok szedése mellett 35. napra ismét megjött (április 9-15 között meg is volt gyengeébb ugyan mint szokott)
Mai napon elkezdtem szedni a Trimeszter 1 vitamint az Elevit helyett.
Emellett március 30. óta ébredési hőt is vezetek. (Csatolom nektek a jelenlegi görbémet)
Volt valaki hasonló helyzetben és sikerült neki a baba?
Ilyen értékek mellett van reményem?
Köszönöm ha elolvaod. :)
Natus
2020-04-19 12:26:41
Rosie:
Szorítok!
rosie
2020-04-19 08:52:27
Sziasztok!
Valami alakul nálam is :-) brutális hőesésem volt tegnap nem is hiszi el a rendszer azért kellett korrigálnom....tegnap lezuhant 36,2 re....délelőtt határozottan éreztem az ovus fájdalmat bár egy ijedség hatására éreztem határozott erős szúrást.....remélem nem rosszat jelent....ma felszaladt a hő 36,8 ra....a görbét korrigáltam mert tegnapra valószínűsített hőt akart mindenáron írni....de így is szép....remélem nem zuhan be....így akár még esélyes is lehet a hónap.
Az infolichoz én is hozzátenném hogy 2 szer volt rövid ciklusom,mindkétszer ittam én is.....most nem...viszont ma kezdem kenni a progi krémet.....eddig barátcserjét kentem.....meglátjuk.
Natus
2020-04-18 17:47:53
Katica:
Hát ez aztán tényleg elég hosszú ciklusra sikeredett, hátha kezdődik az új mostmár.