Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Tüdő
2020-04-04 09:27:30

Sziasztok!
Andi!
Igen tudom, volt is időpont az ultrahang rá de a jàrvàny miatt ezt is törölték,akkor menjek,ha valami baj van. Megértem én, de jó lett volna,ha megnéznek. Nincs több gyógyszer is és így nem is folytatom.
Nagyon fàjt a hasam peteéréskor, de együtt voltunk, hàtha sikerült.
Most ilyen a görbém.

Éva szerintem ez tuti ovu! Kitartàst a következő hetekre!
Katica!
Tényleg így van, ahogy írod is.
Egy darabig lemond az ember róla, aztán megint visszatér. Én kislányt szerettem volna mindig is a kisfiam mellé, ezidàig nem sikerült.
Andi198729
2020-04-04 08:51:35

Katica szerintem próbáld meg az ovutesztet.bár kinek mi válik be de nekem az a mikroszkóp nem vált be annyira nem volt egyértelmű.az ovuteszt sokkal megbízhatóbb volt.
Tüdő orvosi ellenőrzés nélkül nem ajánlatos szedni a closty-t.bajt is okozhat pl.petefészek túlstimulálás, ciszta.azért kell az ultrahangos ellenőrzés hogy ez kiderüljön.elérte-e a célját vagy bajt okozott.és hát egy nőnél élete során csak 6 alkalommal alkalmazhatnak closty kúrát.többször nem.ezért célszerű nyomonkövetni a tüszők fejlődését érését és hogy az együttlétek is célirányosan történjenek.ha esetleg újból szükség lenne rá (de ne legyen!) akkor mindenképp várd meg hogy el tudj menni dokihoz mielőtt újra elkezded szedni a clostyt.
Józsa tényleg nagyon eltűntél.remélem az öröm miatt, és most örültök a férjeddel és ezzel vagytok elfoglalva:)
Katica70
2020-04-04 07:28:23

Jó reggelt!
Izgalommal olvasom a bejegyzéseitek, és nézegetem a görbéiteket.
Szorítok nektek nagyon.
Tüdő:
Még semmilyen vizsgálaton nem voltam. Tavaly február óta nem védekezünk. Úgy voltunk vele, ha jönni akar hagy jöjjön. Novemberben költöztünk össze. Azóta próbálkozunk elég aktívan :) Nálam addig ilyen hullámokban tört rám, hogy újra anya szeretnék lenni. Volt hogy úgy elbőgtem magam mikor elkezdtem menstruálni, mint egy kislány akinek elvették a nyalókáját. :D
Januárban megtaláltam a régi PG53 tesztemet. Amit még az első gyereknél használtam. Igaz akkor még csak 28 éves voltam, de a 2. hónapban sikerült is a fogantatás. A terhesség egész ideje alatt nagyon jól éreztem magam. Nem volt hányingerem, nem vizesedtem. Élveztem az állapotomat. Igaz 20 kg-ot híztam. Ákoskám 4250 g-al született, 53 cm cm-el. Császároztak, mert azt mondta a doki, hogy olyan keskeny a csípőm, hogy fizikai képtelenség természetes úton ekkora babát megszülnöm.
Anyukám elég termékeny volt, 4 testvérem van. Elég sokáig menstruált. Abban bízom, hogy ez örökletes :)
2 - 3 napja hőhullámaim vannak. Remélem nem a klimax tünete, mert tökön szúrom magam.

Szerintetek a PG53 teszten ha mutat páfrányos mintát, akkor ténylegesen van is peteérésem??
Eva114
2020-04-04 07:26:48

Jóreggelt !!

Ez már ugye határozott ovu ?:)

Kitartást mindenkinek !! Hamar jönni fog a baba!!
Tüdő
2020-04-04 06:32:26

Rosie!
Hogy vagy?
Sajnos nekem is esetére elkezdett fájni a mellem és a hasam, de még nem jött meg. Szurkoltam neked is! Azt néztem, hogy te neked rögtön a menses utàn volt az ovud? Hogy van ez?
Józsa nagyon eltűntél!
Katica!
Szerintem se add fel, hàtha sikerül. Minden vizsgàlaton voltàl màr?
Most rossz, hogy nincs szakrendelés, nekem se folytatták a kezelésem.
Így biztosan nem is tudom, hogy volt e ovum, vagy mennyi pete volt a clostylbegit től, csak éreztem akkortájt.
Kitartàst!
Bius27
2020-04-03 18:08:51

Én is ittam inofolicot + PM alulmukodesre euthyroxot szedtem, ezt kovetően a 30-28 napos ciklusom 21-22 napos lett.... Az egyik ilyen hónapban kb nem is véreztem rendesen, csak ebben a hónapban azóta. Jelenleg nem tudok orvoshoz menni, és azt sem tudom van-e ovulacio így, ha igen mikor... Inofolicot nem iszom és a tablettát csökkentem a felére, 3,2 értékre 50mg-ot írt fel eredetileg.
rosie
2020-04-03 15:29:54

A görbém lemaradt...ma kifejezetten fájdogál a hasam a derekam is érzem...vészjósló ez így valahogy :-(
rosie
2020-04-03 15:27:26

Eva ez már igazolt ovu volt :-)
Katica70
2020-04-03 11:16:14

Hát reménykedem azért hátha nekünk sikerülhet.
Annyi minden szól mellette és ellene is. Ha lezajlik ez a vírus mizéria, megbeszéltük, hogy elmegyek dokihoz, hogy egyáltalán van-e még peteérésem rendesen. A PG53 teszt alapján igen. Vagy legalább is remélem, hogy ha vannak páfrányos napjaim, akkor azt jelenti, hogy VAN.
Remélem a doki is pozitívan áll a dologhoz, és nem fog elhajtani.
köszönöm a bíztató szavakat, nagyon jól esik :*
Andi198729
2020-04-03 11:10:06

Katica, amíg itt volt a fórumon Erikasz sajnos nem sikerült neki a baba.már nagyon régen irt viszont, hát reméljük időközben összejött neki a baba és nem adta föl. De semmi ne vessen vissza! Számos oka lehet amiért nem jön a baba.én 33 évesen vagyok másodlagosan meddő.3 évvel ezelőtt halt meg a kisfiam köldökzsinórcsavarodásban.azóta várjuk az újabb csodánkat.közben inzulinrezisztens lettem ami kezelve van és szinte teljesen megjavult.volt egy sikertelen inszemünk januárban. Most elengedtük a dolgot.már meguntam hogy ez teszi ki az életünket.

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!