Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Andi198729
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy Erikának legalább sikerült a baba ??
Katica70
2020-04-03 10:55:28
Jó reggelt!
Nagyon köszönöm, édesek vagytok.
Sajnos ma egy picit lejjebb ment....
Ráadásul ez a home office munka..... az ember itthon van, közben izgul a baba miatt, és figyeli a testét. Talán most jobban is, mint hogy kellene. Nézegetem a cicim, a pocakom minden egyes kucmorgását, nyilalását annak gondolom, hogy hátha ez már előjel :D
Eva114
2020-04-03 08:57:58
Jóreggelt !
Igen nekem most kezdőik a két hét,nehéz elterelni ,de megprobáljuk :)
Itt a mai : Ez jót jelenthet ?
Tüdő
2020-04-03 07:40:26
Rosie!
Ez bíztató!:)Érzel valami furcsàt?
Nagyon lassan megy el ez a két hét vàrakozàs, hogy megjön vagy nem jön. Ti mivel terelitek el a gondolataitokat ez idő alatt?
Nekem kedden lenne az ideje, most így àll a görbém.
Jó hétvégét mindenkinek!
Andi198729
2020-04-02 21:33:35
Katica én is biztatlak és nagyon szorítok:) minden tisztelet a tiéd hogy bevállalod a babát mert szeretnéd a párodat megajándékozni egy gyermekkel:) egyáltalán ne vessen vissza a korod meg hogy mások mit gondolnak. Amíg egy nő menstruál és van peteérése van remény;) jó szívvel gondolok vissza egyik fórum társunkra Erikaszra.ő is egykorú volt veled és annyira pozitív volt a hozzáállása:) Józsa eszembe jutottál mi a helyzet remélem lett egy 2 csíkos teszted;) ti is annyit küzdötök megérdemelnétek már!
rosie
2020-04-02 20:14:15
Katica...de jóóóóóó ez szuper én drukkolok nagyon!
Tüdő,köszönöm kérdésed visszábbment a hőm nem teljesen de alakul....így állok ..
Tüdő
2020-04-02 17:02:21
Rosie hogy àllsz? Hogy vagy?
Éva szerintem azért nem húzza be, mert minimum 0.3.- 0.5 fok vàltozàsnàl , emelkedésnél, érzékel ovulàciót .Ne szomorkodj!
Mindennap új nap!
Katica70
2020-04-02 09:09:53
Sziasztok!
Szerintetek is reménytelen ez a hónapom?
2 hónapja PG53 tesztet használom. Az előző hónapban szerintem nem jól mértem a hőmet, digitális hőmérővel, mert csipogás után egyből néztem. Most már 4-5 percet is mérem. Az előző hónap és ez a hónap első felében eléggé ingadozott, de most kicsit jobbnak tűnik. Reménykedem ....
A 15. napon volt először páfrányos a teszt, kb 3 napon keresztül. A 15. napon együtt is voltunk. Előtte 3 nap és utána 3 nap is.
49 éves vagyok, van már 1 fiam. Az új kapcsolatomban 2 éve vagyunk együtt, és a párom 43 éves, és még nincs gyereke. Nagyon szeretne. Én még esélyt adtam neki és magamnak is, hogy talán még meg tud foganni, annyira idős nem vagyok. Nagyon bízom benne. Ha az idén áldott állapotba tudnék kerülni, az igazi boldogság lenne. Tudom, hogy bátor döntés lenne, és sokan nem is értenek meg, de nagyon vágyom egy picire.
Eva114
2020-04-02 08:58:28
Jóreggelt ! :)
Nem akarja behúzni..résen vagyunk azért nagyon..meg van a kétnaponti együttlét !! Ma még feljebb ment a hőm kicsivel.
Andi198729
2020-04-01 20:47:11
Köszönöm Málna az érdeklődést.néha olvasom csak a fórumot. Örülök minden kismamának hogy jól vagytok és minden rendben:)
Velem csak annyi hogy voltam újabb cukorterhelésen és az új endodokinál dr. Koppány Viktóriánál és ami a lényeg zöld utat kaptunk:) ismét nagy javulás következett be az inzulinnál.az eucreast soha nem lett volna szabad szednem amúgy mondta mert amellett nem lehet teherbeesni. De most egyelőre pihentetjük a témát elengedtem.
Most jelenleg a 2 hetes táppénzemet töltöm itthon. köszönhető annak hogy a buszra felszállt egy delikvens akinek ömlött a takony az orrából és köhögött. most már jól vagyok.kb.3 hete már éreztem hogy bújkál bennem v.mi de elvoltam ezzel hogy csak enyhe megfázás féle.aztán rá 1 hétre már hőemelkedés és láz. 5 napig tartott a felmegy a hős állapot.ezután home office-ban fogok dolgozni itthon.sehová nem járok.kicsit rossz ez a bezártság de hát ez a helyzet sajnos.mindenki vigyázzon magára!
Azt elfelejtettem megkérdezni, hogy Erikának legalább sikerült a baba ??