Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2020-04-21 20:44:58

Köszönöm Rosie aranyos vagy:) igen most elszánt vagyok, bennem van az a remény hogy egyrészt fiatal vagyok másrészt egyikünkkel sincs probléma akkor ennek sikerülnie kell majd. Hisz olyanoknak is összejött lombikkal ahol problémák voltak. Már csak a stresszt kell elhagynom mert az is befolyásolja a sikerességet. Az biztos hogy addig fogok menni míg siker nem lesz.Szóval jobb belevágni a lombikba fölösleges inszemekkel szórakozni.van olyan intézmény ahol megcsináltatják a 6 inszet kötelezően.nekünk rendes a doki nem akarja az időnket húzni. Ő azon az állásponton van h.max.2 inszemet javasol.
MonikaPintyi az jó ha elkezdtétek a kivizsgálásokat.ilyenkor az ember megnyugszik csak ott motoszkál a kérdés hogy miért nem sikerül? Sokszor van ilyen eset hogy minden rendben aztán mégsem.
MonikaPintyi85
2020-04-21 19:36:43

Járok orvoshoz egyelőre minden rendbe velem most megvárom leszeke beteg de ha most sem sikerül akkor már küldöm a párom is vizsgálatra és elmegyünk nagyobb vizsgálatra is
rosie
2020-04-21 19:26:07

Andi kedves Andi én úgy megölelnélek de tényleg.....tudod mit érzek most a soraidból? Nem elkeseredettséget hanem nagyon sok erőt és elszántságot áttörést....sikerülni fog! Most nagyon más lettél és ez nagyon jó!!!!

Bius....a csuda vigye el nagyon sajnálom :-(

Képzeljétek nekem ma rendesen görcsölt a hasam szúrtak a petefészkeim be is kellett vennem egy No-spa-t.....valahogy nem lepődnék meg ha visszazuhanna a hőm....brutális stresszes feszült napom volt még itthon is összevesztünk.

Lányok a barátcserjét ti végig szeditek a ciklusban vagy a ciklushoz igazítva?
Andi198729
2020-04-21 18:59:29

MonikaPintyi, meddőségiben voltatok már? 3 év után érdemes elmenni és vizsgálatokat elvégeztetni. Sokszor úgy tartják hogy már 1 év sikertelenség után érdemes elmenni. Szerintem ne várjatok tovább.a hosszú ideig tartó sikertelen próbálkozások után az ember egyre kétségbeesettebb idegesebb lesz egyre jobban ráfeszül. Szóval szerintem menjetek el ha valami kiderül akkor legalább megvan az ok ha meg nincs semmi örüljetek aztán a dokik rá tudnak segiteni.
Andi198729
2020-04-21 18:54:16

Bius ez annyira hihetetlen olyan gyönyörü a görbéd meg mertem volna rá esküdni hogy terhes görbe.hihetetlen hogy mégis menzesszel zárul.sokszor a görbe is nagyon be tudja csapni az embert.reményt ad mert szép magas aztán bumm csalódás.
Beszámolok arról hogy most vagyunk túl a 2.sikertelen inszeminációnkon úgyhogy bele fogunk vágni a lombikba. Annyira szeretnénk babát hogy őszintén szólva lesz@rom a hormoinjekciókat meg a költségeket ha ezzel sikerülhet az hogy saját gyerekünk legyen hát állunk elébe. Persze nem mondom hogy nem félek de a babáért mindent.ha meglesz az eredménye és végre újra teherbeesem és utána a kezemben tarthatom a gyerekünket el fogom felejteni az odáig vezető gyötrelmes utat. Számomra is hihetetlen hogy 33 évesen, és egyszer már teherbeestem( makk egészséges kisfiút vártam csak köldökzsinórcsavarodásban meghalt) és most lombikra kényszerülünk. Nekem sem és a férjemnek sincs semmi problémája. Jó nekem inzulinrezisztencia viszont kezelve van és a javulás jelentős.az értékek feleannyiak lettek mint ezelőtt. Az endodoki is zöld utat adott. Számomra is felfoghatatlan miért nem sikerül. Inszemnél is minden tökéletes volt januárban clostylbegyttel 4 petesejt most 5 érett tüszőrepesztővel szépen meg is repedtek akkor helyezték fel a spermákat és semmi.egyszerűen nem értem.ott volt 5 petesejt egy sem termékenyült meg? Beágyazódással megintcsak nem lehettek problémák mert 9 mm-es volt a nyálkahártya a 9.napon? az inszemet meg a 13.ciklusnapon csinálták.még akkor is mondta a doki h.nyálkahártya tökéletes. De talán sokan vagytok így hogy jókor jó időben történik az időzítés aztán semmi. A babánk halála után immáron 2 éve próbálkozunk.nem is gondoltam hogy ilyen küzdelmes lesz.azt hittem sikerülni fog rövid időn belül.minden hónapban esélyt adtunk hogy hátha aztán folyton csak a menzesz...már elegem lett.ezért léptünk meddőségibe hogy segitséget kérjünk.
Józsa örülnék ha jelentkeznél hogy nektek sikerrel zárult a 2.inszem? Vagy ti is mentek lombik irányába? Remélem ti szerencsével jártatok.
MonikaPintyi85
2020-04-21 17:49:14

Sziasztok nagyon új vagyok itt ez az első görbém babát szeretnék már lassan 3éve de sajnos nem jött ősze szerintetek jól mértem?
Tüdő
2020-04-21 17:17:06

Kitartàst Rosie, Bius, Natus!
Ne adjàtok fel!
Katica nàlad mi a helyzet?
Én most baràtcserje kapszulát szedek, + e vitamint.
Elég jól érzem a vàltozàst,( has szúrka és nyàkom is van) igaz a hőmet nem mértem , inkább ovu tesztet csinàlok .
Majd csak sikerül!

Bius27
2020-04-21 16:19:07

Sziasztok! Sajnos kb 20 perce elkezdtodott nálam a halvány barnás pecsételés, csináltam is gyorsan egy tetszett mert a hőm ma reggel sem esett le. Sajnos negatív :( úgy látszik vissza fog állni a ciklusom a rendes időre.
rosie
2020-04-21 11:04:58

Bius! Mi a helyzet?

Natus...hát mást nem igazán tudok csinálni sajnos mint örülni a kis dolgoknak...ma valahogy elszállt az optimizmusom...görcsölget a hasam már 2 szer is elmentem megnézni hogy megjött e :-(....vettem be magnéziumot hátha segít....a görbeelemzésemet n is csak úgy kútfőből végzem a saját megfigyeléseim alapján,fogalmam sincs hogy helyesek e :-)

Ma így állok.
Natus
2020-04-20 22:00:52

Bius:
Gyönyörű, szurkolok!
Rosie:
Olyan jó, hogy ilyen pozitív vagy. Hátha ez hozza majd meg a várt kis csodát.
Én most nagyon negatív vagyok... Újabb sikertelen hónap után, pedig minden az utolsó percig az ellenkezőjét mutatta nekem. Vagy én nem tudok egy nyamvadt görbét értelmezni. :(
Ilyen volt:

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!