Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Szia Katica, én a helyedben kivenném a 15. Napi magas értéket, akár úgy mintha nem is mértél volna, hogy úgy mit csinál a görbéddel? Nem lehet, hogy azon a napon más időpontban mértél, nem ugyanannyit aludtál? Szerintem az nagyon bezavar, és én is úgy látom mint Andi, hogy még csak mostanában lehetett az ovu. Valószínűleg többször próbálkozott a szervezeted, de most repedt meg a tüsző, főleg ha holnap is ilyen szép magasat mérsz.
Rosie, szerintem nagyon szép a görbéd, de kár előre keseregni :) annak idején én is minden hónapot végig kinlódtam, egész pontosan 10 hónap után sikerült a kisfiunk.
Andi, nagyon izgulok érted is ám, még mindig szinte minden nap elolvasom a fórumot, nem maradtam le semmiről, csak írni nincs sok időm :) remélem, hogy nagyon hamar véget ér ez a jelenlegi helyzet, és tudtok haladni tovább a lombik irányába!
Picit írok rólunk is, mi hálsten jól vagyunk. Kisfiam, Nimród már 5 hónapos lesz jövő héten, el sem hiszem hogy rohan az idő! Igazán eleven, de szerencsére éjszaka egészen jól alszik. Egy húsgombóc, a maga 8 kilójával, anya meg próbál hozzá edződni :D
(Elküldtem újra egyben, mert megint megszivatott :D)
Nashua34
2020-04-26 14:16:12
Szia Katica, én a helyedben kivenném a 15. Napi magas értéket, akár úgy mintha nem is mértél volna, hogy úgy mit csinál a görbéddel? Nem lehet, hogy azon a napon más időpontban mértél, nem ugyanannyit aludtál? Szerintem az nagyon bezavar, és én is úgy látom mint Andi, hogy még csak mostanában lehetett az ovu. Valószínűleg többször próbálkozott a szervezeted, de most repedt meg a tüsző, főleg ha holnap is ilyen szép magasat mérsz.
Rosie, szerintem nagyon szép a görbéd, de kár előre keseregni
Katica70
2020-04-26 13:38:28
Hát nálam most nem tudom mi van.
Ma reggel görcsölgetett a hasam és kB 1 órája pirosas-krémes váladékot volt.
A menszesz mindenképp hőeséssel jár?
Korrigáltam a 32. Napi értéket, mert nem adta be.
Mutatom
Szerintetek?
rosie
2020-04-26 09:39:04
Úgy látszik ez egy pánikolós hétvége...a görbém olyan mint amilyenek a tankönyvbe le vannak írva mégis érzem hogy nem vagyok várandós....sírtam is reggel és ahogy belenéztem a tükörbe rendesen egy öregasszonyt láttam.....sírdogáltam egy kicsit aztán felöltöztem és elmentem a boltba..és mintha már azt is érezném hogy hamarosan megjön....azt hiszem kellene valami más életcélt találnom mielőtt ebbe fogok belegyogyózni...most azt érzem el kell ezt engedni már és nem mindenféle szarságra elkölteni a pénzem meg term.gyógyászhoz hordani.
Katica70
2020-04-26 07:58:12
Hát nem tudom Andi, én a 32. napra gondoltam, mert akkor volt egy nagy esésem. Ma is 36,7.
Reggel rám tört egy pánik....
Az előző hónaphoz képest ez sokkal jobban néz ki. Mutatom az előző hónapot
Andi198729
2020-04-25 16:53:16
Katica nekem úgy tűnik hogy most lehetett peteérésed a 41.nap környékén.mert leesés volt és azt követően emelkedés és most magasabb a hőd mint az előzőekben.majd kiderül hogy onnantól számitott kb.14.napon megjön-e.ez most tényleg egy hosszú ciklus.
Katica70
2020-04-25 10:23:09
Sziasztok Lányok!
Sajnos nálam sincs semmi változás. Ennyire elhúzódó ciklusom még sosem volt. A 32. napon a számított érték valójában 35,9 volt, csak nem adja ki. Nem tudom hogy ez újra peteérés akart-e lenni. Ma megpróbálok megint tesztet venni, de ahhoz meg lehet korai még. A fene sem tudja....
Kitartást mindenkinek! Tudjátok azt mondják, hogy egy NŐ 2 dologért mindre képes..... :) Itt a jó idő, jó lesz minden! :)
Andi198729
2020-04-25 00:05:03
Bius igen a sors furcsa fintora hogy ebben a helyzetben mikor az ember küzd a babáért és szinte már beleőrül a sorozatos sikertelenségbe, akkor hirtelen mindenki terhes lesz a közvetlen környezetünkben.én is ezt élem át azóta folyamatosan.sorra esnek teherbe a családban ismerősi körben munkahelyen.mikor az én kisfiam halva született rá fél évre a nővérem egészséges kisfiút szült ráadásul úgy hogy ő nem is tervezte és nem is akarta.Zente természetesen a keresztfiunk lett:) és ezt követően mást se hallok a családban és közvetlen környezetben hogy éppen ki terhes ki szült.át kellett élnem hogy a sógorom párjának a lánya terhes lett és egészségben megszületett a kislánya.könnybe lábadt a szemem mikor láttam, fájt a lelkem hogy az én babámat nem ölelhettem magamhoz.most pedig férjem unokahúga terhes.fájdalmas érzés hogy mindenkinek sikerül csak nekünk nem.a mi babánk meghalt most meg küzdünk és a tragédiánk után sikertelenségek egész sorát éltük meg spontán próbálkozással és inszeminációkkal.
Az én férjem is nagyon pozitív mindig is ő tartotta bennem a lelket.ha ő nem lenne és a családom akkor a tragédia után már öngyilkosságba menekültem volna.a lombikkal is úgy volt hogy ha én úgy érzem bevállalom mert erre szükség van hát vágjunk bele.
Bius27
2020-04-24 16:18:31
A korábbi terhességre vonatkozó gondolat egyébként onnan jutott eszembe, hogy anyukámnak most 53 évesen kivették az egyik petefeszket cysta miatt és akkor mondta neki az orvos hogy 31 évvel ezelőtt amikor engem császárral szült konkrétan nem jól rakták vissza a dolgokat (igaz sürgősségi császár volt) de azt mondta neki a doki csoda hogy nem volt gondja eddig.
Bius27
2020-04-24 16:04:39
Andi:
Remélem én is hogy már kiderült volna ha van ilyen problémám. Átjárhatósági még nem volt nekem, ez a másik amire gondolok még hogy probléma lehet, az ember keresi az okokat.
Felfoghatatlan ami veletek történt és egyben érthetetlen is az egész, sajnos ilyen az élet, van aki nem akarja mégis teherbe esik van akinek küzdeni kell érte és anyagilag is sokba kerül, míg másnak könnyedén megy minden az élet ezen területén, ezt sokan tapasztaljuk itt is. Környezetemben hónapról - hónapra egyre többen már terhesek és van aki már meg is szült, valamiért én úgy érzem egyszer nekünk is sikerülni fog. Az előzményeket nem tudom senkinél, ki mennyit próbálkozott mire sikerült, van köztük ikres is, de biztos vagyok benne van olyan akinek nem ment olyan könnyen, csak nyilván ez tabu téma, főleg ha nem vagyok közeli viszonyban. Sokszor nem említjük a férjeket, nekem őszintén szólva nagyon pozitív személyiségű férjem van, optimista mindig és ez jó hatással van rám, hozzájárul nagyban ahhoz, hogy ne legyek befordulva a sikertelenségek miatt, illetve hogy szinte nincs olyan hónap hogy ne derülne ki valakiről hogy terhes a környezetünkben. Veled kapcsolatban olvasva a korábbi hozzászólásokat én is a lelki okokra gondolok, és pont ez volt a másik ami megfordult a fejemben amit írtál te is, hogy esetleg az akkori terhesség után nem volt-e olyan beavatkozás ami miatt nem sikerül most? Biztosan nem egyszerű ezeket kideríteni így van-e és költségesek is, de talán érdemes lenne utánajárni.
Rosie, szerintem nagyon szép a görbéd, de kár előre keseregni :) annak idején én is minden hónapot végig kinlódtam, egész pontosan 10 hónap után sikerült a kisfiunk.
Andi, nagyon izgulok érted is ám, még mindig szinte minden nap elolvasom a fórumot, nem maradtam le semmiről, csak írni nincs sok időm :) remélem, hogy nagyon hamar véget ér ez a jelenlegi helyzet, és tudtok haladni tovább a lombik irányába!
Picit írok rólunk is, mi hálsten jól vagyunk. Kisfiam, Nimród már 5 hónapos lesz jövő héten, el sem hiszem hogy rohan az idő! Igazán eleven, de szerencsére éjszaka egészen jól alszik. Egy húsgombóc, a maga 8 kilójával, anya meg próbál hozzá edződni :D
(Elküldtem újra egyben, mert megint megszivatott :D)