Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
rosie
2020-04-27 09:42:26

Sajnálom Katica....:-( ...nem gondoltál még arra hogy kipróbáld a barátcserjét? Nekem olyan szépen megszüntette az össze vissza ugrálásokat a görbén...veszteni nem veszthetsz vele semmit :-)

Én ma így...háát baljós jel lehet az ereszkedés bár betudhatjuk annak is hogy majdnem 2 órával korábban mértem.....vagyis ha akarom fehér ha akarom fekete....de én semmi de semmi várandóságra utaló jelet nem érzek,még a mellem se feszül
Andi198729
2020-04-27 08:26:27

Katica sajnálom:( ez most tényleg hosszú ciklus lett.ahogy néztem a görbédet és főként hogy most meg is jött én a 32.napra tenném az ovut.akkor volt egy leesés és onnantól pont aktuális a mensi.ha kb.a 40.v.41.napon lett volna akkor korai lenne a vérzés.biztosan úgy van ahogy írták hogy többször próbálkozott a szervezeted.
Katica70
2020-04-27 06:49:00

Jó reggelt!
Tegnap estére, illetve ma reggelre erősödött a vérzésem. Sajnos...
Ma kicsit korábban kellett mérjek, 36,5 lett
Hát ez van. Amúgy sem volt normális ez a ciklus :) 45 napos lett
Ti hogy álltok??
Andi198729
2020-04-26 22:26:33

Szia Nashua jó hallani felőled/ felőletek;) örülök hogy jól vagytok:) és köszönöm szépen aranyos vagy hogy izgulsz értem;) én is bízom benne hogy legalább ezzel az utolsó lehetőséggel a lombikkal sikerülni fog ha ennyi pénzt rááldozunk és végigkínlódom a hormoninjekciókat. Viszont ezt addig fogom csinálni míg nem sikerül még ha a 10-ig is kell eljutnunk...de inkább bizakodjunk az elsőben;) A doki is mondta hogy a lombiknak nagyobb a sikerrátája mint az inszemnek és a korom valamint hogy nincs semmi bajunk a férjemmel az mind mind pozitív a sikerességet illetően.Nem gondoltam volna hogy idáig eljutunk ennyi idősen úgy hogy semmi problémánk nincs( Ir-emet leszámítva) túl egy spontán terhességen. De ha ez a módja hogy saját gyermekünk foganhasson hát ezt is végigcsináljuk.:)
niki95
2020-04-26 16:33:51

Katica
Szerintem is lehet akár beágyazódásos vérzés. ha azt nézzük h beágyazódás legkorábban akár 6nappal is kezdődhet az ovu után, akkor ha 40.nap volt ovud akkor 5nappal lennél utána. De persze mástól is lehet. Én tesztelnék egyet és ha negatív akkor valóban még csak most lehetett ovud és azért emelkedett még csak most nemrég a hőd szerintem.
Nashua34
2020-04-26 14:55:35

Katica, beágyazódásos vérzés is lehet, attól függ mennyi a mennyisége, bár az nem igazán élénk piros. Tesztet (hcg) csináltál? A görbe így se lett sokkal jobb, ha a cover Line 36,3 akkor is furcsa... Mindenesetre holnap biztos többet tudsz már, vagy marad a vérzés, vagy elmúlik, és a hőd is mutat valamit talán
Katica70
2020-04-26 14:54:14

Tesztet húsvét szombatján csináltam utoljára.
Katica70
2020-04-26 14:51:12

Üresen hagytam a 15. Napot.
Ha tényleg csa a 41-43 nap körül lenne az ovum, akkor meg korán van vérzésem. Nem erős, csak elég élénk piros.
A 40. Napon voltunk együtt
niki95
2020-04-26 14:27:35

Sziasztok lányok. Nagyon régen nem jártam itt, évekkel ezelőtt vezetni kezdtem a görbém amikor szerettünk volna babát mert rendszertelen volt a mensim. Azóta van egy lassan 5éves kislányom. Most újra el kezdtem mérni a hőmet hogy lássam hogy is működik a testem most mert lassan szeretnénk kistesót. Sok sikert kívánok nektek :)
Katica érdekes a görbéd én is úgy látom mint a lányok hogy még csak nemrégiben lehetett ovud. Én 41 vagy 43napra tenném. Szép napot nektek.
rosie
2020-04-26 14:17:58

Hát sajnos nekem volt olyanom hogy még a menzesz 2. napján is épp hogy csak ereszkedett...tesztet csináltál mostanában?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!