Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Andi198729
2020-04-27 19:33:09

Hát igen az együttlétek...nálunk ez sem működött. Nálunk sajnos egy hónapban 1x max 2x van együttlét.a férjem igazándiból havonta 1x kanos és kész.a következő alkalmat már én kezdeményezem. Ő mindig feszült volt ezektől az időzítésektől.mindig tudta hogy azért vagyunk együtt hogy ez a megfelelő alkalom.de volt olyan hogy mondtam hogy most kellene együttlennünk.hát nem díjazta .hogy neki nem megy ez a most kell.de amúgy is hiába számoltam ki mi ndig a megfelelő időt ovuteszttel hőmérőzéssel és akkor voltunk együtt mégsem sikerült immáron 2 éve.az első babámmal ovuteszttel sikerült.egyetlenegy együttlétből.akkor sikerült most meg még inszemnel sem jött össze.a fene sem érti ezt.ezek szerint elromolhattam :(
Natus
2020-04-27 13:19:15

Rosie:
Szép görbe, én szorítok.
Bius:
Pont ezen gondolkodtam én is éjszaka :-D
Mivel tegnap együtt voltunk, és ezután a férjem közölte hogy akkor most 5 napig no sex... Mert szerinte az előző terhességemkor ugyanígy voltunk együtt, és a 2 naponti együttlét sem jött be legutóbb. Visszanéztem az akkori adatokat, a 7.,12. és 14.napon voltunk együtt, az lh teszt a 13. napon volt pozitív, bár itt a 13.napra jelölte be az ovut a rendszer.

Amúgy mi nagyjából megfelelünk a tanulmánynak, átlagban 7-8 alkalommal vagyunk együtt.
A mostani görbém elég kaotikus.
Bius27
2020-04-27 13:13:32

Persze én is így gondolom. Csak sokan keressük az okokat meg mindenféle praktikat próbálunk, aztán lehet sokaknál mint nálunk is eleve a gyakoriság is kifogásolható ami szükséges hozzá. Főleg mióta görbét vezetek én annyira arra a pár napra koncentrálok, amit javasolt, hogy előtte meg utána le is állok. Előtte azért mert készülök rá, utána meg már magamat figyelem... :/ gondolom ezt hívják úgy hogy ragorcsoles.
Nashua34
2020-04-27 12:29:10

Azért persze nem szentírás a mi esetünk sem, van akinek jóval kevesebb együttlét is elég. Nálunk ez vált be, egy próbát megér :)
Bius27
2020-04-27 12:07:51

Nashua: :) fuh akkor én nem is tudom mit várok... Akkor az új cél ebben a hónapban a gyakoribb együttlét lesz nekem... Van min javítanom...
Nashua34
2020-04-27 11:44:13

Bius, ahogy írtam nekünk 10 hónap kellett. Az első pár hónapban nem időzítettünk, aztán olvasgattam és áttértünk 2 naponta együttlétre amikor megjelent a tojcsis nyák (nekem ez előbb jön mint ahogy megemelkednek a hő) egészen a hő megemelkedése utáni 2 napig, de ez se vált be. Abban a hónapban, amikor sikerült a baba, minden nap együtt voltunk, kb a peteérés előtt 6 nappal kezdődően, plusz utána 2 nap. Igyekeztünk azt is figyelni, hogy egyik nap reggel, a másik nap este, így nem teljesen egy nap volt, hanem inkább másfél. Ez a sok szex a kisfiúknak kedvez, lám az is lett :) na meg persze anyának apának is, csak lazán kell venni :) szerencsére az én férjem partner volt ebben, amikor mondtam, akkor voltunk együtt, nem volt apelláta :D
Bius27
2020-04-27 11:31:41

Bocsánat, hogy nem a jelenlegi témához írok most, de ha nem titok ki hányszor van együtt a párjával egy hónapba? Egy tanulmányban olvastam tegnap, hogy évi 78 alkalom alatt olyan 13 hónap "kell ahhoz hogy sikerüljön" (persze tudom van akinek elsőre is sikerült és semmi nem szent írás) de ha jól számolom ez 6-7 alkalom/ho, azért elgondolkoztam ezen, mert nekünk nincs meg ennyi. Persze tudom ovukor van a legnagyobb esélye de nekem pl egy rokonom közel 1,5 év után jött rá nem akkor van neki amikor a naptár jelölte, így ha csak akkor vannak együtt szerintem még most sem lenne babás.
Andi198729
2020-04-27 11:01:12

Rosie nagyon szép a görbéd:) világosan látszik a peteérés a leeső majd emelkedő hő.azután kezdted el használni a barátcserjét miután 18 napos ciklusod volt? Hátha most helyreteszi és visszatér a normál kerékvágásba.
Számomra is a mellfeszülés hiánya következtetett mindig a szomorú valóságra h.nem sikerült.és sajnos ez mindig be is igazolódott.pl.most a legutóbbi inszemnél mikor semmi tünetem nem volt én kb.az aktuális teszt előtt egy héttel már tudtam hogy negatív lesz a teszt. Annak idején mikor terhes voltam volt mellfeszülésem úgyhogy pontosan tudom milyen tünetei vannak a terhességnek.mikor ezeket a tüneteket nem éreztem mindig tudtam hogy megint menzesz lesz a vége és sajnos nem csalódtam:(úgy szeretném megint érezni azokat a tüneteket mint akkor...lassan elhalványul milyen érzés babát várni:( ennek már 3 éve... nagyon bízom benne hogy Krizsa doki hozzásegít minket egy babához. A lombik az utolsó lehetőség.persze ha nem sikerülne az első akkor újra és újra megpróbáljuk.az inszemmel nem akarom az időt húzni.kettőt csináltattunk sikertelen volt fölösleges próbálkozni.inkább a jóval nagyobb sikerrátájú lombik.inszemnél ugyanúgy van stimulálás igaz csak closty gyógyszerrel de ugyanúgy van, lombiknál persze injekciókkal történik megerőltetőbb viszont nagyobb a sikerráta.
niki95
2020-04-27 09:48:34

Rosie
Szép a görbéd. Egyébként nekem abban a hónapban amikor terhes lettem egyáltalán nem kezdett el fájni a mellem. :) 12nappal az ovu után délután halvány pozi lett a teszt. Úgyhogy simán lehet hogy nem fog fájni még is babát vársz :) sok szerencsét drukkolok neked is :)
niki95
2020-04-27 09:43:53

Katica
Sajnálom hogy megjött :/ remélem legközelebb sikerrel jártok :)

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!