Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Ma jöttem a dokitol, általánossagban voltam nála, mert orvost váltottam. Csinált egy olyan viszgalatot ami 3 felé baktériumot vizsgál, ezek is akadalyozhatjak a teherbeesést, majd 4 hét múlva lesz eredménye. Hüvelyi uh is volt, van a jobb oldalon egy 26mm tuszo a mehnyalkahartya pedig 9mm, ez a 12. napom, elvileg holnapra írja az ovut a rendszer, szerintem ma - honlap esedékes, átlátszó nyakom már volt 2-3 napja amúgy. Vérvételre jövőheten megyek stimulalas nélkül nézi meg a progit és a tsh-t a pajzsmirigy miatt amire gyógyszert szedek, de nem tudom hogy hat vérvétel hiányában. Mivel a tsh kezelve van ő nem látja akadályát hogy bármikor ne sikerülhetne, ha nyárig nem jön össze utána átjárhatóságit javasol, de azt mondta meg a 2 év is elfogadható ha nem sikerül és nem feltétlen van szervi gond mögötte.
rosie
2020-04-30 14:10:29
Szia Edit de jó hallani rólatok :-) szuper jó a kisfiú-kislány páros:-)
Vigyázzatok magatokra azt a mindenségit pikk pakk elmegy a pár hónap/hét és a kezedben tarthatod őket! :-)
Én ma így nem menstruálok még de sajnos a tesztem továbbra is negatív...de legalább ez egy szép ciklus lesz :-)
Edit90
2020-04-30 11:03:53
Sziasztok!
Az együttlétek miatt nekünk voltak gondjaink a férjemmel. Ő sosem volt a mindennapakarom típus, de a tervezett együttlét neki egyszerűen nem ment. Nekem nagyon szabályos volt mindig a ciklusom, és ovuteszteltem is, így mindig tudtam mikor van az az időszak, amikor "kellene"együtt lenni. Én is általában ettől teljesen befeszültem, ez sosem tett jót. Amikor elkezdtem szedni a closty-t lett még egy nyomás, hogy ha már tablettát is szedek, nehogy kimaradjon a hónap. Én is dolgoztam azon, hogy elengedjem ezt a feszültséget, a kényszert, és a férjem is dolgozott azon, hogy gyakrabban kezdeményezzen. Nekem volt több kémiai terhességem. Az elsőnél egész hónapban 2x voltunk összesen együtt, az ovu előtt 3nappal,és ovu előtt 2nappal. A másodiknál 3szor voltunk együtt 2-2 nap kimaradással, az ovu valahol közte volt, abban a hónapban nem teszteltem. Ezekben a hónapokban a 13.dpo-n volt először pozitív a tesztem. A sikeres hónapban a 10.12.14.nap este voltunk együtt, a 15.nap éjjel már éjfél után, a 16.nap volt pozitív az ovuteszt. A 9.dpo-n már halványan látszott a csík a Predictor teszten. Voltam ultrahangon tüszőmérésen, volt közöttük különbség, de az ovuteszt csak egy nap volt pozitív. Azt, hogy pontosan mikor repedtek a tüszők nem tudom, de kisfiú-kislány párost várok :) Mi ebben a hónapban az esélytelenek nyugalmával készültünk lelkileg a lombikra, és mivel én is jobban elengedtem magam, a férjem is gyakrabban volt "kanos" :D A feltételezett sikeres éjszaka egy szülinapi buli volt, ahol mindketten épp elég alkoholt ittunk ahhoz, hogy hajnalban még legyen kedvünk ;)
Most a 23.hétben vagyunk, eddig minden oké a babákkal. 2 hetente kell járnom ultrahangra, mert összenőttek a méhlepények. Már hatalmas rúgásokkal közlik, ha ébren vannak, ez egy nagyon jó időszak :)
Mindenkinek szurkolok a háttérből, csatolom a terhesgörbémet,nekem ez volt a 18.vezetett ciklusom
Micike03
2020-04-29 16:11:54
Szia Natus,
Köszönöm kérdésed, minden a legnagyobb rendben, pénteken lépek a 10.-ik hétbe :-)
Natus
2020-04-29 14:05:57
Micike:
Mi újság veled?
Micike03
2020-04-29 10:54:18
Rosie
Gyönyörű a görbéd, nagyon sokan csak a mensi kimaradása után tesztelnek pozitívat ;-)
Nagyon szurkolok!!!
rosie
2020-04-29 09:39:09
Hát sajnos ma sem teszteltem pozit a 10es tesztjeim elfogytak ...25 ös X epil hómező....fáj a derekam....jó lenne túl lenni már rajta....lehet hogy nem csak a férjemmel nem kellene megosztanom a ciklust hanem magammal sem :-) :-) ...viszont egyébként valahogy olyan nyugodt vagyok most de olyan furcsán mert közben még sem...nem tudom ezt másképp megfogalmazni
Tüdő
2020-04-29 07:55:31
Rosie!
Tényleg szép a görbéd, bíztató!
Majd jelezz, hogy mi lett ebből.
Andi!
Elhiszem, hogy nehéz , de tényleg ha valahogy feltúrbóznàtok az együttlétet, lehet nem is kéne a lombik.
Az egyik munkatársam lombikozott az idén , tavaly még ki kellett fizetnie az összes gyógyszert, injekciót és amikor januárban mentek a beültetésre az màr ingyenes volt.Màr 17 hetes kismama, kettőből egy maradt meg.:)
Én most vàrom, hogy mi lesz, megjön e vagy nem.
Tegnap és tegnapelőtt egész nap éreztem hogy szúrkàl a méhem, vettem be hàromszor e vitamint és màr nem fàj. Lehetséges,hogy beàgyazódàs miatt fàjt?
Emlékszem ilyen fàjdalomra sőt erősebbre januárban a mensim előtt,és két napig iszonyú fàjdalmas volt, a doktornő szerint baba volt, de valamiért nem maradt meg.
Most bizakodom, hogy jót tesz a baràtcserje és az e vitamin.
Sziasztok!
Bius27
2020-04-28 16:54:55
Rosie: szép a görbéd, nagyon biztató! Jól csináljátok ezt a dolgot a pároddal, 4-5 napon át minden nap nekünk sem ment amikor próbáltuk utána kaptam hugyuti gyulladast és nem is volt olyan a dolog.
Barátcserje nekem is van, de nem merem szedni a PM gyógyszer miatt, majd utna nézek lehet-e szedni együtt a kettőt. Ha ír olyan aki szedte együtt a kettőt annak megkoszonom! Hétfőn megyek egy új nodokihoz miután az első magán orvos nem igazán foglalkozott velem, most váltok... elvileg ovu előtt megyek remélem rá is tud nézni a dolgokra ha már vizsgál.
Én úgy érzem muszáj javítani a gyakoribb együttléten nálunk, egyikünk sem egy olyan nagyon ellenálló típusú ember, elég érzékeny a szervezetünk, szerintem mi nem az a kategória vagyunk akinek 1alkalom is elég a babához.
rosie
2020-04-28 06:58:19
Andi! Igen igen...a ciklushoz igazítva használom a barátcserjét...nem teát iszom hanem krémet kenek így kikerülve az emésztőrendszert hatásosabb a felszívódás állítólag...ovu után petig természetes progi krémet kenek..ha a 26. napig nem jön meg ,csinálok tesztet és ha negatív abbahagyom
Együttlétek...a kétnaponta nekünk se jött be...mindkettőnket frusztrált...őt a teljesítmény"elvárása" engem meg az ha az előző okokból akadóan nem sikerült az aktus....na mondom ez így nem jóó...mi átlagban 6szor vagyunk együtt egy hónapban...én nem osztom meg a ciklusom a férjemmel hogy ne legyen teljesítmény kényszere...persze utána számolhatna de nem teszi....ha nagyon ovu előtt akar közvetlen akkor megkérem hogy még egy napot várjunk és izgibb lesz...elhajtom na olyankor hogy fáj a fejem...DDDDDDD....de másnap kap egy kis bónuszt...DD...ez egy kedves kis játék lett egyébként...így úgy érzem jó.
Ma így állok....tegnapi 10 es tesztem Dpo9-en egész egyszerűen hómező...sajnos...tünetek figyelésével felhagytam....tegnap be kellett szaladnom egy bevásárló központba a toalettre mert szentül meggyőződtem róla hogy megjött de semmi....ma fájós a derekam....hát lesz ami lesz!
Ma jöttem a dokitol, általánossagban voltam nála, mert orvost váltottam. Csinált egy olyan viszgalatot ami 3 felé baktériumot vizsgál, ezek is akadalyozhatjak a teherbeesést, majd 4 hét múlva lesz eredménye. Hüvelyi uh is volt, van a jobb oldalon egy 26mm tuszo a mehnyalkahartya pedig 9mm, ez a 12. napom, elvileg holnapra írja az ovut a rendszer, szerintem ma - honlap esedékes, átlátszó nyakom már volt 2-3 napja amúgy. Vérvételre jövőheten megyek stimulalas nélkül nézi meg a progit és a tsh-t a pajzsmirigy miatt amire gyógyszert szedek, de nem tudom hogy hat vérvétel hiányában. Mivel a tsh kezelve van ő nem látja akadályát hogy bármikor ne sikerülhetne, ha nyárig nem jön össze utána átjárhatóságit javasol, de azt mondta meg a 2 év is elfogadható ha nem sikerül és nem feltétlen van szervi gond mögötte.