Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok csajok ! A lányom elvitte a leptopot ,mamájánál volt ,most jött haza ezért nemtudtam nektek irni !Nem gyözöm végig olvasni olyan sokat irtatok! Én jol vagyok, mellem fáj, jelenkezett egy kis rozsaszin folyás semmi több.Csináltam tesztet, ugyan olyan halvány nem erösödik :( Mindenkinek köszönöm az aggódást :) Itt a görbém
Niki111
2017-10-23 18:16:47
Nekem a öné step hcg teszt viszont negatív , azt csinálom
Én ezt a josteszt témát nem
Fogom többet csinálni , az tuti .
Ami nekem van a one step hiába 10-es sok rosszat olvastam róla . Hogy pl nem is 10-esnek felel meg
Cskkrisz
2017-10-23 17:50:00
Tényleg...már emlékszem. Hogy bírod, hogy azóta nem tudod? Mindjuk lehet azzal h elfogyott kiiktattál egy stresszfaktort.
Tudom h jelenthet sokmindet...és mivel mégcsak nem is reggeliből csináltam így mint jósteszt erősen fenntartásokkal kezelem.
Csak kiváncsi voltam, hogy rajtunk kívűl van e aki végig lh teszteli a ciklust és tapasztalt ilyet...
Niki111
2017-10-23 17:21:54
Kriszta : én is csináltam emlékszel ?9. És 10. Dpo-n halvány csík volt rajta , majd elfogyott az ovu teszt :/
Elvileg mutathatja a terhességet , de nem szabad készpénznek venni az eredményt . Ja , könnyű azt mondani
Én biztos , ami biztos bealudtam egy órát délután :) képtelen voltam fent maradni .
Cskkrisz
2017-10-23 16:57:52
Hcg-t nem csináltam, nem is szeretnék, csak ha kb 3-4 nap múlva a hőm indoloja és nem jön meg.
Cskkrisz
2017-10-23 16:46:29
Írtam már korábban, hogy az előző ciklusban lévő nagyon késői (23. cnap, az 37 napra tolta ki a mindig 28-29 napos ciklusomat) ovu miatt most elhataroztam, hogy mensitől mensiig lh tesztelek délutánonként. Az ovu utantól szépen halvanyodott, majd full fehér lett. Az utóbbi napokban megint egyre erősödik. Ha a ciklus első felében lévő lh tesztekhez hasonlítom olyan erősségű, mintha pár nap múlva ovu lenne. 11. dpo-nál lehet ilyen magas az lh szint? Tudom egész ciklus alatt jelen van...illetve azt is, hogy jó eséllyel egy ovu van csak. Tudom fölöslegesen idegesítem magam az lh teszttel...olyan vagyok mint egy gyerek aki várja a mikulást...persze én pont nem varom.
Niki111
2017-10-23 13:53:27
Kira : hmmm ... jól hangzik :)
Nekem peteereskor ha együtt vagyunk , leszakad mindenem és iszonyú érzékeny az egész alhasam , mehszajam
Igazán együtt izgulhatunk akkor veled is , de jó :)
Kira84
2017-10-23 13:51:16
Niki111
Szia egyenlőre még nem jött meg,reggel volt egy kis rózsaszínes trutyi, de az lehet az esti együttlét miatt volt,...Akkor is volt egy minimális,de ami tényleg fura nekem a mensi előtt mindig fáj a szex érzékenyebb minden, de most semmi ilyesmit nem éreztem,Ami még van tegnap óta szédelgek de főleg ma..
Niki111
2017-10-23 13:24:10
Renáta: lehet, h később volt esetleg peteérés v ilyesmi? Vagy terhes esetleg.
Kriszta: hű, hát én is nagyon kíváncsi vagyok. Tűkön ülök. Tolnám az időt előre :D
Igen, ez az izgatottság kicsit jó is és rossz is :)
Kira: de legalább még fent van és nem is jött meg, ugye?
Én egész nap hányingerrel küzdök, már a nagyfiam meg is kérdezte, h mi a baj...