Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Niki111
2017-10-22 17:28:48

Cskkrisz: én nem vetek senkire követ, semmiképp
Az élet kiszámíthatatlan és soha nem tudni, kinek mit hoz a jövő
Én a tavalyi évben megjártam a hadak útját, szóval nekem bárki elhiheti a jövő kiszámíthatatlan.
Beteg babát az én hitem szerint nem szabad vállalni....
Már ha tudjuk, hogy szinte biztosan az. Tudom úgy is a miénk lenne és stb....de ez tényleg mindenkinek a maga döntése. Senki nem élheti a más életét. Nekem is ezt nem fogták fel sokan, amikor elváltam. Hogy nem ők élikaz életem....

nálunk alapból 6 év a korkülönbség, majdnem inkább 7. De mivel most új család alakult, a nagyfiam legalább 12 lesz, mire újra kistesója lesz :)
Cskkrisz
2017-10-22 17:02:38

Igen Niki...én márciusban leszek 36. Addig szeretnék terhes lenni...:)
Sokan vannak akik élethelyzetükből adódóan nem tudnak gyermeket vállalni...vannak akik csak ilyenkor érzik, hogy minden vágyuk egy gyerek.
Mi is szerettünk volna kisebb korkülönbséget, de soha nem úgy jöttek össze a dolgok. Szülés után 1 évvel terhes lettem (akkor még javában szopizott Hanna), de akkor sem tudtam...mert pont egybe esett az epekővel (vicceltek is ezzel sokan), akkor tényleg az volt és a műtőben kötöttem ki. Nagyon ramaty állapotba kerültem. Utana hetekig hánytam...fura volt így csináltam egy tesztet.. pozi lett. Kétségbeesés...rohantunk dokihoz, majd egy masikhoz...senki nem merte azt mondani, hogy a műtét, a gyógyszeres kezelés miatt lehet e bármi baja a babanak. Műtét előtt nem vették észre az akkor már több, mint 6 hetes terhességet. Féltünk, így végül nem tartottuk meg. Azóta vagyom még egy gyerekre. Lehet rám követ vetni...de akkor úgy éreztem, hogy biztosan baja lett a babanak. :(
Niki111
2017-10-22 16:06:51

Cskkrisz, akkor mi kb egy idősek vagyunk. Én májusban leszek 36.
Hát igen, én 24 és 30 évesen szültem. Az már azért nem most volt.
Most minden vágyam, hogy a férjemnek szüljek egy közös babát.
Remélem, össze is jön :)
Irigylem azokat a bátorságukért, akik csak 40 körül kezdenek el gondolkodni, hogy hoppá egyáltalán kellene nekik egy gyerek....

Amandeen: az milyen probléma, amiről írtál?

Sedina: mennek a drukkok a sok munka mellett nem mindig egyszerű időzíteni

Erika, jelentkezhetnél :)
Cskkrisz
2017-10-22 15:34:56

Niki és 35,5 vagyok, 29 voltam amikor Hanna született...azóta eltelt jó néhány év. Öregszik a szervezet, nem jelenti azt, hogy ha egyszer már sikerült, újra pikk-pakk összejön. Sokan vannak, akik később is simán vállalnak gyereket, miért ne nekünk ne jönne össze. Nekünk ez a 4. próbálkozós ciklus, ha fél éven belül nem sikerül megyünk kivizsgálasra. Akartam adni magunknak esélyt, megtapasztalni gyógyszerek nélkül hogyan működünk, de fél év sikeretelenség mar jelezhet gondot. Addig meg mindent bele...januárig még van 2 ciklus...plusz a mostani...és ebből is kisülhet még barmi... :)
Amandeen
2017-10-22 15:26:41

Üdv mindenkinek!
Ne adjàtok fel, fel a fejjel.
Anitacool, jó pihenést, vàrunk majd vissza!
Én a 8. ciklusnapon vagyok jelenleg, vàrom mit hoz ez a hónap és mit mond a dokim csütörtökön... a hormonvizsgàlat eredménye, főként ez az AMH, tovàbbra sem hagy nyugodni... :-( én 31 vagyok, első babócàra vàrunk, de nem jön...
sedina1987
2017-10-22 14:26:32

Sziasztok!A munka miatt nem tudtam írni az elmúlt napokban. Erikasz nagyon drukkolok neked!
Anitacool jó pihit!
Kira84 ne add fel...
Az újaknak üdv! Jó kis csapat van itt.
Nekem holnap vége a mensinek,jön az újabb reményteli hónap,bár most apucijelölttel keveset fogok találkozni a munka miatt,de ki tudja,hogy alakul a hónap
Niki111
2017-10-22 14:24:16

Kira: tényleg valamelyik nap írta talán Anitacool, hogy 0,1 tizedes esés még belefér. Neked annyit esett, ugye? Azért drukkolok hátha mégis ;)

Cskkrisz: Te mennyi idős vagy? Én 35. Harmadik gyerkőc lesz, de az első kettő az előző házasságomból van.
Nekem biztosan ez lenne az utolsó terhességem. 2 fiú császáros volt. Így ha sikerülne teherbe esni, és szülni, akkor meg szeretném csináltatni a petevezeték elkötést is.
Cskkrisz
2017-10-22 13:37:24

Kira84...sajnálom. Még mindig szép a görbéd, de a női megérzéssel nem lehet vitába szállni. Amíg nem jön meg van remény, ha meg mégis jön a mensi akkor se nagyon keseredj el...új ciklus új remény. Tudom mit érzel...múlt ciklusban a hőm, a tünetek mind arra utaltak, hogy sikerült, aztán jött a csalódás. Nem szabadna így beleélni magunkat, de ez nem olyan egyszerű...ha a szív nagyon szeretné, az agy sem tud leállni.
Niki111...sajna valamiért nem tudom megnyitni a képet...de ha te úgy latod, hogy ez a görbéd bíztatóbb, mint a múlt havi, akkor így is van. Nehéz a ciklus vége felé már nem erre gondolni minden pillanatban...és sajnos az is benne van a pakliban, hogy a testünk szórakozik velünk. Én most hcg tesztet csak akkor csinálok, ha nem jön meg, addig igyekszem magam kímélni egy újabb csalódástól. Az émelygés továbbra sem múlt, azt hittem éhes vagyok de evés után is megmaradt. Igen, Hanna bravúros volt ilyen tekintetben...már a pocakomban volt, amikor lenyomtuk a túrát...hála Istennek nem lett semmi baja ...egy talpraesett, okos, ügyes kis csodagyerek aki epekőnek indult (aztán végül a terhesség valóban ki is hozta az epekövet sajnos, 13 hónapos volt, amikor műtöttek.
Most az elkövetkező napok izgik lesznek...de most valamiért olyan nyugalmat érzek, jöjjön, aminek jönnie kell. Nekünk ez a negyedik próbálkozós hónapunk...bar nem vagyok mai csirke, de bőven van még esélyünk...
Niki111
2017-10-22 12:57:58

Cskkrisz nekem a múlt havi görbéhez képest , most nagyon remény teljes . És ebéd óta megint emelygek . Ha nem baba , akkor nem tudom, h mitől
http://www.kepfeltoltes.eu/images/hdd1/2017/10/2
Ez volt a múltkori gorbem , az alsó
Niki111
2017-10-22 12:16:03

Kira: :( sajnálom

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!