Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Cskkrisz
2017-10-23 11:55:25

Kriszta vagyok. :)
Kiváncsi leszek nagyon a holnapi hődre Niki. Ha még mindig krémes a folyás az jó lehet, mert mensi előtt inkább a vizes jellemző.
Én még 3-4 napot izgulok...olyan jó lenne tudni a pé/megtermékenyítés/beágyazódás után, hogy sikerült e...hiszen már akkor minden eldől. Nekem az utolsó napok a legnegezebbek...ilyenkor mar egy nemmel is kibékülnék, tovább lépnék, mint ez az idegörlő bizonytalanság. De a reménykedés valahol izgalmas is...csak lehetne a rástresszelést kiiktatni.
Renata, szerintem már mutatta volna a teszt...ha az előző ciklusban sikerült volna, most kb 7 hetes lennél...inkább valami más állhat a háttérben. Jó lenne latni a hődet, ha vezeted...az sokat elarulna. Nincs esetleg valami változás (pl valamilyen tea, vitamin, gyógyszer) ami felerősíthette az ovus, pms tüneteket???
Renata1989
2017-10-23 11:13:12

27.én kellene megjönni .... ciklus 24.napjan vagyok most... es 28.naposak a ciklusaim
Niki111
2017-10-23 11:11:17

http://www.kepfeltoltes.eu/view.php?filename=440N_vtelen.jpg

Na, most talán sikerült az előző havi görbémről feltenni képet.
Niki111
2017-10-23 11:04:54

Renáta: 1 hét alatt sok minden történhet. :)
Mikor kellene, h megjöjjön most? Hol jársz a ciklusban?

Cskkrisz: megkérdezhetem a keresztneved :) úgy egyszerűbb :)
Én is erre jutottam, h ha holnap reggel is marad fent, akkor szerintem engedek a csábításnak.
Neked is mennek a drukkok !

Többieket én is hiányolom. Erikával is mi lehet vajon?
Cskkrisz
2017-10-23 10:56:04

Niki! Én a helyedben megvárnám a holnap reggeli hőt és ha tovabbra sem csökjen ellőném azt a tesztet! Mensi előtt egy nappal egy érzékeny teszt jó esetbeb már mutatni fogja, ha baba van...nagyon izgulok érted...megy a drukk.
Én még legalább 3 napot várok a teszteléssel ha marad a hő szépen fent...addig nem érdemes. De annyira örültem ilyen lassú növekedés mellett a mai hőnek. Pár nappak ezelőtt inkább hasonlított egy haldokló ekgjához, mint babás hőgörbéhez. De szép egyenletes, lassan kúszik felfelé, és így már nem olyan elkeserítő.
Többiek???
Renata1989
2017-10-23 10:51:18

Niki111 igen egy hete csinaltam egy tesztet de sajnos negatív lett :(
Niki111
2017-10-23 10:44:12

Szia Renáta!
Nem lehet, h esetleg mégis terhes vagy...? Az megmagyarázná a cicifájást is. Simán meg lehet gyengébben és csak néhány napig. Teszteltél valamikor?

Cskkrisz: semmi menzire utaló jel. Viszont van émelygés-hányinger, cicibimbó szurkálás, mellérzékenység és sírós hangulat. A hőm egyelőre fent. Mostmár nagyon izgulok, hogy mi lesz holnap-holnapután.
Krémes hüvelyváladék van, de normális.
Van itthon egy clearblue digital, ugrál ki a szekrényből, hogy csinálj meg héééééé :) :)

A Te görbéd is egészen szép. Cicifájás az jó!! Én határozottan emlékszem, hogy a nagyfiamnál ez volt az első jel, csak akkor még nem igazán tudtam, hogy azért bizsereg, azt hittem irritálja esetleg vmi újöblítő v ilyesmi.

Többiek??
Cskkrisz
2017-10-23 10:34:07

Renáta sajnos fogalmam sincs...talán más tud segíteni...mert már tapasztalt hasonlót. A korábban érkezett kevesebb mensi, a jóval korábban jelentkező cicifájás akár terhességre is utalhatna (nekem első tergességemnél volt jóval kevesebb és rövidebb ideig tartott), de a teszt már kimutatta volna, nem? Ez aciklusod hogy alakul? Volt ovu?
Renata1989
2017-10-23 10:22:41

Az előző mensim az elég nagy görcsel járt,de kevés volt ... 3 napig tartott...
nekem mensi előtt mindig fajdogál a mellem,de csak előtte 1 héttel... most viszont mar elég régóta.. nehéznek érzem feszül és oldalt is fáj...
Cskkrisz
2017-10-23 10:09:24

Sziasztok!
Niki helyesen cselekedtél és ezt a környeuezed is előbb utóbb belatja! Nagyszerű gyerekeid vannak, ők lesznek a legnagyobb visszaigazolas.
Izgi nagyon...de a hőd bőven reményre ad okot...semmi arra utaló jel, hogy meg akarna jönni ugye?
Én is nagyon örülök a mai hőmnek...már csak fent kell maradnia. :)
Renáta...az előző mensid olyan volt mint szokott? Nekem szinte sosincs cicifajas...most kicsit érzékeny...nem tudom mitől lehet nálad most ez ennyivel előbb...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!