Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Kira84
2017-10-22 12:09:53

Sziasztok lányok, hát a mai mérés után kicsi csalódott vagyok, nem számítottam le esésre :( A melleim még fájnak de már nem bízok abban hogy baba lenne,folyamatosan vannak apró görcseim még éjszaka is,szerintem pár nap és megjön,talán jobb is volna, de én vagyok a hülye hogy bele éltem magam. Amit igazán sajnálok hogy a párom is nagyon csalódott lesz :( Úgy rápörögtem mint egy tapasztalatlan csitri. Pffffffff...
Niki111
2017-10-22 11:55:45

Cskkrisz: Hű nem semmi akkor az első gyerkőc fogantatása :) túlélő anya :)
A pisilés nálam tegnap óta feltűnően sűrűsödött.
Az izomláz-érzéshez tudnám én is hasonlítani.
Én a fertilityFriend oldalon vezetem, ott 35,5-re húzta be nekem a coverline-t.
Szerintem mindkettőnk görbéje biztató ;-)
Nekem 13. dpo. Folyton ezen jár az eszem, pedig tudom, hogy nem kellene, dehát na, nem megy.

Erika: teszteltél?

Többiek?
Cskkrisz
2017-10-22 11:18:39

Anitacool, jó pihenést! Varunk vissza mielőbb.
Niki111, én nem annyira tudom, hogy jó e a görbém, de amig alaphő felett van és nincs mensi örülök. Elvileg nekem ez a 10. dpo. Reggel óta émelygek, kicsit duzzadt a cickó (olyan izomlázszerűt érzek), illetve krémes folyásom van. Néha érzek hasszurkát, illetve reggel annyira telitettnek érzem a hólyagom, hogy kellemetlen hason feküdni. De én is félek, hogy a hormonok és az agyam játszik csak. Még kb 4 nap...addig bízok. A coverline 36,3-nál van ciklus.hu szerint...ahhoz képest a hőm nem rossz. Szerinted? Nekem egy kislányom van, ő nem tervezetten jött, nem emlékszem akkor mit éreztem...csak 2 heti hanyas utan utaltak kórhazba epekő gyanuval, akkor derült ki. A mensi is időre jött, de csak pár napos volt...ezt akkor annak tudtam be, hogy akkor végigcsináltam egy éjszakai túlélőpróbat, így a terhesség eszembe sem jutott. Mennyivel egyszerűbb csak úgy teherbe esni, mint figyelni és rástresszelni.
Niki111
2017-10-22 10:46:46

Anitacool : jó pihenést neked -nektek
Niki111
2017-10-22 10:46:25

Cskkrisz : hoppá , tényleg a smiley -k ! Akkor azért tűnik el, amit Irok.
A Te gorbed is jó eddig , nem ? Én amúgy furcsállom ezeket a tüneteket . Bár a nagyobbik fiamnal a cici bizserges meg volt , nagyon emlékszem rá .
A kisebbikkel csak a menzi elmaradása utáni pozitív teszt .
Kiváncsi vagyok nagyon mar , a hasam is olyan furin bizsereg, ráadásul a formája is változott. De mar lehet , h csak bebeszelem magamnak . :)
Anitacool
2017-10-22 10:09:22

Én zuhanórepülésben, nektek drukkolok!
Most 2 hétig nem annyira leszek, mert elutazunk.
Remélem vidám fejleményekkel vártok, mire újra leszek :-))
Cskkrisz
2017-10-22 09:58:56

Sziasztok!
Niki111...ez kezd nagyon izgi lenni...ezek a tünetek igen jó jelek...drukkolok.
Igen...én is jartam mar úgy, hogy a szöveg egy része lemaradt...akkor smilekat használtam...szerintem attól.
Nekem egyelőre stagnál...de legalább nincs csökkenés. :)
Niki111
2017-10-22 06:49:28

Basszus Irok és a fele nem jelenik meg
Niki111
2017-10-22 06:48:38

Mondta is Zsoltim , h kicsit érzékeny vagy Drágám
Niki111
2017-10-22 06:46:30

Jó reggelt lányok ! Szia Barboca! Üdv a csapatban. Én nem értek a gyógyszerekhez , talán a többiek tapasztaltabbak etéren .
Első baba ?
Anitacool , Kira , Erika ? Többiek ?
Hogy vagytok ? Hők ? Tesztek ? :)
Én tegnap kora este megint hanyingerrel küszködtem , melleim leszakadnak , bimbók szurkalnak , és olyan dolgokon elbogom magam , mint h a ferjem elmegy dolgozni

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!