Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!
A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)
Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!
Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!
Sziasztok!
Erika nagyon örülünk neked...szépen megy fel a hőd. A halvány pozi is pozi, úgyhogy emiatt ne aggódj...kétnaponta duplázódik a hcg. Izgulunk érted!
Niki...az előző ciklusod tényleg elég hullámzó volt...ez sokkal egyenletesebb...és ezek szerint trifázisos, ami rosszat nem jelent...sőt...nagy eséllyel jót...de ne igyunk még előre, varjuk meg h holnap is ilyen szép reggeli hőd legyen. Nagyon szorítok!!!
Múltkor tök jól elmagyaraztatok milyen a trifazisos görbe, akkor azt hittem értettem is...most újra elbizonytalanodtam...mert az enyémre is írták már h gyanús, de Niki görbéjével összehasonlítva nem latok közös vonasokat...bocs h ilyen értetlen vagyok. :)
Cskkrisz
2017-10-23 21:06:29
Sziasztok!
Erika nagyon örülünk neked...szépen megy fel a hőd. A halvány pozi is pozi, úgyhogy emiatt ne aggódj...kétnaponta duplázódik a hcg. Izgulunk érted!
Niki...az előző ciklusod tényleg elég hullámzó volt...ez sokkal egyenletesebb...és ezek szerint trifázisos, ami rosszat nem jelent...sőt...nagy eséllyel jót...de ne igyunk még előre, varjuk meg h holnap is ilyen szép reggeli hőd legyen. Nagyon szorítok!!!
Múltkor tök jól elmagyaraztatok milyen a trifazisos görbe, akkor azt hittem értettem is...most újra elbizonytalanodtam...mert az enyémre is írták már h gyanús, de Niki görbéjével összehasonlítva nem latok közös vonasokat...bocs h ilyen értetlen vagyok. :)
Niki111
2017-10-23 20:55:36
Erika , ezt múltkor nem tudtam eldönteni , h ez a trifazis jó v rossz
Múltkori nagyon ingatag volt , lagzink volt meg naszut stb ...:)
Ez a mostani sokkal kiegyensúlyozottabb , nagyon remelem , h összejött ...
alig várom a reggelt
erikasz
2017-10-23 20:36:47
Niki olvastam ovu elött neked ugyan olyan leesés volt,még nagyobb a fogamzés esélye :)
erikasz
2017-10-23 20:33:29
Niki a multhonapi ,már ilyenkor leesett ,most 36.8 nagyon jó ,ez terhesgörbe én azt mondom ....:DRáadásul trifázisos ...........jujjjjj
Niki111
2017-10-23 20:09:58
Ez meg a mostani
Niki111
2017-10-23 20:09:42
De hülye vagyok , itt simán meg tudom mutatni a múltkori gorbem
Tehát itt az előző ciklusom gorbeje
Niki111
2017-10-23 20:06:57
Szia Erika ! De jó , h jelentkeztél ! Klassz a gorbed :) akkor még halvány a második csík , az nem baj ;)
Én mar egy halvánnyal is kiegyeznék :)
Izgatottan várom a reggelt , nagyon kiváncsi vagyok, h hogyan alakul a hő
Kriszta : hogy vagy ?
erikasz
2017-10-23 19:11:18
Renáta üdvözölek köztünk :) Niki nagyon aranyos vagy,nekem is hiányoztál ,nemtudtam mi van veled,nagyon biztatok a tüneteid :D
erikasz
2017-10-23 18:56:56
Niki 11, Cskkrisz gyönyörű a görbétek ebböl még ,baboca is lehet ,neadjátok fel én sem adom ! Anitacool jó kikapcsolodást kivánok neked ,te sem add fel, lehet a leendő gyerköccel mész az is lehetséges erre gondolj .Puszi neked Anitacool vigyázz magadra ,várlak vissza :)