Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
fbara90
2017-10-30 11:39:18

Ha ez a hónap is sikertelen lesz, akkor kipróbálom. :)
Niki111
2017-10-30 11:31:27

Fbara: én már egyáltalán nem szeretnék soha többé gyógyszert szedni. 35 elmúltam amúgy is, és ha jönne a baba, akkor egyúttal meg szeretném csináltatni a petevezeték elkötést is. 3 császár épp elég lesz :)
Ki szeretnénk használni :) reméljük gyümölcsöző lesz ez a hónap :)
Te nem próbálod ki a méhpempőt?
fbara90
2017-10-30 11:23:08

Na akkor nekem már több mint kétszer megvan a 3 ciklus.. :-D
Remélem ebben a hónapban jobban alakunak a dolgaink. :)
Én amúgy megfogadtam, hogy ha most babás leszek, biztosan nem fogom újrakezdeni a gyógyszert, amíg úgy nem döntök, hogy többet nem szeretnék szülni. Elképesztő hogyan felborít mindent... és milyen nehéz utána rendbejönni.
Használjátok ki a szabit Niki, kapcsolódjatok ki, bújjatok össze sokat! :) Mi sajnos már csak karácsonykor leszünk otthon hosszabb ideig. Igaz akkor 2 hetet. :)
Niki111
2017-10-30 11:00:32

Szia Kira!
Fel a fejjel! Küldök egy nagy virtuális ölelést.
Gyere nyugodtan, legalább kibeszéljük magunkból. Én 3 megjött után pocsékul éreztem magam, akkor te mit szólj, igaz?
Most kezdek én is észhez térni, h jé, nem dőlt össze a világ. Ez a hét a pé hete, Apa is én is egész héten itthon leszünk, csak csütörtökön megyek egyet dolgozni. Bent ragadt szabikat kiadták végre.
Niki111
2017-10-30 10:57:45

Fbara:regenerálódik igen, miután nem szeded. Csak nem tudni, h mennyi idő. Sok mindentől függ. Kb 3 ciklust írnak átlagban, h addigra vissza vastagodik. NEkem a dokim azt mondta, h nyugodtan lehet próbálkozni egyből. Meg is történt. Terhes is lettem, csak augusztusban sem tapadt meg és most legutóbb sem. Így holnap megméri, h mi újság. Most a méhpempőben bízom.Ártani nem árthat, így szedem. Állítólag szépen segít visszaerősödni a méh nyálkahártyának.
Én 16 éves koromban kezdtem, mert nagyon erősen meg volt, és a bogyó rendezte. Majd 22 évesen abbahagytam és szültem az első fiam 24 évesen. Aztán 25 voltam, amikor újra kezdtem, akkor 4 évig szedtem, majd 30 évesen újra szültem, azóta 4 éve szedtem folyamatosan. Szóval kb 20 éve már bolygatom a hormonjaim mesterségesen...
Lehet, h el is volt vékonyodva, meg írtad, h valószínű nem jókor volt az időzítés , na majd most :)

Renáta: barátnőmnek volt régebben.....kitartás, mindent a jó cél érdekében!Drukkolok neked nagyon.

Kriszta, Erika, többiek? Hogy vagytok? Hők hogy alakulnak?
fbara90
2017-10-30 10:54:46

Örülök, hogy visszajöttél. :))
fbara90
2017-10-30 10:54:30

Kira jó felfogás, én is így mentem neki, és ez látszik a görbémen is, sokkal kiegyensúlyozottabb a görbe is meg én is! :-D Sose volt még ilyen szép,mióta mérek :D
Kira84
2017-10-30 10:53:10

Üdv lányok, bocsi hogy eltűntem de magam alatt voltam hogy megjött.Végre jól vagyok ,nyugodt vagyok, és remélem így is marad,.Most úgy vagyok vele nekem ez a Le.....rom hónap . Jöjjön aminek jönni kell :)
A babásoknak meg gratulálok, boldog babavárást..
fbara90
2017-10-30 10:42:29

Reni érdemben nem tudok hozzászólni, mert nincs tapasztalatom. De ne félj! Szorítunk, hogy minden jól menjen, ne legyen elzáródás, és jó híreket kapj! Csak jó dolgokra szabad gondolnod, hogy azt vonzzad be! Írj majd mindenképp, mi lett az eredmény! Küldök egy támogató ölelést!
Renata1989
2017-10-30 10:37:48

Sziasztok csajok! Nekem most lesz a héten petevezeték átjárhatóságim ,mivel mar 2 éve nem jön a baba... valakinek volt már ? nagyon félek :(

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!