Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-10-31 16:00:32

Niki :Nagyon sajnálom ,nagyidat !!!:( Fbara : Én 16 napjára tippeltem az ovudra ,hogy akkorra teszi a gép ,de megvolt az a lényeg igaz:D Amadeen nagyon szépen fent van a hőd, Csucson:) Nekem zuhant 0,2 tizedet 36.6 de ennek is örülök :D
Niki111
2017-10-31 15:33:27

Sziasztok ! Én sajnos reggel nem tudtam mérni , mert hajnali 2-fel 7-ig a kórházban töltöttem az idom . A 86 éves nagymamámhoz mentőt kellett hívni , mert nagyon fulladt .2 éve volt mar ilyen pontosan ugyanekkor . Jelenleg intenzíven van a Coronaria őrzőben életveszélyes állapotban :(
Szóval 0 alvassal sajnos nem tudtam mérni . De este szerencsére még osszebujjunk , Ugyh ha volt -van pé mostanság , akkor az esélyt megadtuk :)
Kriszta : később csinálom az első lh tesztet , kiváncsi vagyok .
Örülök , h jól van .
Fbara : próbáltam én is délelőtt belépni , de nem sikerult , vmi gond volt az oldallal
Nekem is hianyoztatok , fórum -függők ;)

Sedina : szépen alakul ez , reméljük minden rendben lesz
Kira84
2017-10-31 14:30:41

Cskkrisz
Szia nem tudom, még volt itthon még 1 adag Closty, azt bevettem, hogy történiek e majd valami, hát ki tudja.Majd elválik.Most sokkal nyugodtabb vagyok mint múlt hónapban,kb középidőben elmegyek egy uh ra hogy nehogy cisztám legyen a bogyótól, de amúgy nem nagyon érdekel ez a hónap, most tényleg a Le....rom hónapom van.És ami még jó hogy jönnek az ünnepek és a szervezés ajándék keresgélés jól leköt... Egyenlőre a hőm még nem sokat mutat..
sedina1987
2017-10-31 14:10:28

Sziasztok csajok :)
Visszatértem én is. Korábban írtam, hogy ez a hónap nem lesz jó, mert keveset találkozunk a párommal a sok munka miatt, fáradtság stb...
De 27 és 28 pozitív lett az LH teszt, tökre egyforma mindkét csík mindkét nap. Együtt voltunk a párommal 28;29;30. Előtte sajna nem tudtunk. Vélemények? Esélyes lehet a babóca?
Remélem a "babások" jól vannak. A többiekkel pedig együtt izgulhatunk e hónapban :)
Cskkrisz
2017-10-31 13:49:14

Amandeen...szépen alakul a görbéd...talan nem lesz szükség atjarhatósagira.
Niki igen még tegnapra és mara meghosszabbította a benti doki a betegszabit, csütörtökön már megyek dolgozni. Addig bent nem szeretném mondani, amig nem voltam dokinal. Még csak Norbi és Hanna tudja, szülők sem.
Kivancsi leszek az lh tesztre, majd írd meg milyen.
Erika jól látod...én nagyon is aggodalmaskodó anyuka vagyok...most sem lesz ez masként. ;)
Nekem szinte semmi tünetem...momdjuk nem bannam ha a hanyas most elkerülne...Hannaval 4 hónapig hámytam, napjábam többször.5 kilót fogytam...amit szépen behoztam utana. De ha ez a babavarás is hanyós lesz sem baj...csak legyen minden rendben.
fbara90
2017-10-31 13:42:35

Húúú végre újra működik az oldal! Teljesen meg voltam lőve nélküle, egész nap csak azon járt az eszem, hogy végre felvihessem a mai hőmet, és megbeszéljük ki hogy van ma. :) Hiányoztatok, azt hiszem fórum-függő lettem egy kicsit ! :-D
Képzeljétek, vééégre behúzta a gép az ovumat! Juhééééé! pont aznap együtt voltunk. :)
Nálatok hogy alakult a reggel? ;)
Amandeen
2017-10-30 23:05:01

Sziasztok!
Erikasz, hőm még fent van. Így állojk ma.
Egyébként minden a régi, szedem a vitaminokat meg folsavat meg iszom a gyógynövényes teákat... remélem lesz eredménye.
Nekem a petevezeték átjárhatósági lesz a következő lépés, ha most megjön a nemvárt. Még van kb. 1 hetem addig
Niki111
2017-10-30 21:55:52

Erika : én az időjárásnak tudtam be a fejfájást , sztem ovunak még korai .

Kriszta : holnaptól csinálom az lh tesztet . A jó ügy érdekében mindent , még a mehpempot is :)
Örülök , h jól vagy ! Minden rendben lesz , szépen megtapadt a pindur. Még otthon vagy?

erikasz
2017-10-30 18:50:37

Amandeen veled mi az ujság ,hő hogy áll, fent van ?
erikasz
2017-10-30 18:44:51

Niki: Azt irtad majd szét szakadt a fejed ! Az ovu jele a fejfájás,nekem is az fáj olyankor,hátam ,mellbinbóm megdagad,és reggel hasmenés .Neked ovud van!!!!!!!!!!!

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!