Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
erikasz
2017-11-01 08:41:27

Amadeen:Attol hogy lefelé megy nem kell feladni ,holnap fejjebb megy jussak eszedbe !Nekem is lejjebb ment már csak 36.5 ,de nem adom fel,majd elindul felfelé egyszer ! Niki : Nagymama hogy van ?
Amandeen
2017-11-01 07:13:04

Csajok, a hőm elindult lefelé :-(
Cskkrisz
2017-10-31 21:11:25

Sziasztok, akkor valami oldalkarbantartas lehetett, ha mas sem tudott délelőtt belépni.
Egész du vendégeim voltak, így most csak futtában olvastalak végig benneteket.
Most gyorsan csak annyi: Niki, nagyidnak minden jót, gyorsan erősődjön fel és gyógyuljon meg...most neki megy a legnagyobb drukk. :(
Mindenkinek szép estét, szeressétek egymást, akiknek esedékes az ovu azért, akiknek nem meg azért...holnap nem kell korán kelni. ;)
Amandeen
2017-10-31 17:30:04

Niki, nagyon sajnálom a nagyidat! Kitartás!
Az én hőm eddig szépen mászott felfelé, da ma kicsit kevesebb lett. Remélem nem kezd zuhanásba, az nem lenne jó hír. Nem akarom azt az átjárhatóságit! Bár ez lenne Az a nagybetűs hónap. 22-én délelőtt és 23-án este, ovu előtt voltunk együtt. Ovu napján sajna nem. De mondjuk akkor màr semmilyen nyákom nem volt, előtte volt tojcsis, amimor együtt voltunk, bár 23-àn már nem volt tiszta tojcsis, 22-én volt szép nyújtható, áttetsző. Így állok ma.
fbara90
2017-10-31 17:24:36

Amandeen, remélem sikerrel jártok a hónapban, és nem kerül sor nálad az átjárhatóságira.

Kriszta reméljük továbbra is elkerülnek a rosszullétek. :) Velem anyukám végig hányta a 9 hónapot. Egyedül a barack maradt benne, és én imádom is a barackot a mai napig! :D Hugom pl egyáltalán nem volt rosszul a terhessége alatt. Nekem viszont elég érzékny a gyomrom, szinte biztos vagyok benne, hogy h oda kerül a sor, jönni fog a Vuk.. :D aztán majd meglátjuk. :)

sedina, örülök, hogy visszatértél, hasonló cipőben vagyunk. Szerintem van esélyetek, igaz kicsit kisebb. De mi is csak ovu napján tudtunk együtt lenni, mert az időjárásváltozások miatt, szinte migrénje volt 3 napig a páromnak, nem ment az összebújás. Hát reméljük elég volt nektek is és nekünk a kis csodánk létrejöttéhez! :)

Niki nagyon sajnálom, hogy ilyen rosszul van a nagymamád, kívánom, hogy minél előbb felépüljön, és újra otthon lehessen!

erikasz a hőmérséklet alapján én is oda raktam volna, de akkor nem lett volna tojás nyákom másnap. Mert nekem mindig előtte/akkor van csak. Utána nem. :) Így valószínűleg jól mutatja. :) Ha nem, akkor ovu másnapján voltunk együtt, lehet az már kevés lesz. :( Meglátjuk.... Próbálok bizakodó lenni. Neked gyönyörűen megugrott a hőd! :D Annyira érdekes :)

Kira jól teszed, hogy lekötöd magad, én is azzal terelm a gondolataim.. körmöt festek, sütit sütögetek, főzök, kreatívkodok, lakást dekorálok- ilyenek, amivel szeretek foglalkozni. :D Addig sem kattogok annyit. :) Most lazábban kezelem az egész témát.
erikasz
2017-10-31 17:05:53

Kira :Ja értem ,bocsi én nemvoltam tisztába ezzel neharagudj!!!!
Kira84
2017-10-31 16:56:31

erikasz
Szia azért vettem be mert a múlt hónapban is attól volt peteérésem, csak sajnos a rossz oldalon ami elvan záródva, Szóval elvileg most a Jobb petefészek jön, ha van egy kis vak szerencsém, az is be indul és lesz egy szép tüszőm,de ha mégsem hát nem esem kétségbe. Ha ez a hónap is sikertelen utána pihenek , hagyom folyni úgy a dolgokat ahogy az megvan írva.
erikasz
2017-10-31 16:13:53

Babások jól vagytok ? ZOÉ ,KRISZTA......És a többiek ?
erikasz
2017-10-31 16:08:20

Kira :Mért vetted be azt a gyogyszert ,szerintem nem jó hatással lesz a szervezetedre !!
erikasz
2017-10-31 16:02:44

Sedina : hát persze hogy esélyes vagy a babára ,szép a görbéd neked is :D

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!