Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2017-11-05 17:58:06

Kira ez már pozitívnak tűnik :-) Akkor most jöhet a reménykedéssel teli 2 hét :-) Drukkolok nektek!
erikasz
2017-11-05 17:47:17

Fbara: Merre vagy ? Amadeen : ,menszi van ?
Csuti0925
2017-11-05 17:33:26

Kriszta majd ird meg hogy mi volt a dokinal. Az en cicim is meg van duzzadva. Kokemenyek.
erikasz
2017-11-05 17:16:58

Kriszta :A mellem egésze ,mellbinbom megdagadva még a mirigyek is .Szoval meg van a mellem növe is ,nehéz nem lehet hozzá érni .Csak akkor szünik a fájás ,ha meleget engedek rá zuhanyozás közben.Fájdalom csillapitot soha nem szedek, mert sok gyogyszerre allergiám van !
Cskkrisz
2017-11-05 16:55:16

Igen...biztos hogy a hormonok. Vagyis előző ciklusban biztosan valami elindult...csak sajnos nem tapadt meg. Szép most a görbéd...reméle csak feljebb kúszik, lefelé nem. Drukkolok. A cicid melyik része érzékeny? Mekem a hónaljtól befelé inkább és a bimbó körül, illetve olyan teltnek és nehéznek tűnik.
erikasz
2017-11-05 16:33:22

Kriszta olvastam a mellfájdalom hormonok miatt is van ! Ha megfigyeled ,8 honapi hőm, soha nem volt ilyen megas ,36.8 nem is tudom mikor volt ennyi!
.Mikor terhes voltam akkor is csak 1 alkalommal volt 36.9 .
Cskkrisz
2017-11-05 16:32:37

Betti...köszönöm...viszont hatalmas gratula. Akkor te mar túl vagy az első trineszteren. ;) Lehet mar írtad...de a babó nemét sikerült már meglesni? De jó hogy van lehetőséged a betegszabira...így teljesen magadra és a picire tudsz koncentralni.
Csuti...szerintem ha semmi aggodalomra okot adó tüneted (pl görcs, vérzés) nincs, akkor pont ideális ez az időpont...csak gondolom nehéz kivarni. Én ugye kedden megyek...persze tudom hogy jó eséllyel még csak petezsak lesz...a szívhang majd 6-7. héttől...de nekem van hogy van kicsi barnazas, emiatt akarok előbb menni. De minden rendben lesz...pont ahogy nalad. ;)
Anitacool...örülök, hogy sikerült feltöltődnötök. Jó taktika hogy megpróbalod lazara venni ezt ciklust...mi pedig itt leszünk és támogatunk.
Cskkrisz
2017-11-05 16:23:24

Kira most latom hogy mar majd pozi az lh (vagy pozi?), uh igy biztos jó az időzítés. Valamiért nem tudom a képet megnyitni...de ha Erika azt mondja pozinak tűnik...akkor m3g ma holnap is nagyon szeressétek egymast a paroddal. ;)
Cskkrisz
2017-11-05 16:18:04

Amanden...sajnálom...de ez a hirtelen zuhanás valószínű a menses előjele...beágyazódasos hőesésnek mar késő nem? Szívből kívánom, hogy a következő ciklusban minden jól alakuljon.
Kira...a hőd 'szép' cikkcakkos. Mindig ilyen az első fazisod? Mindenképen lh tesztelj...meg figyeld a nyakod...a harom dolog együtt mar jó eséllyel segít pontosan detektálni az ovut.
Cskkrisz
2017-11-05 16:12:58

Sziasztok Lányok! Bocsánat, nem akartam eltűnni...csak pár napja olyan faradt vagyok...amúgy minden rendben...várom a keddet.
Niki...megvolt az ovu...pont ahova a rendszer tervezte...jajjj remélem a méhpempő meghozza mar most a hatását!!! Nagyid?
Erika...latom te görbéd is alakul. De fura hogy még mindig fáj a cici...

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!