Fórum

Kérjük, hogy a fórum használata előtt olvasd el a fórum szabályait!

A kiválasztott beszélgetés: Itt a görbém :)

Ebben a beszélgetésben 65815 hozzászólás volt eddig. Szólj hozzá te is! Fontos a véleményed!

Ha valami másról szeretnél beszélni, válassz másik beszélgetést Mindenféle témakörben vagy lépj vissza a fórum főoldalára!

Email értesítést kérek, ha új hozzászólás érkezik ehhez a beszélgetéshez!
Anitacool
2017-11-04 10:30:50

Sziasztok!
Drukkolok mindenkinek, hogy sikeres hónapot zárjon! :-)
Lassan 2 hete elkezdtem a méhpemő alkalmazását. A tapasztalataim: a menzesz kardvágásszerűen elmúlt, semmi pecsételés. Mivel szedtem az E-vitamint, vastag lehetett a méhnyálkahártyám, mert 5 napig tartott. A másik, hogy 1 héten belül kijött rajtam egy tini arcához hasonló mennyiségű pattanás :-D Szóval mondhatjuk, hogy a méregtelenítő hatását tapasztaltam! Mostanra megint hibátlan a bőröm, úgyhogy pikpak kipucolt :-) A harmadik pedig a görbémen is látszik, hogy milyen kiegyensúlyozott. Hiszem, hogy a hormonjaimra is jótékony hatással van. Ha sikert hoz, vitrinbe teszem bekereteztetve az üvegét :-) :-)
Nagyon pozitívan állok a hónaphoz, de hogy mikor lesz ovum az egy hatalmas rejtély. Majd kiderül :-)
erikasz
2017-11-04 10:24:41

Bizony Amadeen még a menszim is meg volt ,majd luteláris 25 napján csináltam tesztet és pozitiv lett.Utánna a doktornö csináltatott vérképet ,terhességit mert mondtam pozitivat teszteltem. Az is pozitiv lett, alig hitte el,a dokinő.Mennem kellett ultrahangra 8 hetesen és meg volt halva nem volt szivhang.De szerintem nem voltak tekintettel a koromra ,hamarabb kelett volna mennem lehet itt lenne velünk !
erikasz
2017-11-04 10:16:51

Kira :Hát persze hogy csinálj szerintem ovud van !
Amandeen
2017-11-04 10:16:40

Sajnálom, hogy elveszítetted azt a babát erikasz! :-(
Amandeen
2017-11-04 10:14:47

Erikasz, valóban ennyit leesett és mégis volt baba?
erikasz
2017-11-04 10:14:12

Itt a terhesgörbém ,sajnos meghalt 8 hetesen, de leesett a höm a menszikor és volt is kevés vérzésem .
erikasz
2017-11-04 10:09:09

Amadeen ,létezik olyan hogy leesik a nem várt menszi elött !! Enyém leesett 0,4 fokot .
erikasz
2017-11-04 10:05:15

Amadeen hol vagy ?Már csak te rád várok hogy alakult a görbéd ,meg van a 0,2 fok emelkedés??
Kira84
2017-11-04 10:04:56

Mit gondoltok csajok? .Ma már lehet csinálnom kéne lh tesztet,Vagy még korai lenne?
Amandeen
2017-11-04 09:58:09

Hát csajok, a 2 tized bejött, csak nem felfelé, hanem lefelé. :-(
Köszi erikasz a kérdést és a biztatást, felét eltaláltad! :-)
Így most nagyon úgy tűnik, hogy holnap meg fog jönni. :-( nem hiszem, hogy van olyan babás görbe, ahol leesik hő nemvárt idején, és mégis van baba, vagy létezik ilyen?

Tudományos módszerekkel segítünk természetes úton teherbe esni.

Lájkolj minket!